QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 13:01)
Nu jus mane uzmuskit netikiu, kad sudetis viens prie vieno
tikrai nepatingesiu, nueisiu ir nusirasysiu sudeti arba bent pazesiu.. ir tikrai jei jus teisi, viesai atsiprasysiu
bet jei sukurtu toki pat produkta uz 5lt, kuris parduodamas Droge, tai EZ uz 115lt jau senai nieks nepirktu
o pvz as EZ jokiu stebuklu niekad ir nelaikiau.. tiesiog man ji pati geriausia tokio tipo pudra.. kuri nesausina, grazi spalva, gerai dengias, ilgam uztenka
As jums galiu ta sudeti nurasyt nuo besimetancios "padielkos" is drogo, kuri visdar uzsilikus mano kosmetikos lentynelej
patikekit, neturiu tikslo cia kazka dezinformuot..tiesiog mes, zmones, dazniau patikim kaina
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 14:32)
Viską ką mes naudojam yra chemija. Ir nereikia sakyti, kad EZ jau toks blogis. Tik nesakykit, kad jus visai nenaudojat nieko, nei lupų dažu, nei pudros nu apsoliučiaui nieko
Nes ir kremai nėra tokie geri kaip juos reklamuoja ir kaip aprašo juos.
Butent, reklamomis ir netikiu ir nuo maximu lentynu neperku nieko. Yra naturalios kosmetikos parduotuves
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 17:01)
Parabenai visi yra kancerogenai.
Beje, merginos, juk nesakau, kad meskit ta blogi
tiesiog, uzstojau zmogu, kuris pirmas prasiziojo apie EZ sudeti.
Taip pat kazkas cia Wikipedijos kazka nagrinet bande-taip, skamba viskas labai graziai, taciau nepamirskit, kad yra "geruju" medziagu, kurios pavienes- nekeksmingos, o veikdamos kartu- keknia ir dar kaip. Siu atveju butent taip ir yra. Kitas dalykas- is ko, kokiu budu ir kokiame pavidale isgaunamos visos i EZ sudetos sudedamsios dalys? Wikipedijoj rasoma apie naturalias medziagas, kurios ir naudojamos NATURALIOJE kosmetikoje. O EZ nei IKOS, nei ERDESA, nei BI KOR, nera sertifikuotos pagal naturaliu ar bent ekologisku produktu sertifikatus, tad ir sudedamos dalys yra sintetinamos dirbtinai