Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(tinakriste @ 2010 09 22, 12:59)
o man tai nelabai egipto žemė patinka, nes ji nemaskuoja o tik atspalvi suteikia

O kodel ji turetu maskuoti ? g.gif cia tas pats kad uzsitepti komdicionieriu ant blakstienu ir piktintis kodel blakstienos neuzriestos, nepastorintos ir t.t. kiekvienas daiktas turi savo paskirti
Atsakyti
QUOTE(tinakriste @ 2010 09 22, 10:59)
o man tai nelabai egipto žemė patinka, nes ji nemaskuoja o tik atspalvi suteikia

o tu pamegink ant krempudros mirksiukas.gif efektas nustebins thumbup.gif isbandyta drinks_cheers.gif o jei nori tik kad maskuotu,tai reikia rinktis kita produkta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 22, 20:12)
o tu pamegink ant krempudros  mirksiukas.gif  efektas nustebins  thumbup.gif  isbandyta  drinks_cheers.gif  o jei nori tik kad maskuotu,tai reikia rinktis kita produkta  mirksiukas.gif

as naudoju konsileri po akim.o kartais ir krem pudros pagalba islyginu veido tona.bet jos reikia VOS VOS.kad net nebutu pastebima.uzmasskuoji visus odos trukumus ir plonu sluoksniu EZ padengi veida!

rolleyes.gif

bet man vistiek nepatinka,kaip i dienos pabaiga atrodo mano veidas... doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu su jumis savo dziaugsmu-labai norejau EZ IKOS tos kur -auksineje pakuoteje ir nusipirkau,spalva yra daug sviesene nei turetos EZ,KAIP MINEJO VIENA NARE CIA-Laura81r-as ja naudoju ant krempuros efektas superinis
Dar pardaveja pasiule EZ IKOS-skaistalus,na ir daikciukas superinis,duoda toki efekta kaip Guerlain meteoritai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute37: 25 rugsėjo 2010 - 13:01
QUOTE(sandrute37 @ 2010 09 25, 13:59)
Dar pardaveja pasiule EZ IKOS-skaistalus,na ir daikciukas superinis,duoda toki efekta kaip Guerlain meteoritai

Gal galit pavadinima ar foto idet tu skaistaliuku?
Atsakyti
Naudojau seniau ir as ež, bet dabar labai suprastejus, nebenaudoju schmoll.gif
Ir is esmes sitas produktas yra labai itartinas g.gif
Atsakyti
ech, sudetis sudetim bet uztai joks kitas megintas bronzantas (meginau ir pigiu ir brangiu) tokio poveikio kaip EZ nepadaro, bent jau man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 18:33)
Trukt uz vadziu, vel is pradziu..  lotuliukas.gif vel apie ta sudeti.. mokam mes skaityt, mokam..

Ne, as ne apie sudeti, visos pudros yra blogis (na gal ir yra isimciu), bet tas blogis kartais labai gera efekta duoda biggrin.gif as neskaitau sudeties biggrin.gif
As apie kilme sios pudros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SigaSigute: 01 spalio 2010 - 08:32
QUOTE(SigaSigute @ 2010 10 01, 10:31)
Ne, as ne apie sudeti, visos pudros yra blogis (na gal ir yra isimciu), bet tas blogis kartais labai gera efekta duoda  biggrin.gif as neskaitau sudeties  biggrin.gif

O kas blogai su kilme sios pudros ?
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 10 01, 16:17)
O kas blogai su kilme sios pudros ?

ir man įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(SigaSigute @ 2010 10 01, 09:31)
as neskaitau sudeties  biggrin.gif

Ka jus turit galvoj? kokia jos kilme? g.gif kad degintas molis ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
daugumai paneliu/moteru ilgiau panaudojus EZ kimso poras, del to as ja tepu nebent ant pudros wink.gif nes panaudojus virs metu tai oda gerokai buvo suprastejusi... dabar jos beveik nebenaudoju, arba kaip sakiau tik ant pudros, ir odyte tikrai daug lygesne paliko, juodu spuogiuku daug maziau blush2.gif
Atsakyti