ets ir is kur tiek kantrybes tokiem groziams sukurti..
QUOTE(selestė @ 2009 12 27, 13:12)
Parodysiu ir aš savo patį pirmą mezginį , pirmą blyną , taip sakant...
Super!
Gal galima būtų schemutę gauti?
QUOTE(Viliuteee @ 2009 12 28, 12:17)
o čia į poras juodukei
suknelė bus su rankovėm,dar neįsiūtos,bet visai gerai būtų ir be rankovių
suknelė bus su rankovėm,dar neįsiūtos,bet visai gerai būtų ir be rankovių
Na ir grožybės... Negaliu atsižiūrėt.. Viliuteee išduok paslaptį, per kiek laiko numezgi tokią suknutę?
Senokai kokią suknią begaminau, ania?
Taigi vagi nagi, savo superdukrai padariau: su tikrom margom sagom nugaroj, dvigubu saulės kliošu {dar ir lapuotu} ir rutuliukais grožiniais prieky.
Priekis
Nugara
Ir tie sijono lapukai
Ir dar yra derančios kojinės iki keliukų
Į gulinčios suknios kreivumus dėmesio nekreipiammmmmm ommm
Taigi vagi nagi, savo superdukrai padariau: su tikrom margom sagom nugaroj, dvigubu saulės kliošu {dar ir lapuotu} ir rutuliukais grožiniais prieky.
Priekis
Nugara
Ir tie sijono lapukai
Ir dar yra derančios kojinės iki keliukų
Į gulinčios suknios kreivumus dėmesio nekreipiammmmmm ommm
QUOTE(Spygliusss @ 2009 12 28, 14:30)
Mergytes, gal galetumete padeti tokia suknele:
modelis
Rastas
Ikelta Pilveliuko cia, bet komentaru negalima
Gal kas gali patarti, kaip sujungti tie sesiakampiai tarp saves? o dar tuo labiau, kad per sedimaja turi buti kiek placiau nei per juosmeni, lygiai ir nesigautu nerti gal turesit kokiu pasiulymu
modelis
Rastas
Ikelta Pilveliuko cia, bet komentaru negalima
Gal kas gali patarti, kaip sujungti tie sesiakampiai tarp saves? o dar tuo labiau, kad per sedimaja turi buti kiek placiau nei per juosmeni, lygiai ir nesigautu nerti gal turesit kokiu pasiulymu
Pasižiūrėk čia,pavartyk temukę,rusaitės nėrė.Yra ir pamąstymų ir brėžinukų.Tik netingėk pavartinėk
http://club.osinka.ru/topic-41249#top
QUOTE(Viliuteee @ 2009 12 28, 00:07)
Dievuliau kaip grazu....
Viliuteee, ir aš prie tų griūvančių, niu nerealu O gal būtų galima schemą juodos suknios sijono?
O aš pradėjau iš siūlų galiukų suknę sesei, tik nežinau ar nenudrėbsiu, kažkaip man spalvos nesiderina, bet ji sako, kad gerai. Žiūrėsim
O aš pradėjau iš siūlų galiukų suknę sesei, tik nežinau ar nenudrėbsiu, kažkaip man spalvos nesiderina, bet ji sako, kad gerai. Žiūrėsim
Viltutee, jūsų suknutės man atrodo kaip iš pasako s. Planuose turiu moherinukę, tik pirma teks perprast servetėlių mezgimo subtilybes.
Kedrė, suknutę mezgiau pagal šį pavyzdį (49 žinutė žalioji suknelė)
http://www.supermama...?...98131&st=48
Tik kai ką pakeičiau savaip. Pynės ne iš 6, bet iš 4 akių, bei apdaila iš mažų 2 akių pynelių.Taip pat rankovės vien iš pynių. 6 akių pynės gražiau, bet kai pradėjau megzti tai shemos neradau .radau tik modelį pagal kurį žiūrėjau ir sugebėjau suskaičiuoti tik 4 akis , o paskui jau nebeardžiau. ką paveiksi pirmas blynas. bet man patinka ir taip.
Kedrė, suknutę mezgiau pagal šį pavyzdį (49 žinutė žalioji suknelė)
http://www.supermama...?...98131&st=48
Tik kai ką pakeičiau savaip. Pynės ne iš 6, bet iš 4 akių, bei apdaila iš mažų 2 akių pynelių.Taip pat rankovės vien iš pynių. 6 akių pynės gražiau, bet kai pradėjau megzti tai shemos neradau .radau tik modelį pagal kurį žiūrėjau ir sugebėjau suskaičiuoti tik 4 akis , o paskui jau nebeardžiau. ką paveiksi pirmas blynas. bet man patinka ir taip.
Gal kas galėtu pasakyti kaip šita tunikutė mezgasi?
Gal kartais sxemute turite?
Labiausiai tai reikėtu to raštuko po krutinė ir kaip platinti?ar čia nuo viršaus mezgasi?
Gal kartais sxemute turite?
Labiausiai tai reikėtu to raštuko po krutinė ir kaip platinti?ar čia nuo viršaus mezgasi?