o kaip ten su SD žiurejau kad eina užsenio kalba ,anglų ,vokiečių bei prancužu o ką daryti jai aš baigiau rūsų k kaip užsienio?
QUOTE(saulele 1 @ 2012 07 15, 19:15)
gal dar kas galetu apie viešaji administravima daugiau pakomentuoti, su sd tai supratau
Mano buvusi kolegė VA magistrą turi. Išėjo ji iš mūsų istaigos, ieškos darbo dabar, tai sakė tą magistrą į š..... susikišt gali. Privataus kapitalo įmonėje jis nulis
aš mokykla baigiau prieš 10m ,reikalinga buvo tik viena kalba užsienio, na išmokt tai ne problema jai kas mokys, problema tame kad nemanau kad mokys nuo nulio, manau kad eis bent jau nuo 12kl lygio toliau, jai butu grupe nuo 0 tada norėčiau anglu, be jos nekur , tik va nežinau kaip bus
QUOTE(saulele 1 @ 2012 07 19, 08:13)
aš mokykla baigiau prieš 10m ,reikalinga buvo tik viena kalba užsienio, na išmokt tai ne problema jai kas mokys, problema tame kad nemanau kad mokys nuo nulio, manau kad eis bent jau nuo 12kl lygio toliau, jai butu grupe nuo 0 tada norėčiau anglu, be jos nekur , tik va nežinau kaip bus
įstojau į socialini, bet žiuriu tema apmirus
mokaus as, pernai sugalvojau tai istojau, simte busiu 2 kurse.
Aš jau trečiame kurse būsiu, kaip sakant įpusėjau
man si rudeni bus praktika, nezinau kur reikes atlikti
o kur mokotes?
o kur mokotes?
QUOTE(sigma192 @ 2012 07 27, 17:14)
man si rudeni bus praktika, nezinau kur reikes atlikti
o kur mokotes?
o kur mokotes?
KK. Aš šiuo metu atlikinėju, pasiankstinau
Na, kaip sekėsi susirasti darbą, baigus socialinio darbo studijas?
QUOTE(mylittle @ 2012 09 28, 11:39)
Kai baigiau studijas tai sunkiai sekesi ieskotis, bet padirbau vasara su protine negalia turinciais vaikais, o paskui isidarbinau vaiku dienos centre ir sekmingai cia 2 metus dirbu Bet galvoju apie darbo keitima
QUOTE(lijanciux @ 2012 11 10, 22:50)
Kai baigiau studijas tai sunkiai sekesi ieskotis, bet padirbau vasara su protine negalia turinciais vaikais, o paskui isidarbinau vaiku dienos centre ir sekmingai cia 2 metus dirbu Bet galvoju apie darbo keitima
O kodėl galvojat keisti, sunku ar kitos priežastys