QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 03 03, 22:27)
sveikos,
aprimusi tema mūsų... šiandien buvau mieste, tai iškroviau Romai daiktų, padalins... Skubėjo į laidotuves, tai nepakalbėjom...
Kažkaip šiandien prisiminiau tą našlaitę Dalią kuri į Ukmergę išvyko - parašiau SMS, tai atrašė, kad praktiką atlieka, Luknytė eina į darželį, labai sunkiai verčiasi, skyriasi su vyru... Skambinau, bet nekėlė, ryt pabandysiu, gfal ką galėsim jai padėti...
Labutis visoms
.Štai ir aš po ilgų pusantro mėn atskirymo (metų
) sutvarkė vieną syk ir pas mane kaime kabelius
Nieko ,Saulyt,atėjo ,kad ir kalendorinis pavasaris,bet pavasaris,gamta bunda tai ir mes savo temą reanimuosim
Linkėjimai nuo Romos.
Turiu naujienų :Lina su Armandėliu išvažiuoja į Ispaniją ,ten bus jai geriau ir pašalpas gaus ir maitintis bent jau turės iš ko
Toliau- Visus ir Visas dirbančius skatinu ir prašau pervesti 2% į VKC,nes pajamų jiems reikia labai labai.Soc.šeimų padaugėjo absčiai,ojų priežiūrai lėšų dėja nėr...
Kadangi aš jau grįžau su kovarniais į temą tai skelbiu priešvelykinę spintų priežiūros akciją;viskas kas mažą,nenešiojama ar nebereikalingą renkam,rišam ,pakuojam į dėžes,maišus ir kt.,nemetmo,o vežam į Centrą arba duodam žinoti man