QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 03 23, 18:00)
Merga - liuks mintis - parašyk ką sugalvosit...
Vaikų namuose "Rytas" gi vis dažydavom kiaušinius, spalvindavom velykine tema, vaišių stalą darydavome... Šiemet po pernai nekyla nei rankos nei noro ką nors daryti... nors ir ne vaikų tai kaltė, aplinkos... bet.... pernai buvo skaudu, net verkiau po šventės...
Tai gal ką nors Roma organizuos - prisidėčiau
Kada planuojat kavintis? Šeštadieį buvau užlėkus į centrą pas Neringą, Romos nebuvo - tai minėjo... gal prilėkčiau, kad ir su maže
Nuvežiau tris geras striukes mano dičkės, galvojau Dalios mergaitėm, bet Roma minėjo kad jau pilnai aprūpintos... na kažkam padovanos...
Būtent del to,kad globos namams dėmesio pakanka,nusprendžiau ,kad centro vaikams ši atrakcija būtų vertinga.
Mes galim kavintis ir kasdien,ania Storm
(beveik kasdien)Rašyk kada galėsi atvažiuoti,ir ką nors sugalvosim
Aš ir šiandien biški šio to nuvežiau ir mergaitės,ttatjana atvežė superinį čiužinį ir maisto vienai iš šeimų , o Storm tai kaip Kalėdų senis pilnais maišais ir dar ji su savo atostoginiais sparnais vieną 10 asmenų daugiavaikę šeimą išvertė iš koto nupirkus ir nuvežus 5 maišus maisto
Tik va su lovyte ne kas,nuvažiavau apžiūrėti pažadėtos,o ten
-lūženų krūva ir dar siūlo labdarai
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 03 23, 15:57)
Kada planuojate po Klaipeda vaziuoti? Turiu maisa vyrisku ir moterisku rubu, itariu, ir antra surinksiu. Pati dabar be masinos esu, nuvezti neiseina.
Jeigu man į AŽ įmestumet savo koordinates,tai gal prasukčiau kokią dieną neplanuotai