Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(*dew* @ 2010 09 08, 13:16)
oho, ydomu kiek cia tiesios... g.gif na man nesukeia jokiu alergiju unsure.gif

nu as linkus tiket, kad tai tiesa g.gif , nes ten buvo ir apie daugiau priemoniu parasyta g.gif , nemanau, kad ce is pirsto lausta g.gif , o ka ten istikro sudeda gi i sudetis tai nieks nezino 4u.gif
skaiciau vienos panos atsiliepima, kad ispradziu buvo lyg ir nieko, bet poto atsirado berimai, bet ji mane, kad ne nuo EZ, bet kuo toliau tuo daugiau atsirado, tai kai nustojo ja naudot, tai kol issigyde oda puse metu praejo, nu kiek skasiciau tai daugelio buvo panasus atsiliepimai doh.gif
gerai, kad as jos ir nesusigundziau nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 08, 15:30)
nu as linkus tiket, kad tai tiesa  g.gif , nes ten buvo ir apie daugiau priemoniu parasyta g.gif , nemanau, kad ce is pirsto lausta  g.gif , o ka ten istikro sudeda gi i sudetis tai nieks nezino  4u.gif
skaiciau vienos panos atsiliepima, kad ispradziu buvo lyg ir nieko, bet poto atsirado berimai, bet ji mane, kad ne nuo EZ, bet kuo toliau tuo daugiau atsirado, tai kai nustojo ja naudot, tai kol issigyde oda puse metu praejo, nu kiek skasiciau tai daugelio buvo panasus atsiliepimai  doh.gif

O taip negalvojat, kad tą straipsnį parašė konkurentai. Jei jau ji toks nuodas tai kaip dermatologai leidžia jas į rinką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 08, 14:47)
O taip negalvojat, kad tą straipsnį parašė konkurentai. Jei jau ji toks nuodas tai kaip dermatologai leidžia jas į rinką       doh.gif

Čia ne straipsnis, o iš Facebook nukopijuota, ten tipo išsiaiškino jie visa tai...nežinau, keistai čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne_mamukas: 08 rugsėjo 2010 - 15:13
QUOTE(shemsa @ 2010 09 08, 14:30)
nu as linkus tiket, kad tai tiesa  g.gif , nes ten buvo ir apie daugiau priemoniu parasyta g.gif , nemanau, kad ce is pirsto lausta  g.gif , o ka ten istikro sudeda gi i sudetis tai nieks nezino  4u.gif
skaiciau vienos panos atsiliepima, kad ispradziu buvo lyg ir nieko, bet poto atsirado berimai, bet ji mane, kad ne nuo EZ, bet kuo toliau tuo daugiau atsirado, tai kai nustojo ja naudot, tai kol issigyde oda puse metu praejo, nu kiek skasiciau tai daugelio buvo panasus atsiliepimai  doh.gif

Man tai asmeniskai bere as galvoju del neplauto sepetuko, nes db kad ir naudoju EZ, bet neberia.. biggrin.gif o seip manau sudetis visu pudru maziau ar daugiau bloga.. isskyrus tas mineralines arba naturalias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 09 08, 13:16)
oho, ydomu kiek cia tiesios... g.gif na man nesukeia jokiu alergiju unsure.gif

Aš esu girdėjusi, kad kitoms ji net apgydo odos trūkumus g.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 08, 16:18)
Man tai asmeniskai bere as galvoju del neplauto sepetuko, nes db kad ir naudoju EZ, bet neberia.. biggrin.gif o seip manau sudetis visu pudru maziau ar daugiau bloga.. isskyrus tas mineralines arba naturalias smile.gif

Tikrai didesnė tikimybė, kad beria nuo šepetėlių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 09 08, 17:11)
Čia ne straipsnis, o iš Facebook nukopijuota, ten tipo išsiaiškino jie visa tai...nežinau, keistai čia

Nesvarbu iš kur ištraukta, bet esmė kad kažkas užsakė. Taip nepagalvojot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 08, 21:54)
Nesvarbu iš kur ištraukta, bet esmė kad kažkas užsakė. Taip nepagalvojot      g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif per tiek metu kiek EZ gamina, bent jau Bi kor jei ji tokia butu kenksminga tai senai jau butu uzdraude smile.gif
Atsakyti
sutinku su jumis drinks_cheers.gif tai kuo tada siulot pudruotis? flirt.gif gal buroku zandukus pasitrinti? ax.gif as manau,siais laikais neimanoma isvengti chemijos.kad ir tuo paciu buroku pasitrinti veida gal nesinoretu,jei kasnors saziningai istirtu jo sudeti,kuo tiksliai pripumpuotas jis.net ir is mociutes darzo jis nebutu toks nekaltas,jei kalbetum apie oro uzterstuma ir t.t.o jei leidzia i rinka,tai,tikiu,kad ribos kazkokios yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 08, 12:30)

idomu, kur cia tokie bblogi atsiliepimai buvo rolleyes.gif
vien sm paskaiciusi, susidaro ispudis, kad bent jau 95% merginu EZ tinka - patinka.
o paciam neisbandzius ant savo veiduko odos, mazu maziausiai nereik daryti skubotu isvadu.
sutinku, kad kam gali gal sualergizuoti, gal kitam atsiras kitos problemos, bet jei masiskai visos vaiksciotu isbertos, uzsikimsusiomis poromis nuo EZ, sitiek metu si pudra nebutu tokia paklausi. tuo labiau, kiek pastebiu, ji vis darosi populiaresne.

QUOTE(Skarlet @ 2010 09 08, 16:13)
Aš esu girdėjusi, kad kitoms ji net apgydo odos trūkumus  g.gif

pvz man ax.gif
tik pradejusi naudot EZ pastebejau, kad odos bukle zymiai pagerejo. maziau berimu, isnyko pleiskanojimai, kurie kartais atsirasdavo, nes kad ir kiek ivairiausiu firmu bandziau pudru, veliau ar anksciau kazkas netikdavo. su EZ draugauju jau beveik 2 metus, problemu jokiu.
Atsakyti
Sveikos : 4u.gif
Pati kremtu biomedicinos mokslus, tad apie chemija si bei ta ismanau...susidomejau EZ ir beabejo jos sudetimi...
Cia taip uzpuolet moteriske, kuri jums pateike sudeties analize, kad net juokas pro asaras sueme.

1. Pirmame temos puslapyje yra pateikiama EZ sudetis, kur aiskiai parasyta, jog sudety yra PARABENU (metylparaben, butylparaben ir tt.)- jusu ziniai parabenai yra kancerogenai, ty medziagos sukeliancios vezi. Apie parabenus galima nepatinget ir pagooglint koki mokslini straipsniuka ir pacios isitikinsit.

2. Sakot tikrina dermatologai? nepraleistu ir tt. O jus zinot toki dalyka, kad kosmetikos ir kt higienos priemoniu gamitojai NEPRIVALO daryti eksperimentu su gyvunais ar zmonemis, tad greiciausiai eksperimentiniais triusiais esam mes- vartotojai? Net vaikiskuose Chicco kremuose yra parabenu ir tai yra ziauri tiesa! Cia taip pat kaip ir su maistu, bei visais kenksmingais maisto priedais, kuriu yra keletas simtu ir dauguma ju keksmingi, taciau LT draudziami vos keli vienetai is tu simtu.

3. Taip, pilnos parduotuves prikistos priemoniu su ivairiais kancerogenais- pradedant lietuviskaja Margaritom, baigiant Nivea, nes cia viska lemia pinigai. Taip tarkim ta kancerogenu doze yra labai maza kazkokiam kreme, taciau juk ne tik krema naudojate- juk per diena naudojate: duso zele, dantu pasta, prausiklius veidui ir intymiai higienai, kremus kunui/veidui, sampunna+balzama, pudra, lupdaziai ir tt- ir visur tas pats brudas- vat ir susidaro puikus komplektelis wink.gif

Beje, padaryti tyrimai teigia, jog moterims, sergancioms kruties veziu parabenu kiekis krutu audiniuose buna lb didelis. Tad kokia is to galima padaryti isvada?

Cia zinoma, kas kaip ismano, tas taip ir gano- niekas nesustabdys pirkeju. Taciau pasidometi tuo, ka dedame ant savo odos, verta wink.gif O jums sudetis tiesiog pries akis- stebiuosi, kaip iki siol nei viena nepasidomejot tom sudetinem dalim, kurios sudaro EZ... blink.gif

Merginos, nebukit naivios..
Papildyta:
Beje, issamiai papasakota apie viska CIA ne medicininiais ar cheminiais terminais, o paprasta lietuviu kalba wink.gif
Atsakyti
Kol nenaudojau EŽ neturejau jokiu bedu su oda, tik pradejau ja naudoti kazkoks siaubas, mano oda neriebi o nuo jos budavo beprotiskas veido blizgejimas, kap aliejum isteptas, prasidejo pastovus berimai, ko niekad nebuvo, po to jau naudojau minimaliai, vietoj skaistalu,maniau kad sunkiai be sitos pudros isiversiu,bet klydau smile.gif ir tiesa sakant labai spalva jos tamsi,nebenaudoju ir nebera tokiu problemu su odyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 16, 15:04)
Kol nenaudojau EŽ neturejau jokiu bedu su oda, tik pradejau ja naudoti kazkoks siaubas, mano oda neriebi o nuo jos budavo beprotiskas veido blizgejimas, kap aliejum isteptas, prasidejo pastovus berimai, ko niekad nebuvo, po to jau naudojau minimaliai, vietoj skaistalu,maniau kad sunkiai be sitos pudros isiversiu,bet klydau smile.gif ir tiesa sakant labai spalva jos tamsi,nebenaudoju ir nebera tokiu problemu su odyte 4u.gif

O as kai pirkau, tai man akcentavo, kad labai svarbu plauti sepeteli bent karta i savaite, nes kitaip sepetelyje veisiasi visi mikrobai nuo veido ir nuo to beria g.gif , nu tai as sventai ir plaunu ir tfiu tfiu tfiu lyg jokiu berimu, o del rudumo... kad kiek uztepsi, tiek ir bus, o kokia turi IKOS ar BIKOR?
Atsakyti