Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

QUOTE(Jurguras @ 2014 01 13, 10:24)
O kur tie Comco? cia LT?

Taip, siaulieciai cia 4u.gif www.patalai.com

QUOTE(felnytia @ 2014 01 13, 10:28)
Norėjau pasitikslinti dėl šio teiginio: "satinas tik virsutinej uzvalkalo pusej ir tai ne per visa antklode". Turėjot omeny, kad antklodė pasiūta iš dviejų skirtingų audinių - satino ir ne? blink.gif  ar aš kažką ne taip supratau? unsure.gif
dar ir taip patalynė būna gaminama? schmoll.gif

Butent verysad.gif Antroj nuorodoj pagrindine foto yra mano nusipirkta patalyne, tai satinas tik toj sviesioj daly verysad.gif
Atsakyti
Buna buna dvieju audiniu, nes as jau buvau rasius auksciau,kad nusipirkau toki kompl.kur prie kuno medvilne, o ant virsaus satinas, ir ta satina po keliu skalbimu sutrauke, tai nepatariu niekam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2014 01 13, 13:43)
Buna buna dvieju audiniu, nes as jau buvau rasius auksciau,kad nusipirkau toki kompl.kur prie kuno medvilne, o ant virsaus satinas, ir ta satina po keliu skalbimu  sutrauke, tai nepatariu niekam doh.gif

Nu zinokit buciau anksciau pastebejus, buciau nesus atgal doh.gif O dabar jau per velu verysad.gif Nesuprantu, kam apgaudinet zmones reikia?... Ir koks tikslas satina is isores isiuti mad.gif Sakem su MB apversim antklode biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 13 sausio 2014 - 15:07
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 13, 15:07)
Nu zinokit buciau anksciau pastebejus, buciau nesus atgal  doh.gif  O dabar jau per velu  verysad.gif  Nesuprantu, kam apgaudinet zmones reikia?... Ir koks tikslas satina is isores isiuti  mad.gif  Sakem su MB apversim antklode  biggrin.gif

gerai jeigu priimtu atgal, o va mano pazistami atsisiunte striuke per mazo dydzio is tu kaip buna beta lt ar grupinis ir kai paklause ar galima grazinti,-jokio ats.negavo. Man paciai tai teko pirkt paklode Jyske ir nepatiko kokybe tai grazino pinigus, bet pries tai pasake;- Ar jus zinot,kad patalyne kaip ir apatiniai yra negrazinama preke? Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2014 01 13, 16:15)
gerai jeigu priimtu atgal, o va mano pazistami atsisiunte striuke per mazo dydzio is tu kaip buna beta lt ar grupinis ir kai paklause ar galima grazinti,-jokio ats.negavo. Man paciai tai teko pirkt paklode Jyske ir nepatiko kokybe tai grazino pinigus, bet pries tai pasake;- Ar jus zinot,kad patalyne kaip ir apatiniai yra negrazinama preke? Tai va.

Jusu pazistamai reikejo neklausineti, o eiti i atsiemimo punkta ir grazinti striuke 4u.gif As pati jau esu grazinus pora daiktu 4u.gif Netgi klozeto dangti smile.gif
Nzn kaip su patalyne, gal ir negalima grazinti, bet jei buciau sita neteisybe pamacius per 14 dienu po atsiemimo, tikrai buciau nesus atgal. O dabar bandysiu FB ispeti visus, kad neapsigautu pirkdami sia patalyne, kas man belieka... rolleyes.gif
Atsakyti
negi niekas nieko nepasakys apie hm patalyne, ypac apie linine?... ax.gif
Atsakyti
Gal kas pirko iš Fėjos namai mulberry šilko patalynę? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 04, 14:40)
peržiūrinėju patalynių komplektus ir sunkiai randu išmatavimų 180x200 (tokio dydžio bus čiužinys). ar reiktų ieškoti didesnių matmenų patalynės? o kaip su užtiesalų dydžiais, kokio dydžio reiktų tokiam čiužiniui?smile.gif

Antklodė sakyčiau už čiužinį privalo būti platesnė unsure.gif

O užtiesalo dydis tai ne tiek nuo čiužinio manau priklauso, kiek nuo lovos, šeimininkų skonio, interjero stiliaus mastau.gif - gali būti nuo visai mažiuko, kad matytųsi plačios lovos atbrailos, iki dengiančio viską iki pat grindų (ir net su ant grindų gulinčiais kampais).
Atsakyti
Jums leidus, dar truputuką su savimi šnektelėsiu biggrin.gif

Kokių matmenų antklodę/antklodes praktiškiausia pirkti 200 x 180 lovai? g.gif

Mąstau apie 200 x 220, bet kokio storio tokių matmenų antklodę dar būtų galima lengvai sutalpinti į skalbyklę? unsure.gif

200 x 200, kiek skaičiau šioje temoje, jau mažoka, ar ne? g.gif Bet tai IKEA standartas biggrin.gif

Viengulių "standartas", kaip kažkas rašėte - 160 x 200, bet ar ne platoka? unsure.gif IKEA būtų 150 x 200, tarybiniais laikais iš viso ar ne 130 x 190 būdavo. g.gif

Ne problema būtų užvalkalus siūtis ir pačiai (tada matmenys kaip ir nesvarbu), bet įtariu, jog kokybiško ir gražaus audinio rasti ne ką paprasčiau, gal net ir kaina būtų panaši, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2013 12 22, 23:12)
gal kas patars
gavau dovanų pliušinę patalynę
antklodė užvalkale žiauriai makaluojasi, nemalonu miegoti
ar įmanoma ką nors padaryti?

jums pagelbetu paprasciausia juostele smile.gif isvertus uzvalkala prisiukit kampuose is juosteles sulenktas kilputes (~8cm juostele lenkt pusiau , bus ~4cm kilpute) , o ant pacios antklodes kampu prisiukit ~15cm juostele ( siukit juostele sulenkus pusiau ) . Uzdedat antklode ant virsaus, perveret per kilputes juosteles, uzrisat ir kuo puikiausiai isverciat uzvalkala i geraja puse 4u.gif ir patogu isverst ir nepabegs kampuciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 18 sausio 2014 - 19:39
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 01 18, 18:53)

Mąstau apie 200 x 220, bet kokio storio tokių matmenų antklodę dar būtų galima lengvai sutalpinti į skalbyklę? unsure.gif

200 x 200, kiek skaičiau šioje temoje, jau mažoka, ar ne? g.gif Bet tai IKEA standartas biggrin.gif

Viengulių "standartas", kaip kažkas rašėte - 160 x 200, bet ar ne platoka? unsure.gif IKEA būtų 150 x 200, tarybiniais laikais iš viso ar ne 130 x 190 būdavo. g.gif
Ne problema būtų užvalkalus siūtis ir pačiai (tada matmenys kaip ir nesvarbu), bet įtariu, jog kokybiško ir gražaus audinio rasti ne ką paprasčiau, gal net ir kaina būtų panaši, ar klystu?

mane irgi domina dėl tokio dydžio anklodės:)
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 01 18, 17:53)

Na, as irgi cia kartais su savim pasisneku biggrin.gif
Pas mus ciuzinys irgi 180x200, tai antklode 200x200, bet patalynes komplektu daugiausia randu 200x220(tokiu kur man grazus), tai kai ivelku, truputi laisvoka gaunas, bet man asmeniskai geriau didesne antklode. Miegam su vyru ir man patinka kai apgaubia visa kuna. Esu turejus ir 180x200, tai reikedavo tempti kaldra (per maza) smile.gif .Bet cia kaip kam patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 18 sausio 2014 - 20:18