Visoms labas
Centro merginos,ruošiasi vakarui
O dabar padėkos:
DIDELIS DIDELIS AČIŪŪŪŪmmergytei už kepinius(sakė vien jau kvapas užbūria),ir moliūgą
ritka68 ,tau ypatingai didelį ačiū prašė perduoti šeima ,jie Romai pasakojo,kad tikrai patikėjo,kad būna kalėdinių stebuklų
Na,o kitoms ačiū,kad prisidedat prie gerų gerų darbelių
Tai,ką mergaitės susitinkam 17 val.Šventėje
labutis. turiu kavos aparata, kaip ir veikianti. tik kaitinimo riele mano manymu jau taip gerai nebedirba. nebeuzpliko kavos.
gal noeretumet? gal geroves centro darbuotojos noretu? nemanau, kad remontas kainuos didelius pinigus
ir dar turiu kailinukus labai geros bukles 98cm ir kaskur 116cm ugiui
gal noeretumet? gal geroves centro darbuotojos noretu? nemanau, kad remontas kainuos didelius pinigus
ir dar turiu kailinukus labai geros bukles 98cm ir kaskur 116cm ugiui
Sveikutės neužpustytos
Tik ką grįžau iš centro šventės,buvo gražu.Labai šauniai pasirodė vaikai.Ypač gražios mažosios snaigės-šokejėlės
Ir supermamyčių taip pat buvo,manau,kad įspūdžiais pasidalins ir jos
Šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojos labai labai dekoja visoms už begalinę paramą ir dėmesį .Mes visos gavome padėką už nuoširdžią pagalbą Štai ji:
Romutė sakė,kad pati kokią dieną prisijungs ir pasisakys
toliau: su Saulytės palaiminimu už paskutinius turėtus nupirkau vaisių:tad
Buvo 39,22Lt- išleista-38,26 ;Liko 0,96 ct.
Tai va.Prieš mėnesį nerimavom,rinkom dovanas,tarėmės,o dabar ką tik praėjo paskutinis šiumetinis renginys vaikams.Lauksim ateinančių metų,kad ir toliau galėtume pildyti likimo nuskriaustų vaikučių svojones ir paremti juos
AČIŪ VISOMS VISOMS
Akimirkos iš pačių vaikų režisuoto spektaklio:
Tik ką grįžau iš centro šventės,buvo gražu.Labai šauniai pasirodė vaikai.Ypač gražios mažosios snaigės-šokejėlės
Ir supermamyčių taip pat buvo,manau,kad įspūdžiais pasidalins ir jos
Šeimos ir vaiko gerovės centro darbuotojos labai labai dekoja visoms už begalinę paramą ir dėmesį .Mes visos gavome padėką už nuoširdžią pagalbą Štai ji:
Romutė sakė,kad pati kokią dieną prisijungs ir pasisakys
toliau: su Saulytės palaiminimu už paskutinius turėtus nupirkau vaisių:tad
Buvo 39,22Lt- išleista-38,26 ;Liko 0,96 ct.
Tai va.Prieš mėnesį nerimavom,rinkom dovanas,tarėmės,o dabar ką tik praėjo paskutinis šiumetinis renginys vaikams.Lauksim ateinančių metų,kad ir toliau galėtume pildyti likimo nuskriaustų vaikučių svojones ir paremti juos
AČIŪ VISOMS VISOMS
Akimirkos iš pačių vaikų režisuoto spektaklio:
Grazi buvo svente ir vaikuciai , nors kai kurie ir nedrasus -saunuoliai , buvo grazus ir pamokantis spektakliukas
taip pat buvo smagu susipazinti su jumis (merga , storm , Roma ir kt.), zaviuosi jusu atsidavimu ir rupesciu visais .Stengsimes su savo seima , kad ir mazais trupineliais ir toliau prisidedti prie jusu geru darbu
taip pat buvo smagu susipazinti su jumis (merga , storm , Roma ir kt.), zaviuosi jusu atsidavimu ir rupesciu visais .Stengsimes su savo seima , kad ir mazais trupineliais ir toliau prisidedti prie jusu geru darbu
kaip smagu skaityti tokius smagius atsiliepimus - ačiū Merga tau už tokį darbą, kūruojant paramą centrui šiai šventei ir renkant paramą - TU ŠAUNUOLĖ Smagu kai atsiranda bendraminčių ir tokių iniciatyvių
-------------------------
pasiekė mane pavėlavės Zogu siuntinys iš Olandijos - tai tom dviem mergaitėm bus dovanų papildymas... įsivaizduoju kaip jos laukia, nes jau ten dovanos buvo nemenkos, aš parašiau kad dar bus dovanų.... na Zogu labai pasistengė ir dar papildyti nusprendė - AČIŪ sakau merginų vardu - jos labai vertos tokių dovanų, šaunios mergaitės.
Supakuosiu, įdėsiu vyrui, prašysiu gal Elve užvažiuos paimti ir perduoti...
----------------------------
Liko tik dar nuvešti dovanėles onkologinėmis ligomis sergančioms moterims. Bet jau viskas sudėliota - belieka man sulaukti ataskaitos apie įvykdymą...
sekmadienį dovanų maišelius, angeliukus, atvirukus ir "Rafaelo" saldainius (kadangi per pusę pigiau gavom angeliukus, dar po saldainį įdėsime) perdaviau šauniai pagalbininkei Alginai. Ji suorganizavo savo drauges, kad rytoj susitinka ir pasišnekučiuodamos, savo rankomis užrašys visus 70 atvirukų su palinkėjimais, šiltais žodžiais, supakuos dovanėles ir nuveš į onkologinę ligoninę.
Būkit ramūs (-ios) - dovanėlės perduotos į patikimas ir begalo šilto bei nuoširdaus žmogaus rankas. Pernai Kalėdoms padaryti dovanėles ir įgyvendinome su ja kartu... Bučkis Algina
O visiems - labai labai didelė padėka už parėmimą lėšomis, o mes įgyvendinome
Ryt lauksiu foto apie dovanų paruošimą bei įspudžius, perduodant dovanėles .....
-----------------------------
pasiekė mane pavėlavės Zogu siuntinys iš Olandijos - tai tom dviem mergaitėm bus dovanų papildymas... įsivaizduoju kaip jos laukia, nes jau ten dovanos buvo nemenkos, aš parašiau kad dar bus dovanų.... na Zogu labai pasistengė ir dar papildyti nusprendė - AČIŪ sakau merginų vardu - jos labai vertos tokių dovanų, šaunios mergaitės.
Liko tik dar nuvešti dovanėles onkologinėmis ligomis sergančioms moterims. Bet jau viskas sudėliota - belieka man sulaukti ataskaitos apie įvykdymą...
sekmadienį dovanų maišelius, angeliukus, atvirukus ir "Rafaelo" saldainius (kadangi per pusę pigiau gavom angeliukus, dar po saldainį įdėsime) perdaviau šauniai pagalbininkei Alginai. Ji suorganizavo savo drauges, kad rytoj susitinka ir pasišnekučiuodamos, savo rankomis užrašys visus 70 atvirukų su palinkėjimais, šiltais žodžiais, supakuos dovanėles ir nuveš į onkologinę ligoninę.
Būkit ramūs (-ios) - dovanėlės perduotos į patikimas ir begalo šilto bei nuoširdaus žmogaus rankas. Pernai Kalėdoms padaryti dovanėles ir įgyvendinome su ja kartu... Bučkis Algina
Ryt lauksiu foto apie dovanų paruošimą bei įspudžius, perduodant dovanėles .....
Turbūt jau daug kas skaitėt, bet visviena ikeliu nuorodėle
http://www.ve.lt/?da...;rub=1065924828
xxxsaulyte, didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytes
http://www.ve.lt/?da...;rub=1065924828
xxxsaulyte, didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytes
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 21, 22:26)
kaip smagu skaityti tokius smagius atsiliepimus - ačiū Merga </b>tau už tokį darbą, kūruojant paramą centrui šiai šventei ir renkant paramą - TU ŠAUNUOLĖ Smagu kai atsiranda bendraminčių ir tokių iniciatyvių
Dėkui už pagyras
Įsivaizduoju,kaip tos mergaitės laukia tų dovanų,nes viena iš Jų ,jau per šventę klausė,ką ta reiškia,kad dar bus daugiau
Nejaugi dar gali kam kilti kokių nors keistų minčiųųųų
Laukiam laukiam nuotraukų
Xxxsaulyte, labai sveikinu tave ir tavo seimynele sulaukus mazyles
Dziugu, kad jums viskas gerai ir jus jau namuciuose Taip ir toliau
Dziugu, kad jums viskas gerai ir jus jau namuciuose Taip ir toliau
Na,panos kaip sakoma Kalėdos stebuklų ir dovanų metas,tai va parodysiu kokią gavo mano sūnus mokykloje per apsikeitmą dovanomis dovanėlę:
Neesu prieš gyvūnus,bet mano namuose gyvas padaras(apart vorų žinoma )kažkaip keistai atrodo,tiesiog neisivaizduoju ką man su ja reiks daryti .
Storm, tavo pranašystė išsipyldė
Neesu prieš gyvūnus,bet mano namuose gyvas padaras(apart vorų žinoma )kažkaip keistai atrodo,tiesiog neisivaizduoju ką man su ja reiks daryti .
QUOTE(merga @ 2009 12 22, 15:13)
Na,panos kaip sakoma Kalėdos stebuklų ir dovanų metas,tai va parodysiu kokią gavo mano sūnus mokykloje per apsikeitmą dovanomis dovanėlę:
nu ir dovanele
O ką aš karksėjau? Nepamenu...
O dovana tai ką aš žinau. Neturi kažkas proto tokias dovanas dovanot.
O šiaip tai šiandien nuotaika puiki, merginos, prisilieskit prie manęs, gal apsikrėsit
O šiaip tai šiandien nuotaika puiki, merginos, prisilieskit prie manęs, gal apsikrėsit
QUOTE(Storm @ 2009 12 22, 14:42)
O ką aš karksėjau? Nepamenu...
Ir visai nekarksėjai,o būrei:
Kas sakė,kai buvom Ryte,kad šuniukas yra namų ir šeimos draugas ,tai va turiu
Aš šoke,vaikai apsipatenkinę,o ta su 4 kojom spakainiai išsitiesus miega ,įdomu kokia MB reakcija bus kai grįš