Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

o kodel jus naudojat ez -ar kad parudinti veiduka ar nepatinka birios kitos pudros visos taip giriat ez tai net susimasciau tai kas geriau ar biri miner. pudra ar ez. man asmeniskai nepatinka ryzumas ir nemegstu tamsiu veidu man labaiu patinka skaistumas ant veido g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 11, 13:22)
o kodel jus naudojat ez -ar kad parudinti veiduka ar nepatinka birios kitos pudros visos taip giriat ez tai net susimasciau tai kas geriau ar biri miner. pudra ar ez. man asmeniskai nepatinka ryzumas ir nemegstu tamsiu veidu man labaiu patinka skaistumas ant veido g.gif

As asmneniskai nenaudoju biriu pudru, nes man sausina oda ir matos ant odos.. unsure.gif ir tuo paciu parudinu veiduka su EZ smile.gif suteikiu siek tiek spalvos wub.gif man tai superinis dalykas.. nesausina odos, naturaliai atrodo, ilgam uztenka.. wub.gif jei patinka skaistumas, tai EZ to tikrai nesuteikia.. jos ne tokia paskirtis smile.gif joks bronzatas skaistumo nesuteikia
Atsakyti
QUOTE(lašišos file @ 2010 04 09, 16:42)
Sveiki. Gal kas naudojate Ikos Schmink-duo?

O kaip su šia? Pirma kompaktinę tept, o paskui ež? g.gif Nemoku elgtis.. blush2.gif
Atsakyti
pas mane egipto zeme isbuna tik pora - tris menesius, va sian vel reikes pirkti, ir dar velnias brangi jinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wasara22 @ 2010 04 12, 17:05)
pas mane egipto zeme isbuna tik pora - tris menesius, va sian vel reikes pirkti, ir dar velnias brangi jinai  doh.gif

tai kur teisybė? vienos rašo, kad po poros metų, vos matosi, kad naudota. Kitos, jog po poros mėnesių jau reikia naujos doh.gif
Atsakyti
pas mane egipto zeme isbuna tik pora - tris menesius, va sian vel reikes pirkti, ir dar velnias brangi jinai  doh.gif

Tai gal Jūs visą kūną ja tepatės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 12, 17:14)
tai kur teisybė? vienos rašo, kad po poros metų, vos matosi, kad naudota. Kitos, jog po poros mėnesių jau reikia naujos  doh.gif

As EZ turiu ~1.5 metu, tai mzd tik puse sunaudojau. Is ties superinis dalykas wub.gif Kai pabaigsiu butinai vel pirksiu, nes kaina palyginus kiek ilgai jos uztenka yra tikrai nedidele.
Atsakyti
O ar ji tinka sviesiaodems? neduoda oranzinio atspalvio?
Atsakyti
tai kur teisybė? vienos rašo, kad po poros metų, vos matosi, kad naudota. Kitos, jog po poros mėnesių jau reikia naujos  doh.gif

As ja turiu jau beveik metai, tai yra like kazkur apie trecdalis. Tai manau dar vasarai tikrai uzteks smile.gif Labai taupiai naudojasi 3-4 brukstelejimai veidui ir suteikia rudumo, bet aisku priklauso kokio rudumo intensyvumo norisi smile.gif
Atsakyti

Juk daug EZ firmu yra.. kad Bi kor ar Ikos naudoja pora men tikrai netikiu schmoll.gif o kitu kiek uztenka nzn smile.gif
Papildyta:

Kokios firmos jusu EZ? smile.gif gal visa kuna tepat..netikiu, kad tik tokiam laikui uztenka.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 balandžio 2010 - 19:13
Tai gal kasdien po kelis kartus tepa ir po daug kad taip greit pabaigia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2010 04 12, 20:30)
Tai gal kasdien po kelis kartus tepa ir po daug kad taip greit pabaigia lotuliukas.gif

Nu zinokit nzn ka ir kokiu kiekiu reik tept, kad susinaudotu orginali EZ per 3men.. aisku jei tepa daug dar dekolte, rankas tai gal.. bet ir tai..as pvz db jau metai turiu, tepu praktiskai kiekviena diena ir kartais dekolte tarkim, tai nesimato beveik net.. 4u.gif normaliai naudojant 2.5metu tikrai turi uztekt
Atsakyti