kaip smagu skaityti tokius smagius atsiliepimus - ačiū
Merga tau už tokį darbą, kūruojant paramą centrui šiai šventei ir renkant paramą - TU ŠAUNUOLĖ

Smagu kai atsiranda bendraminčių ir tokių iniciatyvių
-------------------------
pasiekė mane pavėlavės
Zogu siuntinys iš Olandijos - tai tom dviem mergaitėm bus dovanų papildymas... įsivaizduoju kaip jos laukia, nes jau ten dovanos buvo nemenkos, aš parašiau kad dar bus dovanų.... na Zogu labai pasistengė ir dar papildyti nusprendė - AČIŪ sakau merginų vardu - jos labai vertos tokių dovanų, šaunios mergaitės.
Supakuosiu, įdėsiu vyrui, prašysiu gal
Elve užvažiuos paimti ir perduoti...
----------------------------
Liko tik dar nuvešti dovanėles onkologinėmis ligomis sergančioms moterims. Bet jau viskas sudėliota - belieka man sulaukti ataskaitos apie įvykdymą...
sekmadienį dovanų maišelius, angeliukus, atvirukus ir "Rafaelo" saldainius (kadangi per pusę pigiau gavom angeliukus, dar po saldainį įdėsime) perdaviau šauniai pagalbininkei
Alginai. Ji suorganizavo savo drauges, kad rytoj susitinka ir pasišnekučiuodamos, savo rankomis užrašys visus 70 atvirukų su palinkėjimais, šiltais žodžiais, supakuos dovanėles ir nuveš į onkologinę ligoninę.
Būkit ramūs (-ios) - dovanėlės perduotos į patikimas ir begalo šilto bei nuoširdaus žmogaus rankas. Pernai Kalėdoms padaryti dovanėles ir įgyvendinome su ja kartu... Bučkis Algina
O visiems - labai labai didelė padėka už parėmimą lėšomis, o mes įgyvendinome
Ryt lauksiu foto apie dovanų paruošimą bei įspudžius, perduodant dovanėles .....
-----------------------------