Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 15:06)
Aš tai tą, kur nuotraukoj su veidrodėliu turiu. Labai patenkinta user posted image

Bikor smile.gif

Visai pamirsau pasakyti, su veidrodeliu Bikor be veidrodelio Ikos smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

pasidalinsiu patirtim , man egipto zeme thumbup.gif
siaip mano oda misri, ir l reikli. siaip nenaudoju as jokiu pudru ir pan. tik va egipto zeme kartais ir atrodau kaip saules nubuciuota biggrin.gif nepakeiciamas dalykas mano kosmetinej, ir mano mama naudoja. o del galiojimo laiko tai nzn, mano mama naudojo kokius 4m ir visai nieko, viskas gerai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 05 18, 21:27)

Tikrai originali,pirkau tokia,uzsisakiau is OTTO katalogo,su atsiuntimu mokejau 139 lt.,produktas tikrai labai geras,bet kaina palyginti auksta,maciau toki rinkinu Kaune uz 120 lt.
Atsakyti
Nusipirkau bikor ir aš smile.gif Tepu su ikos šepetėliu (net 50lt sumokėjau doh.gif ) , bet kažkodėl nelabai tepasi. Kas čia gali būt? Imu pudrą sukamaisiais judesiais, ar blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 05 21, 22:14)
Nusipirkau bikor ir aš  smile.gif  Tepu su ikos šepetėliu (net 50lt sumokėjau  doh.gif ) , bet kažkodėl nelabai tepasi. Kas čia gali būt? Imu pudrą sukamaisiais judesiais, ar blogai?  g.gif

Bereikalo taip islaidavot.. As turiu Erdesos sepeteli uz 17lt ir man superinis jis.. 4u.gif nzn kdl sunkiai tepas.. Bi kor kieta zeme, reik daugiau pazulint gal unsure.gif ir sako sukamais judesiais geriau neimt.. nes su laiku atsoks pagrindas.. man taip buvo 4u.gif geriau i sonus sluojamuoju judesiu tokiu biggrin.gif
Atsakyti
As nupirkau štai šitą EŽ
http://www.hiperfarm...gipto_kunui_40g

JI nera i ryžumą, minkšta, man patinka kad veidas atrodo siek tiek idegęs. Tik veidas biskiuką blizga, tas man nepatinka, noretusi matinio atspalvio. Gal kas naudojate tokia pacia, ka manote? Ar ilgam jos uztenka?
Sakykite , o kitu firmu EŽ Ikos ar Bikor irgi turi toki nedideli blizgesį ar ne? Nesi bandzius kitų EŽ.
O šepetelis turi buti minkstutis ar nelabai? Ar butinai specialus egipto zemei skirtas, ar galima ir kita pritaikyti?
Atsakyti
Siaip tai nerealus reikalas ta EZ thumbup.gif as savo turiu keleta metu ir super, mano mama savaja naudojo kokius 4m kol isnaudojo smile.gif

O kas del sepeteliu tai naudoju ERDESOS, mokejau gal 14lt thumbup.gif tik praplaunu su sampunu ir kartais kondicionieriumi smile.gif

Tik nepulkite dab visos manes , nes siaip pati skeptiskai ziuriu i tokius reikalus, BET, jei atsirastu daugiau norinciu zinau kur gauti truputi pigiau ax.gif
p.s. ir ne is JAV, nes siaip is jav ir kokybe skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 22, 16:28)
As nupirkau štai šitą EŽ

Pas mane Bi kor.. ji kietesne daug ir maziau blizga man atrodo, nei Ikos pvz smile.gif sepetelis man geriausias Erdesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 23, 12:37)
Pas mane Bi kor.. ji kietesne daug ir maziau blizga man atrodo, nei Ikos pvz smile.gif sepetelis man geriausias Erdesos  4u.gif

O man atvirsciai smile.gif Bikor minkstesne pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 23, 10:09)
kur pirkti Erdesoso šepetėlį ir kur gauti pigiau, man įdomu, galima ir į AŽ mirksiukas.gif

Sepeteli pirkau kirpykloj, dauguma kirpyklu prekiauja EZ tai dazniausiai turi ir sepeteliu mirksiukas.gif
O del EZ pigiau, tai as siuo metu ne lt, tai jei atsirastu daugiau norinciu, galeciau kazkaip atsiusti smile.gif mh... kita sav uzbegsiu paziuret i ta pard, gal tures ir sepeteliu cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 23, 13:14)
O man atvirsciai smile.gif Bikor minkstesne pasirode smile.gif

Keista zinok.. nes ta pirma Ikos tai net ne presuota kaip Bi kor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 23, 13:31)
Keista zinok.. nes ta pirma Ikos tai net ne presuota kaip Bi kor smile.gif

smile.gif kaip suprasti ? o kokia ji ?
Atsakyti