As taip pat ystojau y soc. darba KK . Kazin nebusiu vyriausia kurse , nes man jau 29 metukai
QUOTE(lumata @ 2010 07 30, 12:30)
As taip pat ystojau y soc. darba KK . Kazin nebusiu vyriausia kurse , nes man jau 29 metukai
zinokit ir daug vyresnio amziaus eina mokytis jei tik turi galimybiu ir noro, o jum dar ne daug metuku... man paciai 22, ir tik siemet stojau, zinoma anksciau negalejau del vaikelio... bet kada yra laikas mokytis...
QUOTE(bonitute20 @ 2010 07 30, 14:33)
zinokit ir daug vyresnio amziaus eina mokytis jei tik turi galimybiu ir noro, o jum dar ne daug metuku... man paciai 22, ir tik siemet stojau, zinoma anksciau negalejau del vaikelio... bet kada yra laikas mokytis...
Aciu uz paskatinima bonitute . As ir del vaikiuku niekaip neprisiruosiau mokytis. Kadangi vaikai jau ugteleje, laikas ir sau demesio skirti. Ziuresim kaip cia man seksis
QUOTE(bonitute20 @ 2010 07 29, 21:41)
aciuka bet ar yra kas bendro tarp kolegijos ir universiteto? na turiu galvoje, panasiu darbu, rasiniu ir t.t. is tos pacios specialybes?
zinoma yra, juk mokomasi tu paciu dalyku gali programu pavadinimai neatitikti, bet dviracio nebeisrasi, visi pagal Johnson ir Zalimiene mokos
Bet darbo tai nera pagal specialybe
QUOTE(samiras @ 2010 07 31, 20:35)
Bet darbo tai nera pagal specialybe
as irgi vdu mokausi socialini darba
QUOTE(egliosha @ 2010 07 31, 01:21)
zinoma yra, juk mokomasi tu paciu dalyku gali programu pavadinimai neatitikti, bet dviracio nebeisrasi, visi pagal Johnson ir Zalimiene mokos
aiskutis..
Aš šiemet įstojau MRU į neakivaizdines magistro studijas soc. darbo
Papildyta:
Būtinai kreipsiuos
Papildyta:
QUOTE(RITUTE22 @ 2010 07 29, 20:01)
Sveikos studentes. Esu baigusi Mykolo Romerio Universiteta, Socialini darba. Jei kam reikes kokios medziagos, arba darbelio, galit kreiptis i mane Jau ne vienai esu pagelbejusi...
Sekmes moksluose.
Sekmes moksluose.
Būtinai kreipsiuos
pagal cia specialybe nera darbo? tai ka as veiksiu baigus sias studijas?
QUOTE(bonitute20 @ 2010 08 28, 14:21)
pagal cia specialybe nera darbo? tai ka as veiksiu baigus sias studijas?
dainuosi . juokauju... as pati istojau i Kauno kolegija (buvau ir i MRU istojusi, bet pabijojau vazinejimo i Vilniu, todel stojau Kaune). kas irgi istojo i kolegija? gal susibendrausim. beje, as i neak.