Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(gandre @ 2010 10 20, 10:37)
panaudojus pora menesiu, man kazkodel norisi jau po biski nuo jos atprast  schmoll.gif lyg ir neberia, lyg ir tinka odai -bet ar tik del odos ypatumu - bet neissilaiko ji su jokiais pagrindais iki darbo dienos pabaigos wink.gif o taisyti makiazo nesinori,nes galima padaryti nelygiai ,nenusivalius likucius.. arba tiesiog per daug as is EZ norejau  doh.gif

seniai jau ja benaudojau, bet siaip tai man ji puikiai laikydavo visa diena, naudojau ~3 metus.
Atsakyti
dar karta isitikinau, kad ez begaaalo riebi ir riebina veida. Sausiaodes gal tiek nejauciat, bet as ja nustojau naudoti del to kad problemu pridare veidukui, naudodavau viena, kadangi kreminiu pudru isvis nenaudojau, na o siuo metu pradejau naudot kremine pudryte matine ir su ja man visa diena veidas matinis islikdavo net lb. Sugalvojau siandien pasitepti ez po jau kokio puses metu nenaudojimo,gal maziau.. pasitepiau ir aisku vaizdas iskarto nepatiko,ta spalva tokia murzina, na bet esme kad veidas jau diena buvo riebalinas, net poros isryskejo visas veidas grynai kur tepiau skruostai ypac. Aisku tragiskai nebuvo veidas gyviau atrode biggrin.gif bet cia tik dar karta pasitvirtino,kad ji tikrai riebina ir riebiaodems tai cia sakes (as misriaode)
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 18:04)
dar karta isitikinau, kad ez begaaalo riebi ir riebina veida. Sausiaodes gal tiek nejauciat, bet as ja nustojau naudoti del to kad problemu pridare veidukui, naudodavau viena, kadangi kreminiu pudru isvis nenaudojau, na o siuo metu pradejau naudot kremine pudryte matine ir su ja man visa diena veidas matinis islikdavo net lb. Sugalvojau siandien pasitepti ez po jau kokio puses metu nenaudojimo,gal maziau.. pasitepiau ir aisku vaizdas iskarto nepatiko,ta spalva tokia murzina, na bet esme kad veidas jau diena buvo riebalinas, net poros isryskejo visas veidas grynai kur tepiau skruostai ypac. Aisku tragiskai nebuvo veidas gyviau atrode biggrin.gif bet cia tik dar karta pasitvirtino,kad ji tikrai riebina ir riebiaodems tai cia sakes (as misriaode)

as butent del to ,kad ji man riebino veida atsikraciau ja,tikari netinka ji riebiaodems,mano veidas jau po keliu val blizgejo ,kaip riebalais isteptas doh.gif nors atspalvis man jos patiko,deje netiko man ji...
o jei ne paslaptis, kokia krem-pudra atradot,kuri islaiko matiskuma?
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 24, 16:37)
as butent del to ,kad ji man riebino veida atsikraciau ja,tikari netinka ji riebiaodems,mano veidas jau po keliu val blizgejo ,kaip riebalais isteptas doh.gif  nors atspalvis man jos patiko,deje netiko man ji...
o jei ne paslaptis, kokia krem-pudra atradot,kuri islaiko matiskuma?

svarbiausia,kad ji poras kemsa, ko gyvenime nera buve jokiu spuogeliu nieko,ir kai ja pradejau naudoti prasidejo visokie berimai ir tt bet kad veidas kai riebalais isteptas budavo tai tiksliai,pirma kart kai gryzau ir isigandau biggrin.gif
o pudra is pigesniu gosh firmos,ieskau ka isigyti is geresniu tai kol tose paieskose esu nusipirkau sita,bet ji net lb matini veida padaro, meginau ir brangias kurios nepatiko ir tikrai neislaiko tokio matiskumo kaip si.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 24 spalio 2010 - 16:56
O as ja turiu jau antrus metus.Retai dazausi,ir vis dar atrodo kaip nauja ax.gif bijau kad neiseitu is galiojimo laiko unsure.gif
Kartais net vokus padazau,kad igautu grazu atspalvi...Svarbiausia jos nepadauginti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2010 10 20, 10:50)
seniai jau ja benaudojau, bet siaip tai man ji puikiai laikydavo visa diena, naudojau ~3 metus.

Man taip pat ilgai issilaiko 4u.gif gal ne visa diena,jei ten veida lieciu pastoviai,bet kad gera pusdieni ar ilgiau tai tikra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 17:04)

Mano veido oda misri,ja naudoju ir neriebina nieko tongue.gif
Atsakyti
Naudoju EZ bikor gal puse metu, esu patenkinta. tik vasara man truputi blizgedavo veidas, maniau gal del kremo.... g.gif
Atsakyti
man sake kad EZ labai kenkia odai. Idomu ar tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raminciukas777 @ 2010 10 26, 22:01)
man sake kad EZ labai kenkia odai. Idomu ar tiesa?  g.gif

Kas taip sakė?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 10 26, 21:12)
Kas taip sakė?

Boba vienaake turbut, arba girtas died marozas pries kaledas subludijo lotuliukas.gif tongue.gif As jau baigiu priprast..
Atsakyti
I EZ sudeti ieina medziagos natural, nemanau kad ji gali kenkti, gali netikt odai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2010 10 26, 21:25)
I EZ sudeti ieina medziagos natural, nemanau kad ji gali kenkti, gali netikt odai... rolleyes.gif

Mergaites, tik pries sav diskutavom apie EZ sudeti JI NERA NATURALI toli grazu.. bet kenkt labai odai nemanau, kad gali.. vienom kemsa, kitas beria.. taip.. bet kam tinka tas naudoja ir neburbuliuoja.. gera produktas sakykit ka norit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 26, 19:26)
Mergaites, tik pries sav diskutavom apie EZ sudeti JI NERA NATURALI toli grazu.. bet kenkt labai odai nemanau, kad gali.. vienom kemsa, kitas beria.. taip.. bet kam tinka tas naudoja ir neburbuliuoja.. gera produktas sakykit ka norit biggrin.gif

as tai pridurciau issityrinekim merginos visu naudojamu produktu sudetis,tai gal maziau ant EZ burbuliuosim smile.gif
Atsakyti