Liniuka,gandriuke... ačiū
daiva78,be zodziu...... Tas pustumas ir yra tikrasis grozis
polo,nuostabi suknyte
Na ir as rodausi su savo sijonu-busima suknyte Turejau vakar proga,tai teko eit kaip su sijonu,nes nespejau nusinarplioti.
Bet atsirado PROBLEMA Kol buvo neskalbtas,tol stoevejo graziai pasiputusia apacia,o kai iskalbiau ir islyginau,baisiausiai isielektrino ir prikibo prie pasijonio
Dar syki isskalbiau,ir po lyginimo vel tas pats Purskiau antistatiku,bet efektas buvo laikinas....
Mezgiau is Super kid,80%mohera ir 20% nailonas.
Prasau visu mezgusiu moherinukes patarimo,ka daryt,kad taip nebutu?Gal nelyginti?ar su kuo nors ypatingu skalbti?
Tiesiog rankos nusviro,nezinau,ar bemegzti virsu.......
polo,nuostabi suknyte
Na ir as rodausi su savo sijonu-busima suknyte Turejau vakar proga,tai teko eit kaip su sijonu,nes nespejau nusinarplioti.
Bet atsirado PROBLEMA Kol buvo neskalbtas,tol stoevejo graziai pasiputusia apacia,o kai iskalbiau ir islyginau,baisiausiai isielektrino ir prikibo prie pasijonio
Dar syki isskalbiau,ir po lyginimo vel tas pats Purskiau antistatiku,bet efektas buvo laikinas....
Prasau visu mezgusiu moherinukes patarimo,ka daryt,kad taip nebutu?Gal nelyginti?ar su kuo nors ypatingu skalbti?
rasa 32 labai gražus dabartinis sijonukas
QUOTE(spaceRenata @ 2009 12 17, 11:58)
Rugija, kaip sekasi suknele baigineti? labai laukiu galutinio varianto! kaip nusprendei kakla megzti?
Ką tik pribaigiau, tik foto nekokybiška, kitą dieną gal padarysiu geresnę, nes dabar ir fotikas nuduso, ir nėr kam pafotografuoti, o pačiai nelabai gaunasi:
Labai labai dėkui visoms padėjusioms
Kaklui mezgiau dvi juosteles, bet ne dvigubu mezgimu, nes man per storas pasirodė, o tik iš vienos pusės nukėlinėjau akis, o blogojoj visas išmegzdavau. Paskui susukiau tas pynes ir prisiuvau prie suknelės padarydama per vidurį siūlę.
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 17, 14:49)
Aš išskalbus savo sijona, buvau dar šlapią įdėjus į šaldymo kamerą šiaip tai kiek supratau darosi todėl, kad nesipukuotų, bet manau ir dėl elektrinimosi padeda
P. S. Nuostabūs darbeliai visų, retai kada čia ką nors giriu, bet visada taip grožiuosi
QUOTE(spaceRenata @ 2009 12 17, 16:23)
super graziausas variantas is visu kuriuos maciau sios sukneles!!!
o kokie siulai cia?
YanArt Merino de Luxe
(kažkaip taip vadinasi)
Čia mano toks daugiau žieminis variantas, jaučiu iš plonesnių siūlų dailiau atrodytų.
Bet šiaip patenkinta likau savo darbu.
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 17, 15:49)
labai grazus sijonukas sitas rastelis mano uzbures nuo pirmuju variantu...
QUOTE(rugija @ 2009 12 17, 16:11)
Ką tik pribaigiau, tik foto nekokybiška, kitą dieną gal padarysiu geresnę, nes dabar ir fotikas nuduso, ir nėr kam pafotografuoti, o pačiai nelabai gaunasi:
nagi man tavasis variantas grazesnis neioriginalo gal ir man i eile statyti
super darbelis
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 17, 15:49)
Sijonas labai grazus. O nera galimybes pakeisti pamusala? Nes greiciau elektrinasi pamusalas ir tik po jo sijonas. Gal su pvz viskoziniu pamusalu butu geriau?
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 17, 14:49)
Labai šaunus sijonukas..
Nu bet jau batelių grožis..
shaunuoles mergaites - tiek shauniu sijonuku, net pavydas ima (aishku baltas )
grazhus darbelis
kiek sunaudojai siuliuko ir kiek metru buvo matkelyje?
QUOTE(rugija @ 2009 12 17, 15:11)
Kaklui mezgiau dvi juosteles, bet ne dvigubu mezgimu, nes man per storas pasirodė, o tik iš vienos pusės nukėlinėjau akis, o blogojoj visas išmegzdavau. Paskui susukiau tas pynes ir prisiuvau prie suknelės padarydama per vidurį siūlę.
grazhus darbelis
kiek sunaudojai siuliuko ir kiek metru buvo matkelyje?