Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Stichija @ 2010 09 16, 16:14)
O as kai pirkau, tai man akcentavo, kad labai svarbu plauti sepeteli bent karta i savaite, nes kitaip sepetelyje veisiasi visi mikrobai nuo veido ir nuo to beria  g.gif , nu tai as sventai ir plaunu ir tfiu tfiu tfiu lyg jokiu berimu, o del rudumo... kad kiek uztepsi, tiek ir bus, o kokia turi IKOS ar BIKOR?

o su kuo plaunat? su spec skysciu ar paprastu sampunu pvz? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 15:40)
o su kuo plaunat? su spec skysciu ar paprastu sampunu pvz? smile.gif  4u.gif

Paprastu plauku sampunu, dar as cia pinigus metysiu blush2.gif

Ir dar ne i tema - cia kelis psl atgal buvo surasyta EZ sudetis ir koks ji baubas, nu as irgi issigandau ir siek tiek pasidomejau, tai vat Wikipedijoj apie tuos didziausius sudeties baubus ka raso.... sprendziam pacias ar EZ nuodas ir ....

Talkas - silikatų klasės mineralas. Chemiškai tai magnio silikato hidroksidas. Cheminė formulė (Mg3Si4O10(OH)2). Dėl panašumo į muilą vadinamas muilo akmeniu, naudojamas absoliučiai VISŲ skystų ir kietų pudrų gamyboje.

Nylon-12 riebiai odai suteikia matinį atspalvį ir pagerina odos būklę

Magnesium Aluminum Silicate Magnio aliuminio silikatas - molis. Gamtoje egzistuojantis mineralas, kuris paprastai naudojamas kosmetikoje . Dėl savo didžiulio molekulinio dydžio, jis nėra absorbuojamas per odą. ( JIS BUVO IVARDINTAS BENE BAISIAUSIU ) blush2.gif

Tocopheryl acetatas, taip pat žinomas kaip vitaminas E, kuris būtinas odos elastingumui palaikyti.

Retinilo palmitatas, arba vitaminas A
Palmitatas yra pagrindinis komponentas palmių aliejus . Žodis "palmitatas" yra iš Prancūzijos "palmitique", iš palmių šerdžių naudojamas odai minkštinti.

Mica - Žėručio grupės silikatas, mineralas, kosmetikos priemonėse naudojamas žėrėjimui suteikti, jis taip pat įeina į visa „ ala natūralias mineralines „ pudras..

Tai vat tiek....
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 09 16, 16:14)
O as kai pirkau, tai man akcentavo, kad labai svarbu plauti sepeteli bent karta i savaite, nes kitaip sepetelyje veisiasi visi mikrobai nuo veido ir nuo to beria  g.gif , nu tai as sventai ir plaunu ir tfiu tfiu tfiu lyg jokiu berimu, o del rudumo... kad kiek uztepsi, tiek ir bus, o kokia turi IKOS ar BIKOR?

Ne sepetuke cia esme, juos ir taip plaunu smile.gif bet esme pati pudra sita baisiai riebi, ir turbut poras kemsa ar ka daro,nes visokiu baisumu pastoviai budavo ir vis nesupratau kas pasidare, kol galu gale daejo biggrin.gif Pas mane Bikoro EZ. Dabar naudoju shmashbox matini svelnu bronzanta, nepalyginsi kai su EZ atrodo veidas toks tamsus, negaivus schmoll.gif Nors anksciau lb buvau uz EZ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 09 16, 16:44)
Paprastu plauku sampunu, dar as cia pinigus metysiu  blush2.gif
Ir dar ne i tema - cia kelis psl atgal buvo surasyta EZ sudetis ir koks ji baubas, nu as irgi issigandau ir siek tiek pasidomejau, tai vat Wikipedijoj apie tuos didziausius sudeties baubus ka raso.... sprendziam pacias ar EZ nuodas ir ....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
as esu girdejus,kad ir tu parabenu buna geruju.. nu cia gal nusvaigau, bet kad zodziu ne visi parabenai yra blogi
Papildyta:
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 16, 16:49)
Ne sepetuke cia esme, juos ir taip plaunu smile.gif bet esme pati pudra sita baisiai riebi, ir turbut poras kemsa ar ka daro,nes visokiu baisumu pastoviai budavo ir vis nesupratau kas pasidare, kol galu gale daejo biggrin.gif  Pas mane Bikoro EZ. Dabar naudoju shmashbox matini svelnu bronzanta, nepalyginsi kai su EZ atrodo veidas toks tamsus, negaivus schmoll.gif Nors anksciau lb buvau uz EZ blush2.gif

Del poru kisimo sutinku.. pas mane sausa oda, bet EZ dazniau panaudojus kisa nosies poras unsure.gif idekit foto to smashbox 4u.gif
Atsakyti
Per viena rusu televizija (berods NTV) buvo labai smagi laida, apie kosmetika. Nagrinejo chemine gaminiu sudeti. Beveik visur rado kenkmingu medziagu. Daugiau ar maziau, bet visur. biggrin.gif Baisi pasakele didelems biggrin.gif

Kas supranta rusiskai:

http://www.youtube.c...feature=related
http://www.google.lt...9BRQt2AL1ryf3lg

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 13:01)
Nu jus mane uzmuskit netikiu, kad sudetis viens prie vieno lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif tikrai nepatingesiu, nueisiu ir nusirasysiu sudeti arba bent pazesiu.. ir tikrai jei jus teisi, viesai atsiprasysiu 4u.gif bet jei sukurtu toki pat produkta uz 5lt, kuris parduodamas Droge, tai EZ uz 115lt jau senai nieks nepirktu smile.gif o pvz as EZ jokiu stebuklu niekad ir nelaikiau.. tiesiog man ji pati geriausia tokio tipo pudra.. kuri nesausina, grazi spalva, gerai dengias, ilgam uztenka 4u.gif

As jums galiu ta sudeti nurasyt nuo besimetancios "padielkos" is drogo, kuri visdar uzsilikus mano kosmetikos lentynelej 4u.gif patikekit, neturiu tikslo cia kazka dezinformuot..tiesiog mes, zmones, dazniau patikim kaina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 14:32)
Viską ką mes naudojam yra chemija. Ir nereikia sakyti, kad EZ jau toks blogis. Tik nesakykit, kad jus visai nenaudojat nieko, nei lupų dažu, nei pudros nu apsoliučiaui nieko     schmoll.gif     Nes ir kremai nėra tokie geri kaip juos reklamuoja ir kaip aprašo juos.

Butent, reklamomis ir netikiu ir nuo maximu lentynu neperku nieko. Yra naturalios kosmetikos parduotuves 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 17:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
as esu girdejus,kad ir tu parabenu buna geruju.. nu cia gal nusvaigau, bet kad zodziu ne visi parabenai yra blogi
Papildyta:
Del poru kisimo sutinku.. pas mane sausa oda, bet EZ dazniau panaudojus kisa nosies poras unsure.gif idekit foto to smashbox 4u.gif

Parabenai visi yra kancerogenai.

Beje, merginos, juk nesakau, kad meskit ta blogi biggrin.gif tiesiog, uzstojau zmogu, kuris pirmas prasiziojo apie EZ sudeti.

Taip pat kazkas cia Wikipedijos kazka nagrinet bande-taip, skamba viskas labai graziai, taciau nepamirskit, kad yra "geruju" medziagu, kurios pavienes- nekeksmingos, o veikdamos kartu- keknia ir dar kaip. Siu atveju butent taip ir yra. Kitas dalykas- is ko, kokiu budu ir kokiame pavidale isgaunamos visos i EZ sudetos sudedamsios dalys? Wikipedijoj rasoma apie naturalias medziagas, kurios ir naudojamos NATURALIOJE kosmetikoje. O EZ nei IKOS, nei ERDESA, nei BI KOR, nera sertifikuotos pagal naturaliu ar bent ekologisku produktu sertifikatus, tad ir sudedamos dalys yra sintetinamos dirbtinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LieputesMama: 16 rugsėjo 2010 - 18:57
idomi diskusija uzvire...niekaip nesuprantu tik kokiu tikslu..niekas gi ir neslepe tos sudeties...bent kiek mokantis skaityti,gali ja persiskaityti ant kiekvienos pakuotes.niekas ir nesako,kad as naudoju EZ ,nes ji yra kazkoks stebuklas,ar todel,kad jinai yra labai naturali be visokiu benu,velniu ar kitu setonu lotuliukas.gif as pvz.naudoju del to,kad patinka ir tinka.
ir niekas nesako,kad jinai yra isskirtinai naturali,netgi ir sudetis cia pirmoje zinuteje parasyta,jokios klastos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 07 21, 12:10)
Jeigu veidui nereikia maskavimo tai ez galima tepti viena, ji nemaskuoja tik veido oda parudina smile.gif
Norejau klausti kosmetikos sepeteliu temoje, bet paklausiu cia smile.gif Nusipirkau Erdesos sepeteli issukama, bet jau kvapas doh.gif Kiek plaunu tiek ir kvapas laikosi g.gif Turiu paprasta, tai jokio kvapo neturi..Ar turit kas nors ji?

Man irgi nelabai malonus kvapas to sepetelio issukamo.. irgi turiu toki,nelabai priprast galiu. bet kazkaip pakenciama doh.gif

pati pudryte tai idealiai dengia, spalva labai tinka, bet vienintelis minusas ,su kuriuo teko susidurt - pradeda blizget veidas.. tai reikai arba su spec. servetele graziai blizgesi nuimt arba pasipudruot.. tas nelabai patinka.

konsultante aiskino,kad EZ pritampa prie odos.... unsure.gif
Atsakyti
na,as pastebejau,kad mano veidas gal ir siek tiek pablizga,bet cia man tik vasara taip.nuo visokio makiazo,ne tik nuo EZ.nes mano veidas labai prakaituoja lotuliukas.gif kai labai karsta turiu omenyje.gal ir jum taip?nes siaip tai mano odele ne riebi,misri kiek.bet man tai patinka tas blizgesys,tokios sveikos odos,neperdziuvusios rolleyes.gif ,nes ziema mano veidukas ir papleiskanot megejas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 20, 19:51)
na,as pastebejau,kad mano veidas gal ir siek tiek pablizga,bet cia man tik vasara taip.nuo visokio makiazo,ne tik nuo EZ.nes mano veidas labai prakaituoja  lotuliukas.gif  kai labai karsta turiu omenyje.gal ir jum taip?nes siaip tai mano odele ne riebi,misri kiek.bet man tai patinka tas blizgesys,tokios sveikos odos,neperdziuvusios  rolleyes.gif ,nes ziema mano veidukas ir papleiskanot megejas... doh.gif

Na ir man nuo visokio,kai karsta.
mano oda labiau misri,nei riebi. Bet tas blizgesys pasireiskia tik T zonoj. taip kad, manau,kad cia as nieko jau nebepadarysiu..teks kazkaip pratintis ir taikytis prie EZ. gal surasiu koki tobula pagrinda jai. rolleyes.gif
Atsakyti
o man tai nelabai egipto žemė patinka, nes ji nemaskuoja o tik atspalvi suteikia
Atsakyti
QUOTE(tinakriste @ 2010 09 22, 13:59)
o man tai nelabai egipto žemė patinka, nes ji nemaskuoja o tik atspalvi suteikia

Tai ji ir yra ne maskavimui mirksiukas.gif
Atsakyti