Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 09, 21:52)
Na, mano veido oda labai sviesi, tai net bijau tepliotis su ta egipto zeme, nes gal net nemokesiu  blush2.gif  biggrin.gif

Nieko ten sudėtingo nėra. Labai švelniai pabraukai per pudrą ir paskui per veidą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 05 09, 21:00)
Nieko ten sudėtingo nėra. Labai švelniai pabraukai per pudrą ir paskui per veidą    mirksiukas.gif

Kaip cia pasakius... nera jau taip paprasta, mergaites kartais vos ne menesi mokosi kaip uztepti, reikalingas tinkamas sepetelis, ir judesiai bet kokie negali buti, kad graziai pasidengtu.
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 09, 20:52)
Na, mano veido oda labai sviesi, tai net bijau tepliotis su ta egipto zeme, nes gal net nemokesiu  blush2.gif  biggrin.gif

As pirmus kartus taip pat nemokejau graziai veido padengti, net buvau galvojus, kad reikia parduoti EZ, visos taip giria, o man negraziai atrodo veidas ax.gif Bet paskui ranka igudo ir dabar savaime graziai iseina pasidazyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 10, 01:31)
Kaip cia pasakius... nera jau taip paprasta, mergaites kartais vos ne menesi mokosi kaip uztepti, reikalingas tinkamas sepetelis, ir judesiai bet kokie negali buti, kad graziai pasidengtu.

Nu nzn ka ten menesi mokintis? blink.gif biggrin.gif man is kart isejo.. jau geriau maziau paimt ir spalva vis ryskint..o sepetelis man Erdesos tinka smile.gif bet pvz Ikos kiek zinau yra minstesne, gal su ja sunkiau, daugiau pasiima.. bet kai pas mane Bi kor, ji kieta, tai padaugint man praktiskai neimanoma smile.gif bet aisku cia vel, kaip kam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 gegužės 2010 - 20:08
Psl koki faina Erdesos radau 4u.gif nenoriu reklamuot, bet gal kam praves bigsmile.gif
http://www.blogcdn.c...r_thumbnail.jpg
gali ir makiaza parinkt ir seip apie produktus pasiskaityt galima ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
O jums is karto po vieno tepimo matosi atspalvis? as tepu, peu, atsibosta prie veidrodzio stoveti ir nedaug matosi g.gif su skysta pudra greiciau ir veidas lygesnis. turiu spacialu teptuka, bet vistiek kazkaip prastai tepa
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 05 11, 23:37)
Galim paklausit, ką jūs čia įdėjot???

Nebutina taip rekt.. dar ankstyvoj jaunystei gerai girdziu biggrin.gif
http://www.erdesa.lt..._...7&Itemid=58
turejo but sitas psl
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2010 05 11, 23:42)
haha, ruloniukas kazkoks

doh.gif lotuliukas.gif per klaida idejau savo prausiklio nuoroda, skirta kitai temai, sorry, pasitaisiau jau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vyvytė @ 2010 05 12, 08:43)
O jums is karto po vieno tepimo matosi atspalvis? as tepu, peu, atsibosta prie veidrodzio stoveti ir nedaug matosi g.gif su skysta pudra greiciau ir veidas lygesnis. turiu spacialu teptuka, bet vistiek kazkaip prastai tepa

Kokia pudra naudojat? Bi kor,Ikos ar kazkokia kita.. nes kaip jau cia daug kalbeta EZ daug buna.. as naudoju Bi kor tai manu greit spalva pasimato, bet 1k neuztenka pamakaluot dazniausia smile.gif nepamirskit, kad spalva isryskeja ne is kart.. po 30sek mazdaug
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2010 05 12, 09:43)

as naudoju Bikor firmos, tai nereikia nei 30 sek laukti, rezultatas ta pacia akimirka. Aisku mano krempudra buna sviesoka. o jei Jus tepate ant tamsios krempudros, tai uztai nelabai ir matosi.
Atsakyti
esu gavus dovanu sita geri (Bikor), bet su mano tempais, tai tikriausiai ir anukams uzteks blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik beda, pradejo ant zandu spuogeliai atsirast verysad.gif verysad.gif jei padarau pertrauka - tai praeina.
o rudumas greitai isryskeja, bet jau antri metai nemazeja man ji. neskaiciau visos temos, bet gal kuri pasakys kiek ji galioja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 05 14, 14:19)
  tik beda, pradejo ant zandu spuogeliai atsirast 

***** blemba.. tai nejau mane beria nuo jos unsure.gif arba sepetelis kad neplautas.. g.gif o jus plaunat sepeteli?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 14, 18:54)
***** blemba.. tai nejau mane beria nuo jos unsure.gif arba sepetelis kad neplautas.. g.gif o jus plaunat sepeteli?

Reikia plauti šepetėlį, nes į jį prisirenka nešvarumų.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 05 14, 18:15)
Reikia plauti šepetėlį, nes į jį prisirenka nešvarumų.

Vat as ir galvoju, kad klaida padariau.. senai zinojau, kad reikia plaut.. bet bijau, kad isdziuves jis man praras forma ir bus siurkstus unsure.gif 4u.gif
Atsakyti