Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(betroida @ 2009 12 18, 21:02)
o kokia cia ta egipto zeme uz tokia kaina dar su skaistalais?  rolleyes.gif tikriausiai jau ne B-KOR?

amerikieciu gamybos. kaina 60lt , ji nei bikor nei ikos. visishkas shlamshtas doh.gif (bent jau man)
jei sugalvosi vistiek pirkt tj gali ish manes ja nusipirkti ;DD biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau praeitais metais BI-KOR egipto zeme is Ametistejos , nieko man gero , naudojau tik vasara , kai buvau idegusi , bet man kazkodel pasitepus su ja veidas pliemuotas pasidaro (isryskeja tamsesni plemukai ant skruostu) nekalbu apie prisilietima , kad ir netycia perbrauki , nusivalo ir lieka sviesus dryzius verysad.gif nusivyliau , gal IKOS labiau patiktu , reiketu babandyti gal g.gif
Atsakyti
As turiu Bi kor EZ, bet tiesa pasakius, kol ja ismokau tinkamai naudotis, tai teko pavargti doh.gif . Nes kiek dazudavausi gaudavausi plemais, bet veliau pakeiciau sepetuka. Ir dabar viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(betroida @ 2009 12 18, 21:56)
ne, as nezadu jos pirkt, tik nustebau, kad uz tokia kaina ir skaistalai ir egipto zeme, ale... smile.gif as naudoju BI-KOR ir jokiu nusiskundimu neturiu... man vien is isvaizdos ta amerikietiska atrodo nieko gero... doh.gif

tj va ash irgy nustebau, kai man padave skaistalu, sako cia dovana. tj nuo prekystalio nuejau pasimetusi , kita diena gryzau i ta vaistine kurioje pirkau , prashiau lt atiduot , bet nieko nepeshiau sad.gif
ash shitu prekiautoju ar kaip juo cia pavadinti, vietoj neprekiauciau tokiu shudu . beje arahiau i e-mail, tai moteriai kuri mane informavo kur galeciau nusipirkti EZ uz 60lt, tj nieko nebeatrasho. turbut geda ax.gif biggrin.gif nezinau db kur man ja deti. blink.gif
Atsakyti
O jum nuo EZ poros nepasidaro juodos? blink.gif as vakar pasitepiau savaiminiu ir uzsidejau EZ siand tai visos poros pasidare juodos.. toks jausmas kad pritepiau tos EZ i jas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 19, 17:15)
O jum nuo EZ poros nepasidaro juodos?  blink.gif as vakar pasitepiau savaiminiu ir uzsidejau EZ siand tai visos poros pasidare juodos.. toks jausmas kad pritepiau tos EZ i jas  doh.gif  unsure.gif

tai čia nuo savaiminio ir pajuodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 19, 18:15)
O jum nuo EZ poros nepasidaro juodos?  blink.gif as vakar pasitepiau savaiminiu ir uzsidejau EZ siand tai visos poros pasidare juodos.. toks jausmas kad pritepiau tos EZ i jas  doh.gif  unsure.gif

o kam ant savaiminio dar EZ tempt?
manau arba ta arba ta reiktu naudot..
g.gif
man tai neuzsikemsa... nors as ja visada ant kompaktines pudros tepu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 19, 19:35)
o kam ant savaiminio dar EZ tempt?
manau arba ta arba ta reiktu naudot..
g.gif

Kaip tai kam? biggrin.gif kad sulygint spalva ir pasiekt norima ruduma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2009 12 19, 19:05)
tai čia nuo savaiminio ir pajuodavo smile.gif

Nu manau, kad ne.. nes juk nekarta tepiaus su tuo savaiminiu, ir niekad nekimso unsure.gif jauciu del EZ ant virsaus cia taip. Tuo labiau geras savaiminis, neturetu kimst
Atsakyti
Gali buti tikrai EZ, nes daug kam ji kemsa poras doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 21, 19:59)
Gali buti tikrai EZ, nes daug kam ji kemsa poras  doh.gif  4u.gif

na, kad butent EZ kimstu poras, nelabai noriu tiketi... 4u.gif pati naudoju jau daug laiko. Siaip manau, bet kokia pudra kazkiek kemsa, visgi tepama ant odos... nenaudojant nieko, tik veido krema - manau, nesikimstu niekas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(betroida @ 2009 12 22, 15:14)
na, kad butent EZ kimstu poras, nelabai noriu tiketi...  4u.gif pati naudoju jau daug laiko. Siaip manau, bet kokia pudra kazkiek kemsa, visgi tepama ant odos... nenaudojant nieko, tik veido krema - manau, nesikimstu niekas smile.gif  4u.gif

Na cia zinot kaip kam. Pazystama nusipirko EZ tai tik uzsitepa ja, iskart poros uzsikimsuios, spuogeliu atsiranda doh.gif Na bet aisku ne visoms, man lyg ir nieko nebuvo kai bandziau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri žinot, ar Kaune Laisvės alėjoj (tiksliau adreso nepasakysiu) vis dar yra akcija egipto žemė + šepetėlis? Mačiau praeidama, bet neužfiksavau, nei parduotuvės, nei tikslesnės vietos. Ir kokia būtent ten? Bi-kor ar Ikos?
Atsakyti