sveikos.Atsirado per pazistamus seimu kurioms reiktu pagalbos,tai pas mane vaziuoti nereikes,viska atiduosiu joms ka turiu sukaupusi.
O del prasymo pagloboti koki vaikiuka tai labai laukiu kokiu naujienu turesit
QUOTE(merga @ 2010 03 31, 11:26)
Mielsios, kas ryt galite sudalyvauti šventėje pas centro vaikus prašau duokit ž-inoti .Iš anksto dekoju
kaip ryt rytojus ketvirtadienis ,o šventė kaip supratau penktadienį ar aš čia ko nesupratau .....aš planuoju ,bet galutinai tai tikrai neprisižadu
ir man buvo malonu susipazinti merga
as turbut si karta negalesiu sudalyvauti.
as turbut si karta negalesiu sudalyvauti.
QUOTE(ritka68 @ 2010 03 31, 17:08)
kaip ryt rytojus ketvirtadienis ,o šventė kaip supratau penktadienį ar aš čia ko nesupratau .....aš planuoju ,bet galutinai tai tikrai neprisižadu
Renginys penktadienį.Norėjau parašyti,kad norėtus žinot iki penktadienio ryto tiksliai dalyvaujančių mamyčių skaičių Atsiprašau
Mielos mamytės, Šiandien reiktia suvežti visas dovanėles į krizių centrą
ritka68 -2 dovanėlės;
Saulytė-10 dovanėlių;
digi-4 dovanėlės;
gita-5 dovanėlės;
taatjana -5 dovanėlės;
merga 7 dovanėlės ;
elve- 2 dovanėlės;
chilyru-5 dovanėlės;
NIU-10 dovanėlių
Pakalnute_klp-2 dovanėlės;
darara-2 dovanėlės;
balandžio 2d.(penktadienį) 13,30 važiuojam pas vaikus į centrą adresu Šilutės pl 8.
Merginos,kas važiuojate prasineškite
ritka68 -2 dovanėlės;
Saulytė-10 dovanėlių;
digi-4 dovanėlės;
gita-5 dovanėlės;
taatjana -5 dovanėlės;
merga 7 dovanėlės ;
elve- 2 dovanėlės;
chilyru-5 dovanėlės;
NIU-10 dovanėlių
Pakalnute_klp-2 dovanėlės;
darara-2 dovanėlės;
balandžio 2d.(penktadienį) 13,30 važiuojam pas vaikus į centrą adresu Šilutės pl 8.
Merginos,kas važiuojate prasineškite
Šiandien užvešiu savo dovanėles į krizių centrą
QUOTE(elve @ 2010 04 01, 12:05)
Šiandien užvešiu savo dovanėles į krizių centrą
Vnatalija,Gulia,Pakalnute_klp,Lexana,-Parama ir dovanėlės pristaytos į VKC
Rytoj 13,30 važiuojame į soc.centrą organizuoti šventės vaikams
PRANEŠIMAS:
Š.M balandžio 9-11d., BIG 2 "Maisto bankas" organizuoja "Klaipėdos vaiko ir šeimos gerovės centro šeimoms remti maisto rinkimo akciją.Todėl visus ir visas nelikti abiejingiems, kviečiu prisijungti ir palaikyti šią akciją
Taip pat šeštadienį balandžio 10 d.nuo 16 iki 20 val.reikalingos kelios savanorės,kurios galėtų pagelbėti centro merginoms.
Mielosisos,prašau pagalbos centro moterų ir savo vardu(jei būčiau laisva ,tai prisidėčiau)
P.S Paskutiniu laiku pasitaiko atvejų,kai "atsiranda" norinčių prisidėti prie mūsų paramos.Bet kai atvažiuojame į sutartą vietą,būna,kad tiesiog išjuokia,pasišaipo (pvz:- aš nepasiruošus,ai šian persigalvojau,esu nenusiteikus ,nebeatsilipia į skambutį ir T.T).
Gerbiamieji,mes taip pat esam dirbantys ir užimti,turintys šeimas ir atiduodantys savo mažai liekantį laisvą laiką žmonės,kurie stengiamės padėti kitiems už tai negaudami jokio atlygio ir sau nieko neprašantys,(net tokių minčių niekad nėra net kilę!!! )
Todėl,labai prašau gerai apgalvoti savo veiksmus ir nesitrukdyti nei patiems,nei atimti laiką iš mūsų .
Pagarbiai Olga
Ačiū
Papildyta:
ritka68 -2 dovanėlės;v
Saulytė-10 dovanėlių;-rytoj
digi-4 dovanėlės;
gita-5 dovanėlės;
taatjana -5 dovanėlės;v
merga 7 dovanėlės ;v
elve- 2 dovanėlės;bus po pietų
chilyru-5 dovanėlės;v
NIU-10 dovanėliųv
Pakalnute_klp-2 dovanėlės;v
darara-2 dovanėlės;v
Jeigu kurios,nepažymėjau parašykite. Šiuo metu į centrą atvešta yra 21 dovanėlė .
5 dovaneles nuveziau i centriuka
QUOTE(gita @ 2010 04 01, 16:56)
5 dovaneles nuveziau i centriuka
Gal rytoj važiuositsu mumis į centrą pas vaikus?
Rytoj 13,30 važiuojame į soc.centrą organizuoti šventės vaikams
PRANEŠIMAS:
Š.M balandžio 9-11d., BIG 2 "Maisto bankas" organizuoja "Klaipėdos vaiko ir šeimos gerovės centro šeimoms remti maisto rinkimo akciją.Todėl visus ir visas nelikti abiejingiems, kviečiu prisijungti ir palaikyti šią akciją
šeštadienį balandžio 10 d.nuo 16 iki 20 val.reikalingos kelios savanorės,kurios galėtų pagelbėti centro merginoms.
Mielosios,prašau pagalbos centro moterų ir savo vardu(jei būčiau laisva ,tai prisidėčiau)
ritka68 -2 dovanėlės;v
Saulytė-10 dovanėlių;-rytoj
digi-4 dovanėlės;
gita-5 dovanėlės;v
taatjana -5 dovanėlės;v
merga 7 dovanėlės ;v
elve- 2 dovanėlės;bus po pietų
chilyru-5 dovanėlės;v
NIU-10 dovanėliųv
Pakalnute_klp-2 dovanėlės;v
darara-2 dovanėlės;v
Jeigu kurios,nepažymėjau parašykite. Šiuo metu į centrą atvešta yra 26 dovanėlė .
vaziuociau i ta centra, ten reikia specialaus pasiruosimo?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 04 01, 18:14)
vaziuociau i ta centra, ten reikia specialaus pasiruosimo?
Ne,jokio pasiruošimo nereikia.Renkamės 13 val.pas Romą krizių centre.
Kviečiu visas dalyvauti
2 dovanėles, kaip ir žadėjau šiandien nuvežiau į krizių centrą
P.S. Merga, parašykite viešai nikus tokių "norinčiųjų prisidėti" - gal kitą kartą nesiskelbs, kad nori "prisidėti" ir be reikalo neeikvos kito žmogaus laiko
P.S. Merga, parašykite viešai nikus tokių "norinčiųjų prisidėti" - gal kitą kartą nesiskelbs, kad nori "prisidėti" ir be reikalo neeikvos kito žmogaus laiko