Aš irgi noriu pasirodyti pirmąjį baigtą mocherinį kostiumėlį
bet nemoku ikelti nuotraukos
valiooooo, pavyko
QUOTE(neringošiux @ 2009 12 30, 12:23)
Dailus.
Nežinau kaip jautiesi pati, bet man asmeniškai labiau patinka kai pasijonis nėra labai kontrastingas. Bet čia jau skonio reikalas.
O mezginys -
Labai dailus kostiumelis
QUOTE(neringošiux @ 2009 12 30, 13:23)
super tikrai labai grazus mezgimas. man liko siulu nuo sukneles toks kieki kad dar veina iseis tai rezgu mintis ka daryti cia
sveikos bendramintes, bendrazyges ir geros drauges bei patarejos
pirmiausiai tai sveikinu visas su praejusiomis sventemis ir linkiu dziaugsmingu, kurybingu, laimingu bei mezgingu metu kadangi pati visas sventes pragulejau lovoje noredama tik ramiai numirti tai visoms dar linkiu sveikatos
na ir zinoma metu pabaigai atsinesu pasirodyti savo banguotaja issvajotaja su pusilgemis rankovemis kol kas, bet siandien puosiuosi ir tokia, nes labai jau ji man limpa
geru svenciu
pirmiausiai tai sveikinu visas su praejusiomis sventemis ir linkiu dziaugsmingu, kurybingu, laimingu bei mezgingu metu kadangi pati visas sventes pragulejau lovoje noredama tik ramiai numirti tai visoms dar linkiu sveikatos
na ir zinoma metu pabaigai atsinesu pasirodyti savo banguotaja issvajotaja su pusilgemis rankovemis kol kas, bet siandien puosiuosi ir tokia, nes labai jau ji man limpa
geru svenciu
gražumėlis
Pasaka... Labai dailu... Ir aš tokios noriu
Su artėjančiais Naujaisiais metais visas!
Su artėjančiais Naujaisiais metais visas!
QUOTE(La Perla @ 2009 12 31, 15:42)
sveikos bendramintes, bendrazyges ir geros drauges bei patarejos
Begalo gražu
Sveikos visos. Su Naujaisiais metais!!! Dailios La Perlos bangelės. O aš rodau savo darbą nuo Kalėdų iki Naujųjų metų. Vakar prie teliko pabaigiau. Suknelė sesei iš siūlų likučių. Dar neskalbta ir nelyginta, bet jau labai norisi pasirodyti. Kai gausiu foto ant modelio, būtinai parodysiu.
O čia idėja:
O čia idėja:
La Perla,labai grazu,labai graziai suderintos spalvos
Naiste777,tikras Missoni stilius
Naiste777,tikras Missoni stilius