Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 10 04, 09:58)
Prašom pasidalinti, kur ir kokį perkate kokybišką satiną patalynei. ax.gif

Prie kalvariju turgaus audiniu parduotuveje arba gariunuose.Nezinau kiek auksta kokybe,bet nesiojasi gerai(nesiburbuliuoja,skalbiasi ir lyginasi irgi gerai).
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 10 05, 11:05)
Prie kalvariju turgaus audiniu parduotuveje

Tame vadinamame drobelių skyriuje ar antrame aukšte? g.gif
Atsakyti
Sveiki, siandien su vyru susigincijau, kaip reikia teisingai lova kloti doh.gif Musu kaldra yra 220X200cm, kaip reikia kloti? 220cm i ploti ar i ilgi? Kas zinote standartus parasykit. Lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2014 10 06, 19:56)
Sveiki, siandien su vyru susigincijau, kaip reikia teisingai lova kloti doh.gif  Musu kaldra yra 220X200cm, kaip reikia kloti? 220cm i ploti ar i ilgi? Kas zinote standartus parasykit. Lauksiu bigsmile.gif

mes i ploti 220
nes placiau, patogiau
aisku ugis leidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 10 06, 19:09)
Tame vadinamame drobelių skyriuje ar antrame aukšte? g.gif

Kada pirkau,tai buvo visos medziagos viename aukste.Dabar jie per tris vietas issikirste.Manau,kad bus ten kur po humana,nes kiek maciau dabar visas drobeles,lina ten sukele.
Papildyta:
QUOTE(Brudi @ 2014 10 06, 19:56)
Sveiki, siandien su vyru susigincijau, kaip reikia teisingai lova kloti doh.gif  Musu kaldra yra 220X200cm, kaip reikia kloti? 220cm i ploti ar i ilgi? Kas zinote standartus parasykit. Lauksiu bigsmile.gif

200cm i ilgi,nes juk kitu antklodziu matmenys eina tai 140*200cm,180*200cm ir t.t.tai ir cia plotis 220 ilgis 200cm.
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2014 10 06, 20:56)

200 x 220 - plotis x ilgis. O užvalkalo piešinys kaip gula? nebent jis vienspalvis biggrin.gif ot bėda lotuliukas.gif
http://www.fejosnama...anilinis-dangus
Atsakyti
Turime Merkio skalbiama su aviu vilnos pluostu antklode 600g/m2. Dabar miegame su ja, bet per silta dar. Galvoju isigyti dar kita polonesne. Kuria patartumete pirkti, 250g/m2 ar 450g/m2?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 10 01, 11:58)
Kadangi po siuolaikinem pukinem nesu miegojusi,o tik po tom senovinem,tai palyginus su vilnone merkio tai tikrai miegosite kaip po debeseliu.Patys miegame po 600g/m2 merkio skalbiama vilnone antklode jau 6 metai ir negaliu atsidziaugti.Ziema silta vasara po ja nekarsta,o ir labai lengva.Pas mano mama kai nuvaziuoju tai miegame dar po tarybinem vatinem kaldrom.Ti naktis praktiskai buna bemiege,nes tos jausmas kad bulviu maisas ant taves uzdetas.

Na, buvau parduotuvėje "pasičiupinėti" tų antklodžių biggrin.gif Tai pūkinės (pūkų ne mažiau kaip 70%) man daug malonesnės ir lengvesnės pasirodė. Merkio antklodės labiau išgirtos ir kaina žymiai mažesnė. Tai net pasimečiau.... g.gif
Atsakyti

QUOTE(smile4theworld @ 2014 10 13, 14:07)
Na, buvau parduotuvėje "pasičiupinėti" tų antklodžių  biggrin.gif Tai pūkinės (pūkų ne mažiau kaip 70%) man daug malonesnės ir lengvesnės pasirodė. Merkio antklodės labiau išgirtos ir kaina žymiai mažesnė. Tai net pasimečiau....  g.gif

O iš Vokiškų kur skalbti galima pasidomėkite, Badenia, yra iviairių ir tencel ir micro fibra. Skabdinaviškos, tai pat minštos lengvo hoie firmos.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 10 11, 13:31)
Turime Merkio skalbiama su aviu vilnos pluostu antklode 600g/m2. Dabar miegame su ja, bet per silta dar. Galvoju isigyti dar kita polonesne. Kuria patartumete pirkti, 250g/m2 ar 450g/m2?

Mes irgi džiaugiamės skalbiama Merkio antklode.

Va su pagalvėmis tai vargas, neįsivaizduoju jau kaip gerą išsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2014 10 13, 13:07)
Na, buvau parduotuvėje "pasičiupinėti" tų antklodžių  biggrin.gif Tai pūkinės (pūkų ne mažiau kaip 70%) man daug malonesnės ir lengvesnės pasirodė. Merkio antklodės labiau išgirtos ir kaina žymiai mažesnė. Tai net pasimečiau....  g.gif

O kaip su prieziura?Sita vilnone tai galima skalbti ir mes miegame su ja istisus metus.O su pukine ar miegosite vasara?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 10 16, 06:56)
Va su pagalvėmis tai vargas, neįsivaizduoju jau kaip gerą išsirinkti  doh.gif

Ir man. Dar sunkiau, nes užvalkalai kitokių išmatavimų nei pagalvės.
Atsakyti