Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

bbrigitux - visada rašom kad reikia visko !!! Tik Merga užaiėmus šiuo metu, o aš trumpam išskendu iki pirmadienio popietės. Parašyk kontaktus į AŽ, važiuosiu į pietinę pusę ir antraad. ir treč. apie 16 val su mažyle, jei kas sukrautų man į bagažinę - nuveščiau iki Gerovės centro.

Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 23, 23:45)
pagalvojau pasiūlysiu, turiu dvi ežio korteles, dalino tai ir paėmiau, ten yra taip ,kad prisiregistravus, 3 mėn sms į visus tinkus nemokamai  4u.gif , sakau gal kam reiktų, aš tai sms nerašinėju, tai man belieka kam padovanot  biggrin.gif

ar turi galimybę užvešti į Gerovės centrą? tikrai atrsas soc.darbuotojos jaunuolius ar mamytę, kurie pasinaudos tokia proga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 05 26, 23:13)
bbrigitux - visada rašom kad reikia visko !!! Tik Merga užaiėmus šiuo metu, o aš trumpam išskendu iki pirmadienio popietės. Parašyk kontaktus į AŽ, važiuosiu į pietinę pusę ir antraad. ir treč. apie 16 val su mažyle, jei kas sukrautų man į bagažinę - nuveščiau iki Gerovės centro.

Parasysiu ir as savo kontaktus tau,irgi esu is pietines dalies,turiu pririnkusi paaugliui maisiuka rubeliu,yra ir dzinsu,ir bliuzoniuku.Gal prigriebsi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 05 26, 23:13)

Papildyta:
ar turi galimybę užvešti į Gerovės centrą? tikrai atrsas soc.darbuotojos jaunuolius ar mamytę, kurie pasinaudos tokia proga  mirksiukas.gif

kaip aš nepagalvojau, ten dažnai pasimalu, o korteles aktyvint reikia iki 31 dienos, paprašysiu mb gal užveš ryt unsure.gif , nu bet ot mano galva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 26, 23:44)
kaip aš nepagalvojau, ten dažnai pasimalu, o korteles aktyvint reikia iki 31 dienos, paprašysiu mb gal užveš ryt  unsure.gif , nu bet ot mano galva  unsure.gif

Nieko, visiems būna mirksiukas.gif
Mielosios,nuo ateinančios savaitės jau turėčiau būti šiek tiek laisvėsnė( jei galų gale įpusėsiu projektuoti tą nelaimingą trasą bash.gif ),tad daugiau išlysių į eterį.

Kaip Saulytė minėjo visada visko reikia 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,drauges vardu rasau,reiketu mamytei pagelbeti,moteris yra 2 grupes invalide,neturi desines rankytes plastakos,turi dukryte,kuri baige pirma klase,reiketu visko,ir mergytei ir paciai mamai,batu abiems,rubu,moteris nesioja 37,dukryte-32-33,rubai mamytei s,m,tikrai vargingai gyvena,prasau gal atsilieps.jos tel.863196291-IRENA,JI KLAIPEDIETE,ACIUKAS
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 05 27, 11:56)
sveikutes,drauges vardu rasau,reiketu mamytei pagelbeti,moteris yra 2 grupes invalide,neturi desines rankytes plastakos,turi dukryte,kuri baige pirma klase,reiketu visko,ir mergytei ir paciai mamai,batu abiems,rubu,moteris nesioja 37,dukryte-32-33,rubai mamytei s,m,tikrai vargingai gyvena,prasau gal atsilieps.jos tel.863196291-IRENA,JI KLAIPEDIETE,ACIUKAS

Ar Jūsų kuruojama mamytė gauna socialines išmokas ir paramą? Kokio amžiaus mergytė? Koks mamos ir vaiko ūgis, 37 dydis pagal kokios šalies dydį ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 28 gegužės 2010 - 08:22
Labas vakaras 4u.gif
Turiu pririnkusi keletą maišelių savo sūnaus išaugtų rūbelių (0-18 mėn) . Žinoma, kai kurie rūbeliai ir neišsiplaunantys, su nedidelėm dėmelėm ,bet manau, kad gal yra sunkiai besiverčiančių šeimų ir kažką atsirinktų savo mažyliui blush2.gif gaila išmesti blush2.gif pati esu iš Gargždų...gal yra kas surenka juos? jei ne, galėčiau ir pati atvežti...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 28 gegužės 2010 - 21:29
QUOTE(indoju @ 2010 05 28, 22:28)
Labas vakaras  4u.gif
Turiu pririnkusi keletą maišelių savo sūnaus išaugtų rūbelių (0-18 mėn) . Žinoma, kai kurie rūbeliai ir neišsiplaunantys, su nedidelėm dėmelėm ,bet manau, kad gal yra sunkiai besiverčiančių šeimų ir kažką atsirinktų savo mažyliui  blush2.gif  gaila išmesti  blush2.gif pati esu iš Gargždų...gal yra kas surenka juos? jei ne, galėčiau ir pati atvežti... 
4u.gif

rytoj(antradienį), nuo 9 val. būsiu Gargžduose,mano tel Nr 861725644 Olga
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2010 05 23, 21:26)
Sveikos pajūrio gyventojos.
reikia jūsų pagalbos.

Šeštadienį buvau Gargžduose ir nuvežiau sergančiam berniukui čiužinį nuo pragulų. iškilo bėda, kad berniukas guli vaikiškoje lovytėje, o čiužinys pritaikytas normaliai lovai. užlenkus jį, jis normaliai nefunkcionuoja. Gal galit padėti surasti kokią lovą su čiužiniu, ar netgi tachtą.. lova su čiužiniu geriau būtų, nes užsikištų čiužinuko galai.. bet jei nerasim, tiks ir tarybinė tachta.

kažkas tokio būtų idealu..
http://klaipedacity....va-iid-59279178
jei kažkas pasiūlytų, parašykit man į AŽ, duosiu Domantuko mamos kontaktus ir nuorodą į ligos istoriją..

Ją galite rasti www.rugute.com

Lovyte gavome, ačiū mamytei niku Niu kad padovanojo tokią puikią lovą Domantukui. Ieškojome vienos, gavome dvi, galės berniukas patogiai gulėti ir kitame kambaryje, ne tik miegamąjame. Beliko su Klaipėdiškių ir Gargždiškių pagalba saugiai ir sėkmingai lovą pargabenti į Gargždus.

Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2010 06 01, 09:33)
Lovyte gavome, ačiū mamytei niku Niu kad padovanojo tokią puikią lovą Domantukui. Ieškojome vienos, gavome dvi, galės berniukas patogiai gulėti ir kitame kambaryje, ne tik miegamąjame. Beliko su Klaipėdiškių ir Gargždiškių pagalba saugiai ir sėkmingai lovą pargabenti į Gargždus.

Rašykit koordinates,kur privažiuoti ir vyriuką kokį,kuris galėtų viską į mano "mažytę" sukrauti.Ryt nuo 8,30 ryto Jūsų paslaugoms mano tel: 861725644,jei žinoma tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 05 31, 15:28)
rytoj(antradienį), nuo 9 val. būsiu Gargžduose,mano tel Nr 861725644 Olga

laba diena 4u.gif
atsiliepė mamytė,kuriai labai reikia pagalbos 4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(indoju @ 2010 06 01, 12:58)
laba diena  4u.gif
atsiliepė mamytė,kuriai labai reikia pagalbos  4u.gif  ačiū

OK 4u.gif
Atsakyti