Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 19:20)
Vat as ir galvoju, kad klaida padariau.. senai zinojau, kad reikia plaut.. bet bijau, kad isdziuves jis man praras forma ir bus siurkstus unsure.gif  4u.gif

man irgi šiek tiek pašiurkstėdavo po išplovimo tai vieną kart pamėginau lašelį plaukų balzamo užtept ant šepetėlio ir išskalauti gerai blush2.gif ir tapo vėl švelnus ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 18:20)
Vat as ir galvoju, kad klaida padariau.. senai zinojau, kad reikia plaut.. bet bijau, kad isdziuves jis man praras forma ir bus siurkstus unsure.gif  4u.gif

plaukit, kol pudros nesugadinot 4u.gif nuo šepetėlio ant pudros patenka veido riebalai, kurie tarsi aptraukia pudra ir sukuria puikia terpę visokiems "gėriams" veistis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 14, 20:50)
plaukit, kol pudros nesugadinot  4u.gif  nuo šepetėlio ant pudros patenka veido riebalai, kurie tarsi aptraukia pudra ir sukuria puikia terpę visokiems "gėriams" veistis  doh.gif

As zinau sita dalyka.. bet mano veidas sausas, nebent nuo kremo pariebet gali EZ.. o kas svarbiausia, pvz turi drauge, kurios veidasd ziauriai riebus.. ir pas ja ta pati EZ tokia minksta atrodo irgi Bi kor o pas mane tokia tamsi g.gif keistai kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 17:54)
***** blemba.. tai nejau mane beria nuo jos unsure.gif arba sepetelis kad neplautas.. g.gif o jus plaunat sepeteli?

na praplaunu, bet ir siaip ne kasdien ja naudodavau ax.gif
pries tai ant zanduku niekada nera buve jokio spuogelio, o dabar tik pabruzinu pora dienu ir vsio, pasipuosiu keliom savaitem doh.gif doh.gif
o kiek ji galioja laiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 05 14, 20:48)
na praplaunu, bet ir siaip ne kasdien ja naudodavau  ax.gif
pries tai ant zanduku niekada nera buve jokio spuogelio, o dabar tik pabruzinu pora dienu ir vsio, pasipuosiu keliom savaitem  doh.gif  doh.gif
o kiek ji galioja laiko?  ax.gif

18 menesiu nuo atidarymo.

Sepeteli rekomenduociau plauti su plauku sampunu,uzdeti balzamo arba kauke,ir paguldyti dziuti.Nelaikykit statmenai,nes bus tarsi veduokle paskui.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 05 14, 22:19)
18 menesiu nuo atidarymo.

tai jau mano zemei laikas i siuksline hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 05 15, 10:58)
tai jau mano zemei laikas i siuksline  hihihi.gif  hihihi.gif

tikrai ne :)maniskei treti metai eina nei kvapas pakito, nei kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 05 15, 09:58)
tai jau mano zemei laikas i siuksline  hihihi.gif  hihihi.gif

na tiesiog ant pakuotes parasyta,kad galioja 18 men,nors realiai manau gali galiot ir ilgiau,tik kaip ir minejau sepetuka reikia plaut.. gerai priziurint ta egipto zemele manau drasiai galima naudot ir 3 metus,nes kompaktiniuose produktuose maziau kaupias bakterijos atvirksciai nei kreminiuose produktuose.Kai turejau pirmaja savo egipto zeme naudojau ja 4 metus smile.gif
Atsakyti
o kaip jus manot sita originali?
http://www.allegro.p...edzel_krem.html
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 05 18, 20:27)

Sakyciau taip, Ikos firmos . Bet pirkti is ten, jei dar abejojate ar tikra smile.gif SM isparduotuveje tikrsai uz tokia kaina nusipirktumete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 05 16, 23:41)
nu kaip nors  ismozosiu irnesakyk.gif

O aš jau pusę metų jos nenaudoju ir visą vasarą tikrai jai duosiu pasiilsėt, ir po vasaros mėnesiuką user posted image
Geras dalykas ta egipto žemė, naudoji naudoji ir galo nematytuser posted image
Atsakyti
Nusipirkau Bikor EZ, nufotkinau salia savo Ikos ( bet jos likutis, iziuret galima)
Pasitepiau viena puse Ikos kita Bikor ir jokio, visiskai jokio skirtumo nepastebejau schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti