O as ja turiu jau antrus metus.Retai dazausi,ir vis dar atrodo kaip nauja
bijau kad neiseitu is galiojimo laiko
Kartais net vokus padazau,kad igautu grazu atspalvi...Svarbiausia jos nepadauginti
Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2010 10 20, 10:50)
seniai jau ja benaudojau, bet siaip tai man ji puikiai laikydavo visa diena, naudojau ~3 metus.
Man taip pat ilgai issilaiko
gal ne visa diena,jei ten veida lieciu pastoviai,bet kad gera pusdieni ar ilgiau tai tikra
Papildyta:
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 17:04)
dar karta isitikinau, kad ez begaaalo riebi ir riebina veida. Sausiaodes gal tiek nejauciat, bet as ja nustojau naudoti del to kad problemu pridare veidukui, naudodavau viena, kadangi kreminiu pudru isvis nenaudojau, na o siuo metu pradejau naudot kremine pudryte matine ir su ja man visa diena veidas matinis islikdavo net lb. Sugalvojau siandien pasitepti ez po jau kokio puses metu nenaudojimo,gal maziau.. pasitepiau ir aisku vaizdas iskarto nepatiko,ta spalva tokia murzina, na bet esme kad veidas jau diena buvo riebalinas, net poros isryskejo visas veidas grynai kur tepiau skruostai ypac. Aisku tragiskai nebuvo veidas gyviau atrode
bet cia tik dar karta pasitvirtino,kad ji tikrai riebina ir riebiaodems tai cia sakes (as misriaode)
Mano veido oda misri,ja naudoju ir neriebina nieko
Galimybė įgyvendinti svajonę, štai kas daro gyvenimą įdomų.]My Webpage[/URL]