turiu du maišus vaikiškų drabužėlių iki 2 metukų mergaitei ir berniuku.....jei būsi merga mano rajone gal užsuksi,specialiai nevažiuok ,palaikysiu.......
QUOTE(Galleta @ 2010 04 16, 22:25)
laukiu ziniu
Sakė-reikia
Papildyta:
QUOTE(ritka68 @ 2010 04 17, 08:06)
turiu du maišus vaikiškų drabužėlių iki 2 metukų mergaitei ir berniuku.....jei būsi merga mano rajone gal užsuksi,specialiai nevažiuok ,palaikysiu.......
Rytoj būsiu tavo kraštuose po pietų,jei nesunku įmesk į AŽ savo tel.nr ir durų kodą
QUOTE(merga @ 2010 04 18, 13:18)
Sakė-reikia
Papildyta:
Rytoj būsiu tavo kraštuose po pietų,jei nesunku įmesk į AŽ savo tel.nr ir durų kodą
Papildyta:
tvarkoj, tada tuoj perziuriu, ka galiu parupinti
SOS
Centrui labai labai reikia lovytės leliukui ir vežimėlio
Centrui labai labai reikia lovytės leliukui ir vežimėlio
QUOTE(merga @ 2010 04 18, 13:18)
Sakė-reikia
surinkau viena maisiuka kada galeciau iduoti?
QUOTE(Galleta @ 2010 04 20, 11:56)
surinkau viena maisiuka kada galeciau iduoti?
susikambinsim,šiandien zyliosiu per gydytojus ir tuo pačiu pasistengsiu visas prasinešusias aplankyti
Turiu dvi vaikiškas loveles su čiužiniais. Būtų neblogai, jei kas jas pasiimtų
QUOTE(jėga @ 2010 04 21, 13:05)
Turiu dvi vaikiškas loveles su čiužiniais. Būtų neblogai, jei kas jas pasiimtų
parašyk į AŽ man arba Merga adresą su tel. - būtinai suorganizuosim paėmimą, nes lovyčių ypač reikia
Labas vakaras, mes turim nenaudojama vezimeli Tutis trio confort, praktiskai naujas, nes lopsys naudotas tik keleta kartu lauke, visa kita nauja. Galetume padovanoti, jei kam reikia vezimuko
P.S. jei ka, pasakykite i ka kreiptis ar kam parasyti, arba galima man i az parasyti. Beje, as is Klaipedos.
P.S. jei ka, pasakykite i ka kreiptis ar kam parasyti, arba galima man i az parasyti. Beje, as is Klaipedos.
QUOTE(Zyle80 @ 2010 04 22, 21:27)
Labas vakaras, mes turim nenaudojama vezimeli Tutis trio confort, praktiskai naujas, nes lopsys naudotas tik keleta kartu lauke, visa kita nauja. Galetume padovanoti, jei kam reikia vezimuko
Sveiki.Galite kreiptis į "Šeimos ir vaiko gerovės centrą" adresu Turgaus 22 į soc.darbuotoją Romą.Arba į mane. (Tkol kas tik darbo dienomis,nes gydausi)
Turiu vonelę leliukui. Nenauja, bet visai gera...
Gal kam prireiks...
Gal kam prireiks...