Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(Izabelee @ 2009 12 15, 19:24)
Saulyte,
as taip pat noreciau kokiai konkreciai seimai maisto, kad nors per sventes, nors vienas vaikas is tu vargsiuku, pilnu pilvu butu blush2.gif  Vienisa mamyte su vaikeliu mieliau as wub.gif
Lauksiu ziniu 4u.gif

ryt prašiau Romos kad pateiktų kelias šeimas ar mamas su vaikais, kad jums pasiūlyti... Ryt Merga užvažiuos pas ją - tai va ir turėsim info... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

šiandien negalėjome ateiti į šventę ir neišėjo perspėti unsure.gif Labai atsiprašau. Labai norėjome, tikiuosiu, kad vaikams patiks dovanos. Labai jau idomu ar pataikiau su dovanom ar patiko jiems?? O jie žiūrėjo dovanos šventės metu ar po?? Koks buvo filmas, kažkas rašė, kad pamokantis...

Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2009 12 15, 22:38)
Sveikos merginos  4u.gif

šiandien negalėjome ateiti į šventę ir neišėjo perspėti unsure.gif Labai atsiprašau. Labai norėjome, tikiuosiu, kad vaikams patiks dovanos. Labai jau idomu ar pataikiau su dovanom ar patiko jiems?? O jie žiūrėjo dovanos šventės metu ar po?? Koks buvo filmas, kažkas rašė, kad pamokantis...

Na konkretei atsakau biggrin.gif : Mamyčių ,kad ir nedaug,bet buvom thumbup.gif .Nuo 11val iki 12 val Kalėdų senelis su vaikais tusavojos thumbup.gif thumbup.gif ,o pasišokimo gale buvo išdalintos dovanos.Jos buvo išdalintos maišais pagal šeimynas(kas buvo šustresnis išsidalino ir turėjo galimybę kištelt nosį į savo dovanėles(mačiau,kad merginos ir kvepalus bandė ir dezodorantus taip pat biggrin.gif ),nes juk suprantat,kad buvo dvejų globos vaikų auklėtiniai ir kol visiems (paimionna) būtų išdalinta kokios 5 val,būtų buvę lotuliukas.gif .
Filmas vadinasi"Kalėdų giesmė"-pagal Č .Dikenso romaną.Jau minėjau,kad mano šeimynai jis laabai patiko(trukūmas tik tas ,kad vertimas titrais),bet - cituoju savo sūnų-buvo jėgovai. smile.gif
Kas liečia dovanas.Mūsų remiaimiems vaikams dovanos buvo maišuose ir daug,o "Danės"vaikučiams pagal amžių saldainiai,žaislai,hig.prekės-po dežutę,palyginus su mūsiškėm kuklokai(bent jau man pasirodė) ax.gif blush2.gif
Kadangi viena mergaitė iš "Danės"su mano dukra kartu šoka,tai sakė,kad laabai jau pavydėjo Rytui blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 15, 20:03)
ryt prašiau Romos kad pateiktų kelias šeimas ar mamas su vaikais, kad jums pasiūlyti... Ryt Merga užvažiuos pas ją - tai va ir turėsim info...  mirksiukas.gif

Važuos,važuos,būtinai važuos,bo po pietų Merga traukia į Šiaulių pusę ,tai iki pietų turi viską suspėti suplanuotą pasidaryti blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Storm @ 2009 12 15, 18:29)
Tai taip ir tariam. KkETVIRTADIENIS 15:00. Kur kam patogiau susitikt?

Akei,tik vietą pasakykit kur ir "Tu tik pašauk mane aūūūūū....." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 16 gruodžio 2009 - 07:16
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 15, 15:54)
P.S. tvarka, galiu važiuoti jau gimdyti...  lotuliukas.gif ale mano princesė ultimatumą paskelbė - kol bus šalčiai - ne...  lotuliukas.gif

Teisingai. As vietoj jos irgi per tokius salcius niekur nelisciau schmoll.gif lotuliukas.gif

Tas vaiku dziaugsmas sventeje, matyt, kazkoks uzkreciantis buvo. Po sventes uzsukau pas drauge i kirpykla, o ji paziurejus i mane sako, kas tau yra, ko cia sypsais visa laika biggrin.gif Nuotaika buvo vakar superine visa diena thumbup.gif
Aciu vaikuciams, xxxsaulytei ir kt. mamoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2009 12 16, 10:18)
Teisingai. As vietoj jos irgi per tokius salcius niekur nelisciau  schmoll.gif  lotuliukas.gif 

Tas vaiku dziaugsmas sventeje, matyt, kazkoks uzkreciantis buvo. Po sventes uzsukau pas drauge i kirpykla, o ji paziurejus i mane sako, kas tau yra, ko cia sypsais visa laika  biggrin.gif  Nuotaika buvo vakar superine visa diena  thumbup.gif 
Aciu vaikuciams, xxxsaulytei ir kt. mamoms  4u.gif

Smagu kai kitiems dari gerą ir pats jutiesi pakiliai biggrin.gif

Turiu žinių iš Romos : Tai va daugiavaikių šeimų gerų kaip ir neturi,jiems visos šeimos yra vienodos ir visoms stengiasi duoti dėmesio bei remti.Tačiau galima jas remti įprastu būdu,nes maisto stygius laabai didėja.
O jei norite remti būtent daugiavaikę kokią šeimą,patarčiau kreiptis netolies Jūsų esantį Debreceno g. 3 Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrą
išsamiau apie šią organizaciją yra čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 12 16, 12:20)
Smagu kai kitiems dari gerą ir pats jutiesi pakiliai biggrin.gif

Turiu žinių iš Romos : Tai va daugiavaikių šeimų gerų kaip ir neturi,jiems visos šeimos yra vienodos ir visoms stengiasi duoti dėmesio bei remti.Tačiau galima jas remti įprastu būdu,nes maisto stygius laabai didėja.
O jei norite remti būtent daugiavaikę kokią šeimą,patarčiau kreiptis netolies Jūsų esantį Debreceno g. 3 Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrą
išsamiau apie šią organizaciją yra čia  smile.gif

g.gif Tai nori pasakyt, neišeis koknretiems vaikams kalėdų padaryt? Norėjau kokią vištą suorganizuot...
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2009 12 16, 13:26)
g.gif Tai nori pasakyt, neišeis koknretiems vaikams kalėdų padaryt? Norėjau kokią vištą suorganizuot...

Gal kas iš merginų gali priminti Romos ar Neringos iš Gerovės c. telefono nr? Buvau kažkur užsižymėjusi, ale nebeatseku verysad.gif Tuo bendru centro numeriu niekas šiandien neatsako schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 16 gruodžio 2009 - 11:52
QUOTE(Namų Fėja @ 2009 12 16, 13:41)
Gal kas iš merginų gali priminti Romos ar Neringos iš Gerovės c. telefono nr? Buvau kažkur užsižymėjusi, ale nebeatseku  verysad.gif Tuo bendru centro numeriu niekas šiandien neatsako  schmoll.gif

Ačiū, numeriuką jau gavau! Pasiskambinusi sužinojau, kokią šeimyną galėsim kalėdinėmis vaišėmis pradžiuginti 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

gavau el.versiją pakvetimą iš "Ryto" tik word kažkaip čia neįsideda mažintas... blush2.gif Tai kvietimas rytopj, 16 val. dalyvauti jų rengiamoje šventėje rėmėjams... Kviečiamos SM maloniai !!! mirksiukas.gif

Taip pat direktorė Regina atsiuntė SMS :"Sveiki, nuosirdziai dekoju uz suteikta dziaugsma vaikams Stiprybes mums visoms." 4u.gif 4u.gif

---------------------------------

QUOTE(Storm @ 2009 12 16, 11:26)

ne, Roma ne tai nori pasakyti... kad nėra šeimų - yra šeimų - TIK - visai nepriklausomų nuo žalingį įpročių - tokių nėra - ar mama ar tėvas gali išgėrinėti... arba su negalia būti... arba nenori kad kas jų buitį matytų... na visokių niuansų... Tikiu kad ir Roma nori apsaugoti ir jus/mus, kad nebūtų šoko, bet patikėkit., visokių šeimų mačiau ir tai nėra taip baisu... Juk pirmiausia mes norim padėti VAIKUI, na gaunasi kad ir tėvams padedam dėl vaiko... O juk ir ne į landynes kokias eiti reikia, tokių negloboja centras...
Manau merginos, kas nori tiesioginės globos - reikia be mūsų su Merga tarpininkių - nueiti pas Romą, pasikalbėsite ir atrasite šeimynėlę ar mamytę su vaikais ir galėsite globoti...

P.S. na gal man tisiog pasisekė, nes turėjau globoje Renatą su 3 vaikais, Krstiną su 2 vaikais, Misių šeimyna - na be jokių žalingų įpročių... Marina paauglė buvo...
na tikrai rasite kompromisą, tik noro reikia !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 16 gruodžio 2009 - 13:03
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 16, 12:56)
sveikos merginos,

ne, Roma ne tai nori pasakyti... kad nėra šeimų - yra šeimų - TIK - visai nepriklausomų nuo žalingį įpročių - tokių nėra - ar mama ar tėvas gali išgėrinėti... arba su negalia būti... arba nenori kad kas jų buitį matytų... na visokių niuansų... Tikiu kad ir Roma nori apsaugoti ir jus/mus, kad nebūtų šoko, bet patikėkit., visokių šeimų mačiau ir tai nėra taip baisu... Juk pirmiausia mes norim padėti VAIKUI, na gaunasi kad ir tėvams padedam dėl vaiko... O juk ir ne į landynes kokias eiti reikia, tokių negloboja centras...
Manau merginos, kas nori tiesioginės globos - reikia be mūsų su Merga tarpininkių - nueiti pas Romą, pasikalbėsite ir atrasite šeimynėlę ar mamytę su vaikais ir galėsite globoti...

P.S. na gal man tisiog pasisekė, nes turėjau globoje Renatą su 3 vaikais, Krstiną su 2 vaikais, Misių šeimyna - na be jokių žalingų įpročių... Marina paauglė buvo...
na tikrai rasite kompromisą, tik noro reikia !!!

Visiškai teisingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Beje,Svetliačiok sakė,kad Renata gavo soc.butą 4u.gif

Nuo naujų metų pradžios apskritai padaugės tikra to žodžio prasme -badaujančių šeimų,taip,kad remti tikrai bus ką.MANO MANYMU: kad neturi reikšmės kokių trūkumų turi šeima(ar be darbo likę,ar išgerinėjantčių ar šiaip soc.remiamų)-visų jų tiek vaikai tiek suaugę valgyti nori ir besiruošiantis remti žmogus ar šeima privalo viską gerai apmastyti ar sugebės priimti ir susitaikyti su remiamos šeimos situacija.Nes sakau iš savo patirties tai labai reikalaujantis tvirto charakterio,emocijų sulaikymo bei kategoriškumo reikalas.Reikia sugebėti ir "suvirškinti esamą situaciją,ir padėti ir mokėti pastatyti juos į vietą,nes pasitaiko,kad būna remiamos šeimos-NESAKAU<KAD VISOS !! pajtuę ištiestos rankos dosnumą,pradeda tuo piktnaudžiauti.Tas šeimas kurias remiam ilgą laiką (aš turiu kelias,Saulytė,Svetliačiok,Larissa ir kitos) jas žinom ir padedam,bet taip savais"Žingsniais".Todėl paskutiniu laiku ir aš asmeniškai maistą perduodu Romai,kad ji padalintų tam kam reikia,nes jos žino jų padėtis ir moka su tomis šeimomis tvarkytis.
Papildyta:
Psio,panos ryšys trūkinėja,nebeina susirašyti,och ta žiema Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 16 gruodžio 2009 - 13:59
Viskas taip. Bet norisi kažkam iš vaikų padaryt šventę - keptą vištą, baltos mišrainės ir t.t. ir pan. Romai galima perduot ilgai negendančius produktus. Tai čia kasdienai smile.gif
Atsakyti
ale labiausiai nesinorėtų,kad tą vištą su mišraine tėvai su sugerovais panaudotų kaip užkandą prie butelio,o vaikams nieko neliktų....
Atsakyti