Sveikutės,
Pirmiausia tai visų darbeliai tiesiog nepakartojami... Žiūrėjau ir seilė varvėjo...
O aš turiu jums klausimuką... Gal kuri nors galite pasiūlyti kokią nors suknutę, ar ilgą panašiai iki kelių megztinuką, kurią būtų galimą daryti iš ala tokią lyg ir moherą lyg ir ne ( 90% akrilino, ir 10% mohero), va tokia va (jeigu ką įmatysite ) :
maišant su tokiais truputuką storesniais (50% vilna ir 50% akrilinio pluošto) va tokie:
Būčiau labai dėkinga už pagalbą, nes labai noriu megztos suknytės , tačiau man kaip dar neįgudusiai mezgėjai sunku atskirti ką iš tokių siūlų galimą padaryti o ko ne..
jegle,ciupinejau tuos siulus,bet mano kuklia nuomone,sudejus abu gautusi labai storas mezginys Nebent lygiu rastu storais virbalais mezgti,bet tada yra didele issitampymo tikimybe.
Gal dar ka patyre mezgejos patars.
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 06, 15:50)
Na, kad neatrašai-tik pažiūrėsiu ar yra....
Pavelavau
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 06, 16:08)
jegle,ciupinejau tuos siulus,bet mano kuklia nuomone,sudejus abu gautusi labai storas mezginys Nebent lygiu rastu storais virbalais mezgti,bet tada yra didele issitampymo tikimybe.
Gal netaip pasakiau, neturėjau galvoje, kad juos sudėti abu kartu, ir megzti.. Turėjau galvoje, kad pamaišyti mezgant, na taip kaip tarkim dviem spalvom mezgi.. jei supratot...
QUOTE(jegle @ 2010 01 06, 15:21)
Gal netaip pasakiau, neturėjau galvoje, kad juos sudėti abu kartu, ir megzti.. Turėjau galvoje, kad pamaišyti mezgant, na taip kaip tarkim dviem spalvom mezgi.. jei supratot...
turėtų gražiai gautis, pūkuotos ir nepūkuotos juostelės
Papildyta:
Ingapoc-parašiau až.
QUOTE(jegle @ 2010 01 06, 16:21)
bangeles čia kai kurios mezgė manau turėtų gražiai žiūrėtis gali pasibandyti pvz nusimegzti ir pasižiūrėti
mergaitės,gal turit kuri išsisaugujosios nuorodą rusų forume vestuvinių suknelių ki reikia,tai nerandu
Sveikutes, jei negaila pasidalinkit sios suknutesrašteliu noriu pabandyti virbalais nusimegst. Busiu labai dėkinga.
QUOTE(Jovela @ 2010 01 07, 11:42)
Sveikutes, jei negaila pasidalinkit sios suknutesrašteliu noriu pabandyti virbalais nusimegst. Busiu labai dėkinga.
Vaje... ir aas tokios suknutes schemos noreciau
Pabandyciau toki grozi nusimegzti...
QUOTE(netikėtai @ 2010 01 07, 14:43)
Raštelis tai čia visai paprastas :
7geros,3sumegzt kartu vidurinė akis viršuj,7geros,užmetimas,1gera,užmetimas.Kartojam
Pabandysiu papaišyt
|||||||/|\|||||||O|O
|||||||/|\|||||||O|O
Visos lyginės eilės išvirkščiom akim.
Čia mano dryžiukė
[url=http://www.radikal.ru][img]
7geros,3sumegzt kartu vidurinė akis viršuj,7geros,užmetimas,1gera,užmetimas.Kartojam
Pabandysiu papaišyt
|||||||/|\|||||||O|O
|||||||/|\|||||||O|O
Čia mano dryžiukė
[url=http://www.radikal.ru][img]
Sveika, labai gfrazi tavo suknute ,. Aciu tau uz paaiskinima rasteliopatitaip patmaniau tik norejosi dar kitu nuomoniu isgirst. aciu dar karta
QUOTE(netikėtai @ 2010 01 07, 13:43)
Raštelis tai čia visai paprastas :
Pabandysiu papaišyt
|||||||/|\|||||||O|O
|||||||/|\|||||||O|O
Čia mano dryžiukė
Pabandysiu papaišyt
|||||||/|\|||||||O|O
|||||||/|\|||||||O|O
Čia mano dryžiukė
Viens prie vieno