Viluteee
Stachanovietiški tempai tamstos
O juoda ir balta suknios - tai pačiai moteriai? Abi skirtingai ir voriškai dailios
Aš galvoju, o kaip atrodytų nėriniuota suknia pūstasijonėiš plonos viskozės? Aišku, reikėtų jau rimtos pasuknės ir tiulinės apačios, bet kokis gundantis būtų, tarkim, juodas blizgumas ant taaamsiai mėlyno dugno, ką?
PATINKA man ši tema, bet ypatingai, prieš ir tarpely švenčių, kai uždera DAAAAAAAUG suknelių. Taip gražu matyt, kaip skirtingai ir šauniai dirba fantazijos.
polo liabai liabai ačiukas
QUOTE(netikėtai @ 2009 12 28, 17:02)
Pasižiūrėk čia,pavartyk temukę,rusaitės nėrė.Yra ir pamąstymų ir brėžinukų.Tik netingėk pavartinėk
http://club.osinka.ru/topic-41249#top
http://club.osinka.ru/topic-41249#top
Aciu rusu kalba man bet siaip ne taip perskaiciau-supratau-dirbsiu
QUOTE(gadget3 @ 2009 12 28, 22:56)
Viluteee
O juoda ir balta suknios - tai pačiai moteriai? Abi skirtingai ir voriškai dailios
Aš galvoju, o kaip atrodytų nėriniuota suknia pūstasijonėiš plonos viskozės? Aišku, reikėtų jau rimtos pasuknės ir tiulinės apačios, bet kokis gundantis būtų, tarkim, juodas blizgumas ant taaamsiai mėlyno dugno, ką?
PATINKA man ši tema, bet ypatingai, prieš ir tarpely švenčių, kai uždera DAAAAAAAUG suknelių. Taip gražu matyt, kaip skirtingai ir šauniai dirba fantazijos.
na vat kam fantazijos netruksta, tai tamstai man dar iki siol stovi tavoji violetine sukyte akyse kazka tokio mkoeriskai subtilaus, voriskai grazaus ir dizaineriskai originalaus ir as sau noreciau, bet vis nesiryztu,....
kol kas tik dar vienas noras yra "copy - paste" padaryti nuo dar vienos VS suknytes
o tavoji vizijamanoj vaizduotej atorodo labai graziai, manau kad tavasis originalas pranoktu visus mano isivaizduojamus lukescius
QUOTE(selestė @ 2009 12 28, 21:05)
Kedrė, suknutę mezgiau pagal šį pavyzdį (49 žinutė žalioji suknelė)
Tik kai ką pakeičiau savaip.
Tik kai ką pakeičiau savaip.
Ačiū!
Seleste, jūsų variantas man daug gražesnis.
QUOTE(Spygliusss @ 2009 12 28, 23:42)
Aciu rusu kalba man bet siaip ne taip perskaiciau-supratau-dirbsiu
Tai jei kažkas labai neaišku galėsiu pavertėjaut.
Zuviuk:), tavo liežuvis {ir pirštai} medum tepti yraaaa O dėl fantazijos kiekio tai jau su viena nuostabia draugute kalbėjomės, kad BLOGIS, kai fantazijos daug. Padaryt visko nespėju, o va siūlų fantazijoms papirkt - labai netgi spėju
QUOTE(panelė J @ 2009 12 29, 09:43)
na rodausi as sus avo, tik maneke nutariau as ne kokia po svenciu, tai fotogenisiausia atrodo sukne padeda taip
Daili suknia, ir tie kaspiniukai LABAI puikūs, kad siauručiai ir šviesesni/ryškesni.
Linkiu greit atsigaut po švenčių
QUOTE(panelė J @ 2009 12 29, 08:43)
Spalva
QUOTE(Kedrė @ 2009 12 29, 08:24)
Dėkui
QUOTE(panelė J @ 2009 12 29, 08:43)
na rodausi as sus avo, tik maneke nutariau as ne kokia po svenciu, tai fotogenisiausia atrodo sukne padeda taip
Labai graži dailutė suknutė. Spalvytė fantastiška.
Aš dabar ,kai nusimezgiau pirmąją savo suknią irgi pilna fantazijų ir idėjų, bet va siūlus nusipirkt sunkiau šiuom tarpu
Bet moheros turiu iš anksčiau papirkus o tai reiškia, kad moherinukė laukia manęs kažkur...
spalvyte realiai tai labiau violetine
Panele J. - puiku
Išėjau į viešumą su savo suknele (tik be katino ).
Sakykit, iš kokios medžiagos siuvate pasukneles? Aš pasisiuvau iš pamušalinės. Ji glamžosi ir per ploną mocherą negražiai matosi
Išėjau į viešumą su savo suknele (tik be katino ).
Sakykit, iš kokios medžiagos siuvate pasukneles? Aš pasisiuvau iš pamušalinės. Ji glamžosi ir per ploną mocherą negražiai matosi