Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Gal kas yra pirkę iš www.geratekstile.lt kokie atsiliepimai? Patalynė, pvz satino nepigi ten, įdomu kaip nešiojasi, taip pat iš www.otto.lt irgi gal kas pakomentuos patalynių pirkimus? Kam koks pls pasiteisino ? 4u.gif
Atsakyti
Perku patalyne is IKEA, labai labai superine, kokybiska, grazi ir kaina sakyciau normali.
Atsakyti
Bet jie neprekiauja internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 10, 09:04)
Bet jie neprekiauja internetu  g.gif

Galima pirkti per vežėjus, o ir Vilniuje šįmet turėtų atidaryti bigsmile.gif
Mes vaikiškas pirkom, tikrai puikios thumbup.gif Bet... ne satinas biggrin.gif Ir šiaip, skirtumas kokybėje tarp pigesnių ir brangesnių irgi yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JisVisadaŠaliaMūsų @ 2013 01 09, 13:12)
Kokią rinktis kaldrą ir pagalves? Tas dirbitnes viršuje minėtas ar imti geriau natūralią? Kiek sužinojau iš šito forumo - vilnonė/iš vilnos geresnė. Taip supratau, kad jos ir kvėpuoja ir nesiveisia erkutės - galima sakyti antialergiška. Aš kaip tik turiu alergiją. Ką patartumėt?


Mes turim Merkio vilnone antklode, tokia ne kur nuoga vilna, bet kur i impila ivilkta. Labai patenkinti del miegojimo komforto: nekarsta, nesalta, neprakaituojam. Ta pacia naudojam istisus metus, tik vasara per karscius padedam. Del erkuciu nezinau, del dulkiu - tikrai nepalyginsi su pukine. Prieziura paprasta - kartas nuo karto pravedinti lauke ir keisti uzvalkalus.

Pagalves taip pat pas mus vilnones su sintetiniu uzpildu viduje. Gal nelabai geras uzpildas nes per trejus metus susigulejo, reikes pakeisti naujomis
Atsakyti
Aš irgi Merkio pagalves pirksiu, bet tas kur su avių vilnos pluošto ("Superwash") kamuoliukų užpildu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 01 04, 08:49)
O kur tokių būna pirkti? Ačiū  4u.gif


Būna ir turguje, kur prekiauja kokybiška patalyne. Esu pirkusi ir iš baughof, netyčia vaikštant pamatėme, akcija nuo ~170 iki ~60lt, bet tik vieną kartą taip pasisekė, bet įrodymas, kad paieškojus, palaukus išpardavimų galima kokybišką patalynę nusipirkti ir labai pigiai, o ji naudojama jau 3metus ir dažnai - megstamiausia. Kas dėl 3D, tai kaip tik naują turiu - smagi patalynė, po pirmo skalbimo nei kiek nepasikeitė, nors spalvos - juoda - balta ir raudona, bet nedažė.


QUOTE(JisVisadaŠaliaMūsų @ 2013 01 09, 13:12)
Kiek sužinojau iš šito forumo - vilnonė/iš vilnos geresnė. Taip supratau, kad jos ir kvėpuoja ir nesiveisia erkutės - galima sakyti antialergiška.


Na kaip žmogus linkęs į įvairias alergijas, bėrimus, slogą rytais, čiaudulį 15kartų iš eilės ryte be aiškios priežasties, galiu pasisakyt iš patirties ir tai ką man patarė visi gydytojai iš eilės. Alergiškam žmogui geriausi patalai - pagalvės, kaldros tik SINTETINIAI. Kai pasikeičiau visus patalus į sintetinius o ne natūralaus pluošto, plunkšnų ir pan baigėsi visos slogos ryte, čiauduliai, liko tik pavieniai kartai, kurie nesudaro diskomforto.
O dėl dormeo, teko ne kartą miegoti po kaldra dormeo, tai neskaitant jų užvalkalų, kurie segasi sagomis galuose - nu toks visiškas nesusipratimas, nėra ten nei vieno pliuso juos naudojant. Tai pati kaldra nepaliko jokio įspūdžio, nežinau kiek tie patalai kainuoja, bet nemanau, kad pigiai ir aš nepirkčiau. Jei nebūtų pasakę kad dormeo nebūčiau atkreipusi dėmesio visai.
Atsakyti
Kas čia darosi kad žinutes dubluojasi g.gif , po sintetine, kurią pirkau susigundžiusi akcijomis, atrakcijomis, tai vaikas negalėjo pagulet, prakaitavo žiauriai ir pati kaldra parakaitu nešdavo, ne tik patalynę, bet ir ją pačia turedavau skalbti pastoviai, kartu su apvilkimais, o jis dar nesiskundė jokiais berimais ir alergijomis, tai ką tada kalbėti apie žmogų, kuris linkęs į tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 sausio 2013 - 08:28
Dar turiu klausimą dėl kaldros išmatavimų. Tarkim čiužinys 200x180, tai koks turėtų būt kaldros dydis? Koks rekomenduojamas? Gal galit padėt? Ilgis 200 cm, plotis 200 cm?
Ir jei nesunku rekomenduokit kokią e-parduotuvę patalynei, kad būtų kokybiška. Nes kiek skaičiau, tai pasitaiko ir nekokių...
Atsakyti
Mūsų čiužinys 180*200, dabar turime patalynę 200*200, bet jei reiks keisti, pirksiu 200*220 ax.gif
Atsakyti
Koks skirtumas tarp paprastos antklodės ir su "superwash" funkcija?
Ir koks skirtumas tarp įvilktos vilnos ir neįvilktos (kai kaldra pūkuota)? Kaip prižiūrėjimu skalbimu? Su kuria mažiau terlionių ir pan? Ar skirtumo nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JisVisadaŠaliaMūsų: 11 sausio 2013 - 13:28
QUOTE(JisVisadaŠaliaMūsų @ 2013 01 11, 14:19)
Koks skirtumas tarp paprastos antklodės ir su "superwash" funkcija? Apšvieskit biggrin.gif

Na tipo, kai vilnos gaminams tinka tik sausas valymas ir vėdinimas, tai vilna su ta "Superwash“ galima ir skalbti. Dar bent jau reklamuoja, kad nesitraukia po skalbimo, skalbiant eilinėmis priemonėmis, skirtomis vilnai buitineje skalbykleje. Bet nors mes ją ir naudojame dar neesu skalbus tai šitie mano komentarai, deja tik teoriniai, gal kas atislieps tą skalbimą išnadęs jau, man pačiai įdomu būtų smile.gif. Dėl parduotuvių tai pačias antklodes, pagalves (merkio) esu pirkusi iš www.tavosapnas.lt, kažkiek pigiau negu iš parduotuvės, greit pristatė per siuntų tarnybą, viskas ok. O dėl pačio dydžio tai min pirkite 200x220 arba 220x240 cm, vistiek maloniau miegoti gerai apsiklojus, negu, kai vienas šonas šyla, kitas šala (dviese manau čia taip bus mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 sausio 2013 - 13:36