Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

Ir as Bikor turiu,labai patinka,nekeisciau i jokia kita,pagaliau radau sau tinkancia ax.gif
Atsakyti
Mano sesė turi, jai tai numeris vienas. Visokių pudrų bandžiusi, pagrinde iš užsienio parsiveža. Bet kai šią nusipirko, visas kitas į šalį nustūmė. O aš pabandžiau ir man nepatiko, na kažkas ni to. Tai čia turbūt reikia atrinkti kas kokiai odai tinka ir kas pačiai patinka.
Atsakyti
merginos, o jus egipto zeme naudojat vietoj paprastos pudros ta prasme ja dengiat visa veida?? blink.gif

man ji tokia tamsi, tai nebent naudoju veido ovalo korekcijai (patamsinu vietas kurios iseina is uz ovalo ribu) ir po skruostais, na kur idube yra. dar naudoju kartais peciams, rankoms, kojoms, kur noretusi atrodyti idegusiai, nes labai balta esu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 31, 18:05)
merginos, o jus egipto zeme naudojat vietoj paprastos pudros ta prasme ja dengiat visa veida??  blink.gif
man ji tokia tamsi, tai nebent naudoju veido ovalo korekcijai (patamsinu vietas kurios iseina is uz ovalo ribu)

Taip, tepu ja visa veida.. konturavimui turiu minkstesni bronzata Elf arba Maxfactor 4u.gif turiu Bi kor ir nieko ji man netamsi 4u.gif gan kieta, gerai reik pabruzint kad kazka paimt. Aisku, kartais ir pakonturuoju su ja, bet gaunas labai sviesus varijantas dienai.. vakarui renkuosi ryskesni bronzata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 rugpjūčio 2010 - 17:59
QUOTE(amber123 @ 2010 08 31, 16:58)
Taip, tepu ja visa veida.. konturavimui turiu minkstesni bronzata Elf arba Maxfactor 4u.gif turiu Bi kor ir nieko ji man netamsi 4u.gif gan kieta, gerai reik pabruzint kad kazka paimt. Aisku, kartais ir pakonturuoju su ja, bet gaunas labai sviesus varijantas dienai.. vakarui renkuosi ryskesni bronzata

tai turbut esi tamsesne, nes as jei visa veida pasidengciau EZ tai kaklas is tolo sviestu baltas... (beje, Bikor yra tik viena spalva, taip? blush2.gif )
o tu kai tepi visa veida, pries tai ji dar padengi kokia kita skysta/biria/kompaktine pudra ar nea?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 31, 19:44)
tai turbut esi tamsesne, nes as jei visa veida pasidengciau EZ tai kaklas is tolo sviestu baltas... (beje, Bikor yra tik viena spalva, taip? blush2.gif )
o tu kai tepi visa veida, pries tai ji dar padengi kokia kita skysta/biria/kompaktine pudra ar nea?

Nu zinok ka as zn.. as nesu tamsi tikrai, nes naturaliai svieseplauke, melynu akiu.. lietuvaite grynaveisle biggrin.gif bet nesu ir super sviesi pagal oda..as pvz ir per kakla su ja pabraukau jei atviresne bliuska ir kaklas baltesnis 4u.gif pries ja as dedu krema ir daznai Nivea tokia zeline pudra, bet ten ne pudra o daugiau toks ciut ne kremas su spalva, issitrina ir lieka sulyginta tik veido spalva, pacios pudros nelieka 4u.gif o biri pudra pries EZ nesideda 4u.gif nebent su EZ konturuoji...Bi kor yra tik 1 spalva! Ikos 2 4u.gif
Atsakyti
vajai, paziurejau vakar savo EZ (Bikor) ir nera pas mane tu raidukiu G+F kaip kad cia rasoma, tai kiba netikra?! blink.gif ar ten ta EZ atidarius reikia dar kokia dali isimti, kad matytusi tos raides?? nes siaip nemanau, kad netikra, nes pirkau Kaune pardej kur pardavineja plauku prieziuros ir kosmetikos priemones salonams ir pan... blush2.gif

beje, Amber123, aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 09 01, 14:11)
vajai, paziurejau vakar savo EZ (Bikor) ir nera pas mane tu raidukiu G+F kaip kad cia rasoma, tai kiba netikra?!  blink.gif  ar ten ta EZ atidarius reikia dar kokia dali isimti, kad matytusi tos raides?? nes siaip nemanau, kad netikra, nes pirkau Kaune pardej kur pardavineja plauku prieziuros ir kosmetikos priemones salonams ir pan...  blush2.gif
beje, Amber123, aciu uz paaiskinima  4u.gif

Nepergyvenk, manau, kad tikra 4u.gif jei dezute ir t.t kaip Bi kor, yra dezutei lapukas su aprasymu ir t.t viskas ok.. nemaciau Bi kor padielkos dar 4u.gif o raides yra atidarius pudra ir atkelus dangteli 4u.gif bet jei darysi, tai atsargiai
drinks_cheers.gif ner uz ka mirksiukas.gif seip sakau, man su Bi kor bedu ner del padauginimo ar tamsumo.. o va grupioke turi amerikietiska ta pamirsau kaip vadinas, tai ji daug minkstesne, tai kai uzvarvolina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 01, 14:40)
Nepergyvenk, manau, kad tikra 4u.gif

Na, nemanau, kad jei kas padirbinėja Bi-kor, nežino, kad viduje turi būti raidelės biggrin.gif
Bet šiaip tai irgi neteko girdėti, kad pas ką nors netikra ar kokia blogesnė būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanna: 01 rugsėjo 2010 - 17:07
zinokit vis tik yra tos raidukes bigsmile.gif is pradziu ne ten ziurejau nes nezinojau, kad atidarius dezute reikia dar viena dali nuimti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 02 rugsėjo 2010 - 10:30
sveikos,as irgi galiu pagaliau pasidalinti ispudziais.nu,nera ka pridurti,esu is tu,kuriom labai patinka sis daikciukas.esu baltaode,kartais net melyna,kaip kiti juokauja lotuliukas.gif bet tikrai galiu pasakyti,kad EZ ne per tamsi.pati pirma karta kai bandziau,tai net per kelis kartus tryniau ja i oda,nes ir man labai tamsi pasirode...vis tepu,ir laukiu kiek,kada paruduosiu lotuliukas.gif bandziau tik ant dieninio kremo tepti,ir ant krempudros,ir taip ir taip patiko.jei oda sudirgusi,ar siaip demeta,geriau naudoti ant krempudros,nes EZ nemaskuoja,o tik rudina.vakare,kai plauniesi makiaza,oda tokia svelni svelni buna.visai neuzkemsa poru.zodziu,geras daiktas thumbup.gif beje,mano yra BI KOR rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 03, 12:44)
ar siaip demeta,geriau naudoti ant krempudros,nes EZ nemaskuoja,o tik rudina

Nu ziurint ka jums maskuot reik.. smile.gif pvz kai pas mane buna smulkiu paberimu ant skruostu, man uzmaskuoja.. o spuogu didesniu aisku kad neuzmaskuos gerai..
Atsakyti