QUOTE(scorpiolla @ 2009 12 15, 22:38)
Sveikos merginos
šiandien negalėjome ateiti į šventę ir neišėjo perspėti
Labai atsiprašau. Labai norėjome, tikiuosiu, kad vaikams patiks dovanos. Labai jau idomu ar pataikiau su dovanom ar patiko jiems?? O jie žiūrėjo dovanos šventės metu ar po?? Koks buvo filmas, kažkas rašė, kad pamokantis...
Na konkretei atsakau
: Mamyčių ,kad ir nedaug,bet buvom
.Nuo 11val iki 12 val Kalėdų senelis su vaikais tusavojos
,o pasišokimo gale buvo išdalintos dovanos.Jos buvo išdalintos maišais pagal šeimynas(kas buvo šustresnis išsidalino ir turėjo galimybę kištelt nosį į savo dovanėles(mačiau,kad merginos ir kvepalus bandė ir dezodorantus taip pat
),nes juk suprantat,kad buvo dvejų globos vaikų auklėtiniai ir kol visiems (paimionna) būtų išdalinta kokios 5 val,būtų buvę
.
Filmas vadinasi"Kalėdų giesmė"-pagal Č .Dikenso romaną.Jau minėjau,kad mano šeimynai jis laabai patiko(trukūmas tik tas ,kad vertimas titrais),bet - cituoju savo sūnų-buvo jėgovai.
Kas liečia dovanas.Mūsų remiaimiems vaikams dovanos buvo maišuose ir daug,o "Danės"vaikučiams pagal amžių saldainiai,žaislai,hig.prekės-po dežutę,palyginus su mūsiškėm kuklokai(bent jau man pasirodė)
Kadangi viena mergaitė iš "Danės"su mano dukra kartu šoka,tai sakė,kad laabai jau pavydėjo Rytui
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 15, 20:03)
ryt prašiau Romos kad pateiktų kelias šeimas ar mamas su vaikais, kad jums pasiūlyti... Ryt
Merga užvažiuos pas ją - tai va ir turėsim info...
Važuos,važuos,būtinai važuos,bo po pietų Merga traukia į Šiaulių pusę ,tai iki pietų turi viską suspėti suplanuotą pasidaryti
Papildyta:
QUOTE(Storm @ 2009 12 15, 18:29)
Tai taip ir tariam. KkETVIRTADIENIS 15:00. Kur kam patogiau susitikt?
Akei,tik vietą pasakykit kur ir "Tu tik pašauk mane aūūūūū....."