stulp su istrizu - su 1 uzmetimu, x- zemoji akis/ be uzmetimo. o V- 2 zemi ismegzti is vienos akutes
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 22, 10:22)
Reikėtų čia nelįsti, bet pasirodysiu ir aš su savo vargeliu. Ilgai varvinau seilę į Jūsų sukneles, bet vis nesiryžau dėl vienos paprastos priežasties figūra . Ir dabar rodausi tik dėl tų, kurios dvejoja taip kaip aš. Aišku, mezginys storina beveik visada... Daug kas priklauso nuo pasuknelės. Suveikus blicui pasimatė visos klostės ir raukšlės. Rankovės turėjo būti ¾, o gavosi nei šis ne tas. Žodžiu, pirmas blynas ir gerokai prisvilęs.
O čia su savo įkvepėju Natūroje spalvos beveik visai nesiskiria. Tai kartais sumaišydavai ar čia mano mezginys, ar katulis ant sofos
O čia su savo įkvepėju Natūroje spalvos beveik visai nesiskiria. Tai kartais sumaišydavai ar čia mano mezginys, ar katulis ant sofos
Wauuuuuuuuuuuuuuu......
o jau katulis ir suknele bet katinas tai oi oi koks fainas
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 12 22, 21:56)
FINIŠAS Ne mano, bet ir ant manes gerai atrodo, rodaus
[
[
QUOTE(Viliuteee @ 2009 12 23, 10:39)
saulėlydis
coliuke
puikios ir mielos Jūsų suknelės.
paskutinis mano darbelis,tik su juoda spalva kaip visada Š gaunasi
coliuke
puikios ir mielos Jūsų suknelės.
paskutinis mano darbelis,tik su juoda spalva kaip visada Š gaunasi
AČIŪ
O Jums Š negali gautis Čia tik nuotrauka Š, nes per juodą spalvą grožio ir rašto nesimato
Papildyta:
QUOTE(benomama @ 2009 12 23, 00:07)
Wauuuuuuuuuuuuuuu......
Apie katiną šioje temoje išsiplėsti negaliu, bet tikrai jis fainas
O suknelę vakar tobulinau - po rudu diržiuku dar gumą įsivėriau. Tai labiau prispaudžia ir pati stabiliau jaučiuosi Ir rankoves pradėjau damezginėti viengubu siūlu platėjančiai, kaip padelkas.
AČIŪ visoms už patarimus ir padrąsinimus
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 12 22, 23:03)
stulp su istrizu - su 1 uzmetimu, x- zemoji akis/ be uzmetimo. o V- 2 zemi ismegzti is vienos akutes
ačiuks, bandysiu. neįsivaizdavau, kaip ta v įmanoma be užmetimų dvi akis padaryt, bet turbūt įmanoma.
QUOTE(Viliuteee @ 2009 12 23, 09:39)
super suknytė ir visai ne š.
oi merginos kokiu cia groziu pridejusios svaigsta akys raibsta galva
as va po svenciu jau zadu grizti i jusu buri ir suknelintis toliau mirstu kai pnoriu alyvines suknios
as va po svenciu jau zadu grizti i jusu buri ir suknelintis toliau mirstu kai pnoriu alyvines suknios
QUOTE(*barbora* @ 2009 12 23, 17:48)
sitas grozis ir mano geidziamiausiu sarase... labai labai grazu
QUOTE(Akire3 @ 2009 12 22, 23:55)
mergaitės ne į temą bet HELP.
padėkit su schemutės ženklais išsiaiškint
stulp su istrizu - sakyciau stulpelis su 1 uzmetimu, bet toliau eina x ir v, tai suprasciau kad stulpelis be uzmetimo, bet kaip man ta v padaryt, taip suprantu is vienos akies dvi isnert, bet jei jos be uzmetimu, tai man taip nesigauna.
tada jauciu stulp su istrizu - tai su 2 uzmteimais, x - su 1 uzmetimu, v - is 1 padaryti du stulp su uzmetimu? patvirtinimo reik ar gerai supratau. aciu labai visoms kas patars (ir kas nepatars )
padėkit su schemutės ženklais išsiaiškint
stulp su istrizu - sakyciau stulpelis su 1 uzmetimu, bet toliau eina x ir v, tai suprasciau kad stulpelis be uzmetimo, bet kaip man ta v padaryt, taip suprantu is vienos akies dvi isnert, bet jei jos be uzmetimu, tai man taip nesigauna.
tada jauciu stulp su istrizu - tai su 2 uzmteimais, x - su 1 uzmetimu, v - is 1 padaryti du stulp su uzmetimu? patvirtinimo reik ar gerai supratau. aciu labai visoms kas patars (ir kas nepatars )
v tai 2 stulpeliai be uzmetimo paprasciausiai didini akiu skaiciu,kai apvaliai mezgi
Oi nepastebejau kad jau paaiskinta
Aciu zuviuk.
Bet kaip susinervinau, ant foto pamaciau kad suknes apacia tamsesne, nubegau ziuret originalo.Ir ka jus manot, tikrai tamsesne
O pirkau siulus vienu kartu 10 matkeliu kad nebutu tokiu cirku su skirtingom partijom, o matyt jau buvo ispokuotas ir vel sudeta i maiseli (nepamenu ar nebuvo praplestas), kitaip nzn kaip paaiskint.Labai tikiuosi kad nesimatys apsirengus
Bet kaip susinervinau, ant foto pamaciau kad suknes apacia tamsesne, nubegau ziuret originalo.Ir ka jus manot, tikrai tamsesne
O pirkau siulus vienu kartu 10 matkeliu kad nebutu tokiu cirku su skirtingom partijom, o matyt jau buvo ispokuotas ir vel sudeta i maiseli (nepamenu ar nebuvo praplestas), kitaip nzn kaip paaiskint.Labai tikiuosi kad nesimatys apsirengus