QUOTE(eglute320 @ 2013 01 11, 13:40)
Na mes dabar jau antrą kaldrą pirkome sintetinę, pirmą du metus naudojome, bet ji ir toliau bus išvalyta ir naudojama, tik norėjome pakeisti į didesnę, miegam dviese, bet nesmirda nei prakaitu, nei prakaituojam miegodami, aišku karščiausiu vasaros metu tai niekada su kaldra nemiegam. Bet nesigailiu sintetika, pakeitus iš pūkinių iškart sumažėjo visi anksčiau aprašyti simptomai
kiekvienas esame skirtingas ir renkamės pagal save
sintetika sintetikai nelygu., yra tos po kuriomis prakaituojama, nes jos nepralaidzios orui, yra tokios kurios ora praleidzia ir po jomis neprakaituojama, turejau ir tokia ir tokia
o kadangi turiu dideliu ir rimtu alergiju ir su jomis susijusiu ligu, tai 100% pritariu, jog alergiskam zmogui geriausiai tinka dirbtinis pluostas, o ne visokios vilnos.
vilna ivilkta geriau tuom, kad ji nesmirda , bent man
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 11, 13:35)
O dėl pačio dydžio tai min pirkite 200x220 arba 220x240 cm, vistiek maloniau miegoti gerai apsiklojus, negu, kai vienas šonas šyla, kitas šala (dviese manau čia taip bus
)
200x220 normalus standartinis dydis, mazesnes nelabai ir verta ziureti miegant dviese
Papildyta:
QUOTE(eglute320 @ 2013 01 10, 15:09)
Na kaip žmogus linkęs į įvairias alergijas, bėrimus, slogą rytais, čiaudulį 15kartų iš eilės ryte be aiškios priežasties, galiu pasisakyt iš patirties ir tai ką man patarė visi gydytojai iš eilės. Alergiškam žmogui geriausi patalai - pagalvės, kaldros tik SINTETINIAI. Kai pasikeičiau visus patalus į sintetinius o ne natūralaus pluošto, plunkšnų ir pan baigėsi visos slogos ryte, čiauduliai, liko tik pavieniai kartai, kurie nesudaro diskomforto.
O dėl dormeo, teko ne kartą miegoti po kaldra dormeo, tai neskaitant jų užvalkalų, kurie segasi sagomis galuose - nu toks visiškas nesusipratimas, nėra ten nei vieno pliuso juos naudojant. Tai pati kaldra nepaliko jokio įspūdžio, nežinau kiek tie patalai kainuoja, bet nemanau, kad pigiai ir aš nepirkčiau. Jei nebūtų pasakę kad dormeo nebūčiau atkreipusi dėmesio visai.
pritariu 100% , is naturalaus pluosto nebent silkas nealergizuoja.
dar vis norejau pabandyt bambuko pluosti antklodes bet kai ju kaina nuo 900 tai sakiau gal tiek to