Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(daliukasva @ 2010 10 07, 12:22)
na,man kazkaip irgi bi kor patikimiau atrodo, visgi patentuota ir t.t. 4u.gif

O Ikos tipo nepatentuotas fake ? biggrin.gif prajuokinot .
Atsakyti
QUOTE(daliukasva @ 2010 10 07, 12:22)
na,man kazkaip irgi bi kor patikimiau atrodo, visgi patentuota ir t.t. 4u.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image Naudoju Ikos, grazi ruda spalva, ismokit dazytis pirma visos kurios ,,ryzinat'' Ikos
Atsakyti
man tik jos blizgejimas ant veido i dienos pabaiga doh.gif visai nemielas toks!
kad ir su baze naudoju ja
Atsakyti
Naudoju BIKOR brunette.gif Nereali pudra, labai man patinka - geriausia, ką esu turėjusi ploja.gif Net ir vyras atsidžiaugti negali nail.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif perskaičiau visą temą, bet gal kas galėtų man kaip niekada nenaudojusiai EŽ trumpai ir aiškiai paaiškinti, kuo ji vis dėlto skiriasi nuo paprasto bronzanto ( turiu Isadora ir Lancome, esu jais patenkinta, bet vis galvoju nusipirkti EŽ)
Atsakyti
QUOTE(Laura 1985 @ 2010 10 12, 00:05)
Sveikos, merginos 4u.gif perskaičiau visą temą, bet gal kas galėtų man kaip niekada nenaudojusiai EŽ trumpai ir aiškiai paaiškinti, kuo ji vis dėlto skiriasi nuo paprasto bronzanto ( turiu Isadora ir Lancome, esu jais patenkinta, bet vis galvoju nusipirkti EŽ)

Čia du skirtingi dalykai. Tiesio nueikite į kokia parduotuvę kur yra EŽ ir išbandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 07, 19:04)
O Ikos tipo nepatentuotas fake ?  biggrin.gif  prajuokinot .

QUOTE(Dzesika:) @ 2010 10 07, 22:29)
user posted imageuser posted imageuser posted image Naudoju Ikos, grazi ruda spalva, ismokit dazytis pirma visos kurios ,,ryzinat'' Ikos

tongue.gif smagu, kad prajuokinau, juk rasiau, kad nieko apie EZ neismanau, tai nereikia cia, gerai blush2.gif
as bandziau pas anyta butent Ikos, spalva atrodo medium, nu kazkas tokio is m raides lotuliukas.gif , tai man kaip labai sviesiaodei truputi tamsoka, nors kai plonai padengi - grazu wub.gif
Atsakyti
pradejau naudoti - nugi liux wub.gif tik va kaip dauguma ir sake, vakare jau truputuka veidas blizgeti pradeda rolleyes.gif bet tai galima pasikoreguoti wink.gif
Papildyta:
kaip tik reklama ismete smile.gif

egipto zeme 59 LT bet cia ikos wink.gif
Atsakyti
Labai idomus strapsnis apie Bi-kor EZ sudeti.. priemones pavojingumo lygis-9.
CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 spalio 2010 - 17:42
QUOTE(Incredible Me @ 2010 10 19, 18:42)
Labai idomus strapsnis apie Bi-kor EZ sudeti.. priemones pavojingumo lygis-9.
CIA

Nenuostabu, jog panaudojus pilna spuogu "pridygsta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 10 19, 20:47)
Nenuostabu, jog panaudojus pilna spuogu "pridygsta" biggrin.gif

manes kazkaip niekada nebere nuo ez
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 19, 22:01)
manes kazkaip niekada nebere nuo ez

panaudojus pora menesiu, man kazkodel norisi jau po biski nuo jos atprast schmoll.gif lyg ir neberia, lyg ir tinka odai -bet ar tik del odos ypatumu - bet neissilaiko ji su jokiais pagrindais iki darbo dienos pabaigos wink.gif o taisyti makiazo nesinori,nes galima padaryti nelygiai ,nenusivalius likucius.. arba tiesiog per daug as is EZ norejau doh.gif
Atsakyti