Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

visiems neytiksi 4u.gif man nusivalo lengvai, netgi uztektu tik vanens mirksiukas.gif o rauksleliu ar spuogu tai man tikrai neisryskina. mirksiukas.gif ir niekas nesako kad ji stebuklas, tiesiog daug kam labai tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cebule @ 2010 06 30, 10:09)
turiu EZ, negaliu pasakyti, kad ji stebuklas toks kaip isgirta buvo, arba bent girdejus buvau, kazkaip atrodo ji stipriai sausina oda, isryskina rauksles, nors rasoma, kad galima, kaip krema naudoti  schmoll.gif o kaip sunkiai nusivalo  doh.gif oda gali pratrinti, valau su pieneliais ir dar gera prausikli ant galo naudoju, tai nezinau, EZ man tikrai ne stebuklas apart to, kad gali atrodyti, kaip ideges, daugiau jokio stebuklo  blush2.gif

Kokia turit visu pirma kyla klausimas.. jei ta uz 60lt tai nieko keisto mirksiukas.gif as turiu Bi kor, ir tikrai nusivalo per viena karta.. su paprastu Eucerin pieneliu.. biggrin.gif as kartais kaip paskaitau, tai man keista net paciai.. nes pati naudoju ir jokiu bedu neturiu.. nes nei sausina, nors turiu super sausa oda, nei rauksles isryskina nieko.. neaisku kokia naudojat, nes ju n yra.. siais laikais ir s.. uz 6lt vadinama EZ
Atsakyti
O kaip patikrint ar EZ yra originali? As pirkau is SM. Bet vis pagalvoju ar tikrai originali g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 17:13)
.. siais laikais ir s.. uz 6lt vadinama EZ

na taip, svaros prekese netgi maciau krem-pudra egipto zemes, uz 4 gal litus g.gif
o siaip man taip ji nei sausina, ne ka blogo daro, nusiplaunu vandenuku smile.gif super, man patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 07 01, 17:30)
O kaip patikrint ar EZ yra originali? As pirkau is SM. Bet vis pagalvoju ar tikrai originali  g.gif

Pvz jei Bi kor tai atkelus dangtuka G+F raides buna atrodo g.gif o del Ikos nzn.. pasizekit foto SM.. nemaciau dar Bi kor padirbtos biggrin.gif 4u.gif o kokia jus pirkot?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 01, 21:07)
Pvz jei Bi kor tai atkelus dangtuka G+F raides buna atrodo g.gif

Ir aš įsigijau šią pudrą. Esu labai patenkinta. Super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 01, 21:07)
Pvz jei Bi kor tai atkelus dangtuka G+F raides buna atrodo g.gif o del Ikos nzn.. pasizekit foto SM.. nemaciau dar Bi kor padirbtos biggrin.gif  4u.gif o kokia jus pirkot?

Kur tos raidės konkrečiau turi būti? g.gif Aš net saviškę atsinešiau iš smalsumo pažiūrėt, bet nematau jokių raidžių g.gif Nors dėl originalumo neabejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 07 02, 13:06)
Kur tos raidės konkrečiau turi būti?  g.gif  Aš net saviškę atsinešiau iš smalsumo pažiūrėt, bet nematau jokių raidžių  g.gif  Nors dėl originalumo neabejoju  smile.gif

biggrin.gif Bi kor buna kai atidarai pudra, ir pacia pudra gaubia dar toks dangtukas, tai jis atsidaro ir sone buna tos raides 4u.gif tik atsargiai nesulauzykit smile.gif
Atsakyti
dar cia raso kaip atskirti originalu produkta
http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=70
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif Ir aš gundausi pamėginti EŽ blush2.gif Radau skelbimuose, akd parduoda EŽ Bi-kor. Va tokią:

http://www.part.lt/p...60967024435.JPG

Tik va nežinau kokią man rinktis, kad nebūtų per tamsi ir nebūtų l.blizgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2010 07 02, 14:32)
Tik va nežinau kokią man rinktis, kad nebūtų per tamsi ir nebūtų l.blizgi blush2.gif

Visa tema apie tai, pasiskaitykit ir manau rasit geriausia sprendima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 02, 16:43)
Visa tema apie tai, pasiskaitykit ir manau rasit geriausia sprendima  smile.gif

Skaičiau, tačiau ką aš galiu suprasti, kai niekad nesusidūrusi esu. Aš juk konkrečią nuorodėlę įdėjau negi taip sunku atsakyti, kokia ten ta EŽ blush2.gif g.gif
Atsakyti