Aš galvoju kad prie įėjimo nestovėti, galima tiesiai į Cinamoną Ten ir susitiktumėm
QUOTE(elve @ 2009 12 13, 20:03)
Aš galvoju kad prie įėjimo nestovėti, galima tiesiai į Cinamoną Ten ir susitiktumėm
Aišku galim ir prie pat Cinamono
QUOTE(merga @ 2009 12 13, 21:06)
Aišku galim ir prie pat Cinamono
jei tikrai nereik padėt nieko nešt, tada gerai. pusę 11 prie kasų cinamono????
QUOTE(Storm @ 2009 12 13, 20:44)
jei tikrai nereik padėt nieko nešt, tada gerai. pusę 11 prie kasų cinamono????
Jei prireiks pagalbos - atbėgsiu pasikviesti
sveikos merginos ,visai netyčia tarau šitą temą ir užstrigau joje ilgiau skaitydama ,gyvenu šalia Vaikų namų "RYTAS",dažnai su dukrele mėgstame stadione prie šių namų pažaisti,bet stengiuosi prie vaikučių iš šių namų arti su dukrele nebūti ,kad jiems širdelės neskaudėtų,matant mus su dukrele bendraujant.....dažnai su mama pakalbam kad norėtume kokią šeimą globoti ,vaikučius palepinti,bet kol tokios neturim man šiandien kepant naminius sausainius kilo tOkia mintis ,o gal galima vaikams į globos namus sausainukų prikepus nunešti,juk naminiai tai ne pirktiniai ,daug skanesni ar leistų jiems perduoti ,kiek mačiau vaikučių , lakstančių ,ypač berniukų ,tai jie man tokie ploni pasirodė ,vis mintis man peršasi ,kad mažai ten jiems valgyti , per šventes tai manau jie gauna skanėstų o paprastomis dienomis kaip? Ir dar galėčiau kitais metais daržovių iš sodo ,obuolių privežti ,bet ar galės priimti?
QUOTE(ritka68 @ 2009 12 14, 01:18)
sveikos merginos ,visai netyčia tarau šitą temą ir užstrigau joje ilgiau skaitydama ,gyvenu šalia Vaikų namų "RYTAS",dažnai su dukrele mėgstame stadione prie šių namų pažaisti,bet stengiuosi prie vaikučių iš šių namų arti su dukrele nebūti ,kad jiems širdelės neskaudėtų,matant mus su dukrele bendraujant.....dažnai su mama pakalbam kad norėtume kokią šeimą globoti ,vaikučius palepinti,bet kol tokios neturim man šiandien kepant naminius sausainius kilo tOkia mintis ,o gal galima vaikams į globos namus sausainukų prikepus nunešti,juk naminiai tai ne pirktiniai ,daug skanesni ar leistų jiems perduoti ,kiek mačiau vaikučių , lakstančių ,ypač berniukų ,tai jie man tokie ploni pasirodė ,vis mintis man peršasi ,kad mažai ten jiems valgyti , per šventes tai manau jie gauna skanėstų o paprastomis dienomis kaip? Ir dar galėčiau kitais metais daržovių iš sodo ,obuolių privežti ,bet ar galės priimti?
Apie tai smulkiau galėtų papasakoti elve ir Saulytėxxx ,o šiaip gruodžio 17 d.bus globos namuose"Rytas" šventė,tad drąsiai galit prikepti sausainių ir joje dalyvauti
PRANEŠIMAS
Šį ryt buvau susitikus su Gerovės centro moteriškiaitėm ir jos perdavė štai ką;
Gerb Supermamos,
BĮ Klaipėdoe miesto šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojai bei jų globojamų šeimų vaikai kviečia Jus į
KALĖDINĮ RENGINĮ
2009m.gruodžio 21d.17,15 val.
Adresu: I.Simonaitytės g.24,Klaipėda.("Aušros teatro patalpose)
Programa:
Sveikinimo žodis;
Vaikų spektaklis;
Vaišės;
Vaikų diskoteka.
QUOTE(merga @ 2009 12 14, 10:56)
Apie tai smulkiau galėtų papasakoti elve ir Saulytėxxx ,o šiaip gruodžio 17 d.bus globos namuose"Rytas" šventė,tad drąsiai galit prikepti sausainių ir joje dalyvauti
PRANEŠIMAS
BĮ Klaipėdoe miesto šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojai bei jų globojamų šeimų vaikai kviečia Jus į [/size][/color][/font]
KALĖDINĮ RENGINĮ
Programa:
Sveikinimo žodis;
Vaikų spektaklis;
Vaišės;
Vaikų diskoteka.
[/i]
PRANEŠIMAS
BĮ Klaipėdoe miesto šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojai bei jų globojamų šeimų vaikai kviečia Jus į [/size][/color][/font]
KALĖDINĮ RENGINĮ
Programa:
Sveikinimo žodis;
Vaikų spektaklis;
Vaišės;
Vaikų diskoteka.
[/i]
Ar aš kažko nesuprantu, bet Aušros teatras buvo Šaulių gatvėj, priešais IKI, ar jie persikėlė?
QUOTE(Storm @ 2009 12 14, 10:10)
Ar aš kažko nesuprantu, bet Aušros teatras buvo Šaulių gatvėj, priešais IKI, ar jie persikėlė?
Ne,tu teisi,bet nuo š.m lapkričio 6 d."Aušros"teatras nebe teatras,o jaunimo užimtumo centro dalis,tada A.Milinis iš ten išėjo ir įkūrė naują savo teatrą išsamiau yra čia
QUOTE(ritka68 @ 2009 12 14, 01:18)
Labutis, dėl vaikų gyvenančių globos namuose nėra visai taip kaip daugelis aplinkinių įsivaizduoja - Jūsų šiltas bendravimas su dukrele neigiamos įtakos, ar gailių emocijų ypatingai šiems vaikams nemanau kad galėtų kelti. Juk jie eina į tuos pačius darželius kaip ir visi vaikai, į tas pačias mokyklas, bendrauja su vaikais iš "normalių šeimų" ir t.t. Ir vaikučių gyvenančių globos namuose, aplankyti dažnai einu ir su savo sūneliu Aišku, kad jiems trūksta bendravimo, paglostymo, priglaudimo, bet visų sutiktų moterų jie "mama" nevadina (iš daugelio tokių klausimų esu girdėjusi)
Dėl maisto trūkumo - na nemanau, kad maisto jiems trūksta, be abejo saldumynų, ar šiaip visokių skanėstų, vaisių jie laaabai laukia
Aš taip pat galvoju, kad galite prisijungti ir ateiti į Kalėdinę šventę globos namuose, o tada pamatysit viską pati, gal ir nuomonė aiškesnė bus
Papildyta:
Dėl dovanėlių: TRŪKSTA - ULTRAVIOLET - 2
CITRA - 1
QUOTE(elve @ 2009 12 14, 11:22)
Ultraviolet galiu skambtelt,paklaust kas prie ko
sveikos,
Cinamone pasitiks personažai - pasakykite kad SM - esam 10 plius keli vaikai užregustruotos
Elve - po pietų pasiskambinsiu kur būsi ir privešiu tau dovanėles, nes po tokios nakties nežinau kaip dėl rytojaus... oi kaip artėja susitikimas su princese...
Tik dilema - Zogu iš Amsterdamo vienas siuntinukas atkeliavo, o kitas ne. Ten papildymas dovanų vardinių... Aušrai ir Monikai - jos dičkės - manau supakuoju ką dabar joms gavau ir įdėsiu lapelius kad dar pakeliui siuntinukas... gal nepasimes kaip būna su paštu... ką manot?
Cinamone pasitiks personažai - pasakykite kad SM - esam 10 plius keli vaikai užregustruotos
Elve - po pietų pasiskambinsiu kur būsi ir privešiu tau dovanėles, nes po tokios nakties nežinau kaip dėl rytojaus... oi kaip artėja susitikimas su princese...
Tik dilema - Zogu iš Amsterdamo vienas siuntinukas atkeliavo, o kitas ne. Ten papildymas dovanų vardinių... Aušrai ir Monikai - jos dičkės - manau supakuoju ką dabar joms gavau ir įdėsiu lapelius kad dar pakeliui siuntinukas... gal nepasimes kaip būna su paštu... ką manot?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 14, 11:31)
sveikos,
Žinosim
Neturėtų pasimesti jei siuntinukai registruoti ,nors žinant mūsų paštą visko būna