Merginos, merginos, auksinės auksarankės, kiek suknių, kiek norų
Dovyda, seniai skaityta, labukas
Aha, suknytės jau lakstyminės Ateik ir tu kokios naujos suikurti, man taaaip patinka tavo modelių išbaigtumas {niu dar atsimenu tą nuostabiai puikią vyšninę suknelę}.
Spange, man labai gražu ir labai tinka
QUOTE(gadget3 @ 2010 01 20, 21:23)
Merginos, merginos, auksinės auksarankės, kiek suknių, kiek norų
Aha, suknytės jau lakstyminės Ateik ir tu kokios naujos suikurti, man taaaip patinka tavo modelių išbaigtumas {niu dar atsimenu tą nuostabiai puikią vyšninę suknelę}.
niuu, rezgu rezgu minti
parodyk gi ta lenktynini modeli, jetuliau atsiusk foto, emaila dar turi?
http://radikal.ru/F/...373fd5.jpg.html gal kas nerete sia suknele ir galite pasidalinti patirtimi nelabai suskaitau schema
Prie visų jūsų nuostabių suknelių , keliu ir aš savąją nėrinukę
Labai gražu, Mime.
Klausimėlis:
Neriu dryžuotukę-banguotukę, kaip išlygint mezginį toj vietoj kur bus sudūrimas(po krūtine)? Manau gražiau susisius, jei bus lygiai, o ne bangelėm
Neriu dryžuotukę-banguotukę, kaip išlygint mezginį toj vietoj kur bus sudūrimas(po krūtine)? Manau gražiau susisius, jei bus lygiai, o ne bangelėm
QUOTE(Žiogienė @ 2010 01 22, 20:41)
Klausimėlis:
Aš mezgu virbalais irgi dryžę, tai mezgu su žilka, kad nereikėtų siiuti. Tik rankoves siūsiu ir tai manau, reikės pasitelkst daug kantrybės.
QUOTE(lorkutė @ 2010 01 23, 12:46)
Aš mezgu virbalais irgi dryžę, tai mezgu su žilka, kad nereikėtų siiuti. Tik rankoves siūsiu ir tai manau, reikės pasitelkst daug kantrybės.
Aš matai noriu tokio tipo viršaus
QUOTE(Žiogienė @ 2010 01 23, 15:19)
Gražu . Būtinai pasirodyk, kai pabaigsi.