radasta_, papasakok plačiau apie ""Rūko nesugadinti"

QUOTE(marakeš @ 2010 01 05, 11:44)
Tai yra meilės romanas, bet toks nebanaliai papasakotas, nesaldus. Nemoku gražiai aprašyti

Alexia, su gimimo diena
Oi, gavosi tik 26 savos knygeles perskaitytos per metus
Aiskiai matau, kad turiu dvi bibliotekas be namu - miesto ir Sofijos5
Taip kad reik sustot pirkt isvis, nes neskaitytu namie dviems metams uztektu is namu neiseinant.
Tai, kad aš iš tavęs daugiau knygų imu, nei tu iš manęs
Nemažink pirkimo tempų, nemažink
Aš kaip ir visada darbais užsikasusi, bet ryt iš ryto priduosiu savo sąrašiuką.

QUOTE(saintlina @ 2010 01 03, 12:12)
Oi, gavosi tik 26 savos knygeles perskaitytos per metus

Taip kad reik sustot pirkt isvis, nes neskaitytu namie dviems metams uztektu is namu neiseinant.
Tai, kad aš iš tavęs daugiau knygų imu, nei tu iš manęs

QUOTE(Dolitlė @ 2010 01 03, 23:06)
Gerai.
Rytoj atnešiu. 
Papildyta:
Tikrai nepralenksiu Sofija5.
Tik dabar labai smalsu, koks jos skaitinių kraitis bus.
Spėju: 150 arba dar daugiau. 

Papildyta:

Aš kaip ir visada darbais užsikasusi, bet ryt iš ryto priduosiu savo sąrašiuką.

Sveikutes
Vakar baigiau skaityti "Kitas Edenas'
Labai savotiska knyga
Kaip jau minejau per daug rasytoja idejo pastangu kurdama niuriausia atmosfera, tokios turbut dar neteko sutikti. Visko toje knygoje per daug ir pabaiga ne tokia kokios tikejausi, visgi su malonumu perskaiciau
Patiks toms, kurioms patiko "Rivertono dvaras", "Tryliktoji pasaka" ir pan. knygos apie paslaptys 
Beje, mano siu metu pazadas, susirasyti kokias ir kiek knygu perskaiciau
Idomu bus palyginti tempus

Vakar baigiau skaityti "Kitas Edenas'

Beje, mano siu metu pazadas, susirasyti kokias ir kiek knygu perskaiciau

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 04, 20:22)
ar viskas gerai is mano puses, ar gavai, nes laiku viska ivykdziau

Alexia, su gimtadieniu!

as niekad neskaiciuju kiek knygu perskaitau, bet per praejusius metus 50-60knygu kazkur preliminariai primetus

labiausiai patiko Geisos ispazintis
Metu trileris- Robert Ludllum Canslerio rankrastis
metu detektyvas James Peter klasta ir viltis
metu nuograuza Gavaldos Tiesiog drauge

as patingejau daugiau sukti galva tad tik tris geriausias irasiau

QUOTE(wavin @ 2010 01 04, 17:52)
Metų nuograužos:
J.Irving "Našlė vieneriems metams" gal būt tuo metu man jau buvo per daug Irvingo

Oi kaip man ji nesiskaitė

Ir nuo jos pradėjau pažintį su Irvingu.
Knygą "damušiau", bet toliau pažindintis su tuo dėde ranka nekyla

Įdomiausia - kad vargu ar galėčiau pasakyti ką konkretaus, dėl ko ši knyga pasirodė "neskaitoma". Belieka kabinėtis prie neesminių smulkmenų. O neįdomumo priežastis? Jų vis dar nesuvokiu

Na, o aš kol kas pasidžiaugsiu, kad į rankas paėmiau Joanne Harris "Džentelmenai ir žaidėjai". Nuostabu, intriguoja ir nepaprastai įdomu. Ir vis žaviuosi autorės gebėjimu perteikti laiką: tarsi veiksmas vyksta mūsų dienomis, bent jau prieinamo interneto amžiuje, o vis tiek skaitant neapleidžia jausmas, kad esi kokiam XIX amžiuje... Tas pats buvo ir žiūrint "Šokoladą" (knygos neskaičiau): nė pro kur nepasakyčiau, koks maždaug ten laimmetis

Baigiau J. Irving Vandens metodas. Jei trumpai - tai sujauktas marmalas apie nieką. Nors ne.
Apie keistokų žmonių santykius. Suveltus, sujauktus ir pamestus...
Skaitydama jau septintą Jo knygą vis tik supratau, kad nebeturiu kantrybės. Rūpi, laukiu, bet nusiviliu.
Gal geriau penktą kartą perskaitysiu Garpą.

Skaitydama jau septintą Jo knygą vis tik supratau, kad nebeturiu kantrybės. Rūpi, laukiu, bet nusiviliu.
Gal geriau penktą kartą perskaitysiu Garpą.

QUOTE(groovy @ 2010 01 04, 23:23)
Geriausia metų knyga
Mara Meimaridi Smirnos burtininkės (Ne veltui toks pavadinimas - tiesiog užbūrė.)
Metų atradimas
Arthur Conan Doyle Rinktiniai raštai 14 (Senas, nors ir neseniai mane džiuginęs, geras detektyvas.)
Mara Meimaridi Smirnos burtininkės (Ne veltui toks pavadinimas - tiesiog užbūrė.)
Metų atradimas
Arthur Conan Doyle Rinktiniai raštai 14 (Senas, nors ir neseniai mane džiuginęs, geras detektyvas.)
Labai sudomino tos burtininkės - reiks čiupt jas

Ir dėkui kad Konan Doilį priminei. Jo "Raštai" - jau kelerius metus sau duodamas ir vis pamirštamas pažadas...
QUOTE(Salsa @ 2010 01 05, 16:33)
Ir vis žaviuosi autorės gebėjimu perteikti laiką: tarsi veiksmas vyksta mūsų dienomis, bent jau prieinamo interneto amžiuje, o vis tiek skaitant neapleidžia jausmas, kad esi kokiam XIX amžiuje... Tas pats buvo ir žiūrint "Šokoladą" (knygos neskaičiau): nė pro kur nepasakyčiau, koks maždaug ten laimmetis

tikras meistriskumas , siuo atveju, parasyti taip, kad knyga nesensta-prisitaikyk kaip patogu

Malibu, viskas gerai, viską gavau
O aš grįžusi iš mūsų meeto pradėjau skaityti "Kitų kalba". Nors perskaičiau tik keliasdešimt puslapių, jau matau, kad patiks.

O aš grįžusi iš mūsų meeto pradėjau skaityti "Kitų kalba". Nors perskaičiau tik keliasdešimt puslapių, jau matau, kad patiks.
QUOTE(Jurzole @ 2010 01 05, 13:18)
Aš kuklinuosi ir nedrįstu net užeiti