Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2015 02 21, 23:28)
Buvote jų parduotuvėje ar rizikavote pirkti internetu?

Pirkau internetu smile.gif tik tuo metu jie dar neturėjo atsiskaitymo per el. bankininkyste paslaugos. Dariau paprastą pavedimą. Kaip dabar, tiksliai nežinau, bet man viskas gerai buvo, jokių nesklandumų.
Atsakyti
Sveiki, ar čia dar lankosi kas? Mane domina patarimai del antklodžių: kas iš patirties gali pasakyt kokios gerai praleidžia ora, kad neprakaituot vasarą, ir dar kad nedulkėtų. Gal juokingai skamba, bet nupirkau vaikui vasarai medvilninę plonytę antklodę iš jysk. Tai gal po poros mėnesių eilinį kart keičiant užvalkalą žiūriu krenta daug mažuliukų vatos trupinukų. Ne tai kad kažkur praplėšta būtų bet net nžn iš kur jie. Ar pvz iš kokių vilnonių antklodžių 'padėvėjus' jas kurį laika neima lysti vilnos plaukeliai vienas kitas na pvz užvalkale jį keičiant nebuna tu plaukelių. ...? Nes norėčiau kokią nors su natūraliu užpildu ne sintetinę nors iš tu tai jau nieks nekrenta..
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2016 04 09, 23:36)
Sveiki, ar čia dar lankosi kas? Mane domina patarimai del antklodžių: kas iš patirties gali pasakyt kokios gerai praleidžia ora,  kad neprakaituot  vasarą, ir dar kad nedulkėtų. Gal juokingai skamba,  bet nupirkau vaikui vasarai medvilninę plonytę antklodę iš jysk. Tai gal po poros mėnesių eilinį kart keičiant užvalkalą  žiūriu krenta daug mažuliukų vatos trupinukų. Ne tai kad kažkur praplėšta būtų bet net nžn iš kur jie. Ar pvz iš kokių vilnonių antklodžių 'padėvėjus'  jas kurį laika neima lysti vilnos plaukeliai vienas kitas na pvz užvalkale jį keičiant nebuna tu plaukelių. ...?  Nes norėčiau kokią  nors su natūraliu užpildu ne sintetinę nors iš tu tai jau nieks nekrenta..

Ta vata krenta todėl, kad nusipirkot pigią, nekokybišką anklodę, o ne todėl, kad ji sintetinė. Jysk prekės kokybe tikrai nepasižymi.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 04 09, 22:55)
Ta vata krenta todėl, kad nusipirkot pigią, nekokybišką anklodę, o ne todėl, kad ji sintetinė. Jysk prekės kokybe tikrai nepasižymi.

Visai tikiu, o tada gal galit patart iš patirties kokios firmos tikrai kokybiškos? Bet reik tokios kad būtų visai plonytes. Gali būt ne vatinės svarbu neprakaituot po jom....
Atsakyti
Aš irgi norėčiau visai plonytės ir lengvos vasarai.
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2016 04 09, 22:36)
Sveiki, ar čia dar lankosi kas? Mane domina patarimai del antklodžių: kas iš patirties gali pasakyt kokios gerai praleidžia ora,  kad neprakaituot  vasarą, ir dar kad nedulkėtų. Gal juokingai skamba,  bet nupirkau vaikui vasarai medvilninę plonytę antklodę iš jysk. Tai gal po poros mėnesių eilinį kart keičiant užvalkalą  žiūriu krenta daug mažuliukų vatos trupinukų. Ne tai kad kažkur praplėšta būtų bet net nžn iš kur jie. Ar pvz iš kokių vilnonių antklodžių 'padėvėjus'  jas kurį laika neima lysti vilnos plaukeliai vienas kitas na pvz užvalkale jį keičiant nebuna tu plaukelių. ...?  Nes norėčiau kokią  nors su natūraliu užpildu ne sintetinę nors iš tu tai jau nieks nekrenta..

Turiu ir ziemine dviguba, ir vasarine vienguba is vilnos, bet visad buna vilnos kamuoliuku pervelkant antklode - nematau tame problemos ir nemanau, jog tai nekokybiskumo zenklas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 04 10, 20:39)
Turiu ir ziemine dviguba, ir vasarine vienguba is vilnos, bet visad buna vilnos kamuoliuku pervelkant antklode - nematau tame problemos ir nemanau, jog tai nekokybiskumo zenklas  schmoll.gif

Smagu, kad pasisakėt, o kaip pas kitas? Normalu kad būna 'kamuoliukų' ar tai nekokybiškumo ženklas? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2016 04 11, 08:39)
Smagu, kad pasisakėt,  o kaip pas kitas? Normalu kad būna 'kamuoliukų' ar tai nekokybiškumo ženklas? Kaip manot?

Mes turim vilnones, kur kamšalas vilna, tai ten tikrai niekas nebyra. Turim iš flokati vaikišką vilnonę kaldrytę, tai ji būdavo pameta vieną kitą plaukelį pervelkant, bet kad šertųsi nenormaliai daug, tai tikrai ne.
Atsakyti
Merkio mes turim vilnones kaldras, niekas ten nelenda ir net nebando lysti smile.gif
Atsakyti
Visa šeima turime tokias Merkio antklodes http://www.merkys.co...ml?article=157 Labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 04 11, 13:22)
Visa šeima turime tokias Merkio antklodes http://www.merkys.co...ml?article=157 Labai patenkinti  4u.gif

Mes tokias pačias turim dvi viengules,ir dvigulę-didžiausią! Patenkinti taip pat labai.
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2016 04 11, 14:08)
Mes tokias pačias turim dvi viengules,ir dvigulę-didžiausią! Patenkinti taip pat labai.

Tik man sunkoka su patalynės komplektais atitaikyti doh.gif Kur perkate Jūs?
Atsakyti