o kodel jus naudojat ez -ar kad parudinti veiduka ar nepatinka birios kitos pudros visos taip giriat ez tai net susimasciau tai kas geriau ar biri miner. pudra ar ez. man asmeniskai nepatinka ryzumas ir nemegstu tamsiu veidu man labaiu patinka skaistumas ant veido
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 11, 13:22)
o kodel jus naudojat ez -ar kad parudinti veiduka ar nepatinka birios kitos pudros visos taip giriat ez tai net susimasciau tai kas geriau ar biri miner. pudra ar ez. man asmeniskai nepatinka ryzumas ir nemegstu tamsiu veidu man labaiu patinka skaistumas ant veido
As asmneniskai nenaudoju biriu pudru, nes man sausina oda ir matos ant odos.. ir tuo paciu parudinu veiduka su EZ suteikiu siek tiek spalvos man tai superinis dalykas.. nesausina odos, naturaliai atrodo, ilgam uztenka.. jei patinka skaistumas, tai EZ to tikrai nesuteikia.. jos ne tokia paskirtis joks bronzatas skaistumo nesuteikia
QUOTE(lašišos file @ 2010 04 09, 16:42)
Sveiki. Gal kas naudojate Ikos Schmink-duo?
O kaip su šia? Pirma kompaktinę tept, o paskui ež? Nemoku elgtis..
QUOTE(wasara22 @ 2010 04 12, 17:05)
pas mane egipto zeme isbuna tik pora - tris menesius, va sian vel reikes pirkti, ir dar velnias brangi jinai
tai kur teisybė? vienos rašo, kad po poros metų, vos matosi, kad naudota. Kitos, jog po poros mėnesių jau reikia naujos
pas mane egipto zeme isbuna tik pora - tris menesius, va sian vel reikes pirkti, ir dar velnias brangi jinai
Tai gal Jūs visą kūną ja tepatės?
QUOTE(Argija @ 2010 04 12, 17:14)
tai kur teisybė? vienos rašo, kad po poros metų, vos matosi, kad naudota. Kitos, jog po poros mėnesių jau reikia naujos
As EZ turiu ~1.5 metu, tai mzd tik puse sunaudojau. Is ties superinis dalykas Kai pabaigsiu butinai vel pirksiu, nes kaina palyginus kiek ilgai jos uztenka yra tikrai nedidele.
O ar ji tinka sviesiaodems? neduoda oranzinio atspalvio?
As ja turiu jau beveik metai, tai yra like kazkur apie trecdalis. Tai manau dar vasarai tikrai uzteks Labai taupiai naudojasi 3-4 brukstelejimai veidui ir suteikia rudumo, bet aisku priklauso kokio rudumo intensyvumo norisi
Juk daug EZ firmu yra.. kad Bi kor ar Ikos naudoja pora men tikrai netikiu o kitu kiek uztenka nzn
Papildyta:
Kokios firmos jusu EZ? gal visa kuna tepat..netikiu, kad tik tokiam laikui uztenka..
Tai gal kasdien po kelis kartus tepa ir po daug kad taip greit pabaigia
QUOTE(buruliuke @ 2010 04 12, 20:30)
Tai gal kasdien po kelis kartus tepa ir po daug kad taip greit pabaigia
Nu zinokit nzn ka ir kokiu kiekiu reik tept, kad susinaudotu orginali EZ per 3men.. aisku jei tepa daug dar dekolte, rankas tai gal.. bet ir tai..as pvz db jau metai turiu, tepu praktiskai kiekviena diena ir kartais dekolte tarkim, tai nesimato beveik net.. normaliai naudojant 2.5metu tikrai turi uztekt