agurcikas nera uz ka
zavin sauniai atrodo,super
is kokiu siuliuku mezgei?
Zavin, labai graži suknelė
QUOTE(norwa @ 2010 01 12, 16:56)
norwa, pradėjau studijuoti kaip megzti suknelę, bet ten tik 3 schema, o 2 ir 1 schemų nėra. Gal ir jas gali įmesti? Ar aš kažko nesuprantu
agurcikas prasom rastelis
http://img251.images.../6958/rk038.jpg
http://img251.images.../6958/rk038.jpg
narplioju mocherinę-servetėlinę suknikę, artėja sijono pabaiga. iškilo klausimukas: kaip užbaigiate sijono apačią (paskutinę eilę)?
aš visas (dvi) savo virbalais megztas servetėles užbaigiau su vašeliu suimdama po kelias akis ir pynutes megzdama... čia pati taip sugalvojau... o kaip reikia iš tikrųjų
aš visas (dvi) savo virbalais megztas servetėles užbaigiau su vašeliu suimdama po kelias akis ir pynutes megzdama... čia pati taip sugalvojau... o kaip reikia iš tikrųjų
QUOTE(san @ 2010 01 13, 09:02)
narplioju mocherinę-servetėlinę suknikę, artėja sijono pabaiga. iškilo klausimukas: kaip užbaigiate sijono apačią (paskutinę eilę)?
kad būtų gražu, taip užbaigiau ir aš savo servetėlinį sijoną
QUOTE(norwa @ 2010 01 12, 16:56)
Aš vis apie šią suknutę vėl noriu klausti. Ir šiaip bendrai apie suknių mezgimą. nė karto nemezgiau suknios, tai kyla daug klausimų. Kai mezgi sijoną (būtent šios) kaip suprantu iš aprašymo tai akių nereikia pridėti, kad ji platėtų? Ir parašyta megzti ratu. Vadinasi jos nereikės šonų siųti? Nemoku megzti ratu. Su kuo reikia megzti? Turiu tokius virbalus sujungtus su tokia kaip viela. Tai su šiais reikia? Labai prašau patyrusių mezgėjėlių pagalbos
QUOTE(agurčikas @ 2010 01 13, 10:27)
Aš vis apie šią suknutę vėl noriu klausti. Ir šiaip bendrai apie suknių mezgimą. nė karto nemezgiau suknios, tai kyla daug klausimų. Kai mezgi sijoną (būtent šios) kaip suprantu iš aprašymo tai akių nereikia pridėti, kad ji platėtų? Ir parašyta megzti ratu. Vadinasi jos nereikės šonų siųti? Nemoku megzti ratu. Su kuo reikia megzti? Turiu tokius virbalus sujungtus su tokia kaip viela. Tai su šiais reikia? Labai prašau patyrusių mezgėjėlių pagalbos
mezgama ratu penkiais virbalais arba virbalais su valu (Jūs rašėt su viela), tokiam servetėlianiam sijonui tinka virbalai su valu ir kuo ilgesniu, nes į pabaigą tikrai nemažai akių susidaro
QUOTE(san @ 2010 01 13, 10:02)
narplioju mocherinę-servetėlinę suknikę, artėja sijono pabaiga.
O as uzdariau paprastai, o paskui i kas trecia aki po penkiu akiu pynute ineriau
sveikos
o kaip sita rasteli ismegsti
Sveikos, pasirodau ir cia suknele sesei.