Rodau paskubom nufotografuota naujiena. Tikiuosi galesiu pasigirti ir kokybiskesnemis nuotraukomis
QUOTE(naiste777 @ 2010 01 17, 20:58)
O aš noriu parodyt savo naujausią suknę draugei. 10-oji ji pas mane. Kaip sakoma, ruošk ratus žiemą...
vau suknelė graži, bet tavo draugės drąsa dar įspūdingesnė viena taip apsirengus neišeičiau.
Naiste777-super suknele super atrodo ant modeliuko
o cia mano nerta si suknele,tik labai persiprasau,kad modeliukas 'neitema',o liemenele tam juoda,kad geriau matytusi liemeneles rastas... ...
o cia mano nerta si suknele,tik labai persiprasau,kad modeliukas 'neitema',o liemenele tam juoda,kad geriau matytusi liemeneles rastas... ...
Viliuteee, aha, labai ji populiari. Dabar dar viena tokia mezgu su nedideliais pakeitimais ir dar viena eiluteje laukia...
O tavo naujienele puiki. Spalva labai grazi. Is kokiu siulu ji?
O tavo naujienele puiki. Spalva labai grazi. Is kokiu siulu ji?
QUOTE(Viliuteee @ 2010 01 18, 13:10)
Ligvita,populiari šita tavo suknelė.
o mano naujiena be tikrosios šeiminikės lelabai kaip žiūrisi
suknelė 52 dydžio
o mano naujiena be tikrosios šeiminikės lelabai kaip žiūrisi
suknelė 52 dydžio
Labai faina. Spalva mano mėgstamiausia
Viliuteee ir nualpti galima pamacius toki grozi!!!!!!!!!!!!!!!!
Viliuteee, tu auksas! Ta suknele mano dydzio! Net neisivaizduoji,kaip apsidziaugiau ja pamacius! Reiskia ir tokiu formu moterytes mocheriukus nesioja! O as galvojau,kad ir taip apvalia mano figura mocherinuke dar labiau storins! Vis nesiryzau,tik seile varvinau,ziuredama jusu grozius! O dabar tikrai bandysiu! Labai dar idomu butu ant modeliuko pamatyti! O kiek siuliuku reikia tokiam groziui? Ir gal schemute rastelio galima butu?
QUOTE(bastinga @ 2010 01 16, 22:37)
Noriu parodyti suknelę, kurią mezgiau pagal pagal VS modeliuką
Kaip grazuuu...mmm...
QUOTE(agurčikas @ 2010 01 17, 00:10)
Sveikutės, nuvažiavau pirkti siūlų vienokių, nusipirkau visai kitokių. Ir dabar pasimečiau. Nusipirkau MAXI siūlukus, 100 proc. medvilnė, plonučiai. Labai noriu megzti virbalais.
O vaseliu nenori nert? Man tai laaabai grazu is Maxi nertos suknutes, jos ir neissisedi, ir labai super atrodo.
naiste777
nidulee
Abiem aciux
nidulee
Abiem aciux