Sveiki, studijuoju soc. darbą KU, esu pirmakursė
QUOTE(Jurrrgita19 @ 2011 08 12, 22:35)
Gal yra ten besimokanciu arba katik istojusiu? Gal galit ka papasakot apie sia specialybe?
Papildyta:
Butu gerai kad ne tik utenos kolegijos studentes pasireikstu, o visos ka nors apie tai zinancios
Papildyta:
Butu gerai kad ne tik utenos kolegijos studentes pasireikstu, o visos ka nors apie tai zinancios
as jau baigineju
QUOTE(Kristina787 @ 2011 09 28, 20:31)
Gal yra studijuojanciu Socialini darba Klaipedos univesitete?
Taip, yra Paskutinis kursas, istestines studijos po kolegijos
Man patinka, idomu, nera sunku mokytis
Sweikos sociukes As ir studijuoju soc.darba neakivaizdziai 2 kurse kolegijoj Kaip tik siuo metu kovoju su situacijos analize
Labuka, aš pirma kursa neakivaizdziai kolegijoj žinoma jau iškart kilą neramumu su filosofija
QUOTE(Sidabrinė @ 2011 10 25, 11:48)
as antram kurse , man dar tokios nebuvo
kaip idomiai :? na siaip vadinasi filosofijos ivadas.
QUOTE(sigma192 @ 2011 10 25, 11:56)
nu nebuvo tikrai , buvo soc.darbo ivadas
QUOTE(sigma192 @ 2011 10 25, 10:56)
Uj, buvo pas mus pirmam kurse... Išprotėt buvo galima su tom refleksijom Ačiū D. kad baigėsi
QUOTE(zivilelis12 @ 2011 02 03, 10:34)
Sveikuciai,
Atradau jus, koleges, super.. As taip pat sudijuoju socialini darba Kaune. Jau paskutinis kursas... Bet dar reikia baigiamaji parasyti. Is tiesu tai esu labai patenkinta sia specialybe. Na aisku, ji kol kas nera atitinkamai vertinama atlygiu. Bet tikiu, jog ilgainiui viskas pasikeis...
Atradau jus, koleges, super.. As taip pat sudijuoju socialini darba Kaune. Jau paskutinis kursas... Bet dar reikia baigiamaji parasyti. Is tiesu tai esu labai patenkinta sia specialybe. Na aisku, ji kol kas nera atitinkamai vertinama atlygiu. Bet tikiu, jog ilgainiui viskas pasikeis...
Laba,as irgi studijuoju soc.darba kaune antrame kurse.Kaip sekesi su praktikos darbu rasymu?