Noriu parodyti suknelę, kurią mezgiau pagal pagal VS modeliuką
Labai grazu
bastinga, viena gražiausia matytų
Tobula suknelė
Tobula suknelė
bastinga, nuostabu, žavu, labai labai gražu
Sveikutės, nuvažiavau pirkti siūlų vienokių, nusipirkau visai kitokių. Ir dabar pasimečiau. Nusipirkau MAXI siūlukus, 100 proc. medvilnė, plonučiai. Labai noriu megzti virbalais. Bet dabar jau neturiu jokios suknelės modeliuko. Gal galit patarti? Nerti nesiryžtu, su virbalais gal greičiau gausis. Bet vis tiek, neturiu jokio modeliuko tokiems siūlukams. Gal galit ką pasiūlyti?
[]
[/quote]
O norėjau šios, bet nežinau ar pavyks tokią nusimegzti. Labai jau ploni tie mano siūliukai Bet jie man taip patiko
[/quote]
O norėjau šios, bet nežinau ar pavyks tokią nusimegzti. Labai jau ploni tie mano siūliukai Bet jie man taip patiko
QUOTE(bastinga @ 2010 01 16, 23:37)
Noriu parodyti suknelę, kurią mezgiau pagal pagal VS modeliuką
nuostabu, vis ganau ir as akis i si modeliuka
sveikos draugutes
Gadget kokios dailios ir spalvingos tavo gulamosios sukniukes o gal jau daugiau sedimosios ir begiojancios?
Niumuk, sveikinu ir tave antra karta mamyte tapus ir naujoji tavo sukniuke man primena marga melyna , kur kazkada mezgei
grazios ir kitu sukneles, kostiumeliai tikiuosi, kad kada tikrai vel prisijungsiu prie jusu su savo mezgama-neriama suknele, o dabar gi nesioju tas , kurias jau nusineriau kartu su jumis anksciau sekmes visoms
Gadget kokios dailios ir spalvingos tavo gulamosios sukniukes o gal jau daugiau sedimosios ir begiojancios?
Niumuk, sveikinu ir tave antra karta mamyte tapus ir naujoji tavo sukniuke man primena marga melyna , kur kazkada mezgei
grazios ir kitu sukneles, kostiumeliai tikiuosi, kad kada tikrai vel prisijungsiu prie jusu su savo mezgama-neriama suknele, o dabar gi nesioju tas , kurias jau nusineriau kartu su jumis anksciau sekmes visoms
Viliuteee, primink kaip rutulius mezgi
QUOTE(bastinga @ 2010 01 16, 21:37)
superine kopija, nieks nepasakys, kad cia ne VS