Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

Turiu is Sarmos 2 atspalvius. pirma karta per klaida nupirkau tamsesne, nor esu tamsi, bet ziema vis del to jau per tamsus atspalvis. Palikau vasarai ir nupirkau svesesne. Spalva galima atskirti pagal numeri. Dangtelio kitoje puseje parasyta EE1 ir EE2.
Atsakyti
Sveikos. Viename internetiniame puslapyje radau:
"D Ė M E S I O!
Jau kurį laiką mūsų rinkoje pasirodo produktai labai panašūs (pavadinimu ir pakuote).
Original Egyptische Erde BI-KOR turi savo originalią sudėtį ir spalvą. Original Egyptische Erde BI-KOR (Originali Egipto žemė BI-KOR) svoris pakuotėje - 14 gramų. Turi žymėjimą G+F (Gutknecht + Frey). "

Klausimas kur tas žymejimas G+F matyti? Ar ant dėžutės? Nusipirkau ir aš už 110, tik kaip žinoti ar tai tikrai originalas? And pakuotės radau, kad tai G+F, bet and pačios dėžutės tų raidžių nematyti.

Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 04 09, 10:28)
Turiu is Sarmos  2 atspalvius. pirma karta per klaida nupirkau tamsesne, nor esu tamsi, bet ziema vis del to  jau per tamsus atspalvis. Palikau vasarai ir nupirkau svesesne. Spalva galima atskirti  pagal numeri. Dangtelio kitoje puseje parasyta EE1 ir EE2.

Jau ir vaistinej, kur pirkau siandien, du atspalviai buvo, seniau tik viena teturejo smile.gif Svarsciau, kuria imti Bikor ar Ikos, bet pasiemiau IKOS ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rojuke @ 2010 04 09, 13:33)

Klausimas kur tas žymejimas G+F matyti? Ar ant dėžutės? Nusipirkau ir aš už 110, tik kaip žinoti ar tai tikrai originalas? And pakuotės radau, kad tai G+F, bet and pačios dėžutės tų raidžių nematyti.

Atidarius dezute ir atkelus dangteli 4u.gif
http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10
Atsakyti
Sveiki. Gal kas naudojate Ikos Schmink-duo?
Atsakyti
Kas geriau Bi kor ar Ikos? Šiandien pasitepliojau su abiem, tai visai skirtumo nemačiau,kaina irgi ta pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 04 09, 18:42)
Kas geriau Bi kor ar Ikos? Šiandien pasitepliojau su abiem, tai visai skirtumo nemačiau,kaina irgi ta pati  unsure.gif

Tai jei skirtumo nejautet tai nzn tada.. keista, kad nieko nesiskyre jums biggrin.gif nes spalva, blizguciu kiekis, minkstumas turetu skirtis 4u.gif Bi kor ilgiau naudojas speju, nes ji kietesne
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 09, 20:14)
Tai jei skirtumo nejautet tai nzn tada.. keista, kad nieko nesiskyre jums  biggrin.gif nes spalva, blizguciu kiekis, minkstumas turetu skirtis  4u.gif Bi kor ilgiau naudojas speju, nes ji kietesne

aš kažkada apžiūrėjau sarmoje ikos, tai pasirodė labai blizgi. Bikor mažiau blizgi?
visos taip giria, galvojau gal įsigyti, bet bentjau ikos man per blizgi.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 09, 13:03)
Jau ir vaistinej, kur pirkau siandien, du atspalviai buvo, seniau tik viena teturejo  smile.gif Svarsciau, kuria imti Bikor ar Ikos, bet pasiemiau IKOS  ax.gif
Papildyta:
Atidarius dezute ir atkelus dangteli  4u.gif
http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10

Aciu! Pasiziurejau. Tikrai yra raides! smile.gif
O pudra supper! Patiko! Tikrai padengia veida labai graziai!
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 10, 16:15)
aš kažkada apžiūrėjau sarmoje ikos, tai pasirodė labai blizgi. Bikor mažiau blizgi?
visos taip giria, galvojau gal įsigyti, bet bentjau ikos man per blizgi.

Nu zinokit man pvz Bi kor ciut ciut blizga pries saule.. g.gif kazkada zejau Ikos ta sviesia tai blizgesne pasirode.. geriausia siulyciau nueit i parduotuve, kur yra abi tos pudros ir sulygint.. zmones juk skirtingai ta blizgejima supranta biggrin.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas nusipirkau bikor firmos Egipto Zeme.. bet kai paziurejau sudeti... doh.gif pasidare baisu... O informaciniame lapelyje, kuri pridejo prie pudros, taip graziai parasyta, kad ji vos ne gydanti ir t.t g.gif ... tai dabar esu pasimetusi, nebezinau, ar ja naudoti, ar parduoti kam nors ...doh.gif

kaip Jus, merginos, ja tepate, ant makiazo pagrindo, ar tiesiog iskart ant veido? Ar nekyla spuogai nuo jos? g.gif Kaip ji vasara, nenubega?
Atsakyti
QUOTE(pikachu @ 2010 04 11, 01:15)
Pries kelias dienas nusipirkau bikor firmos Egipto Zeme.. bet kai paziurejau sudeti... doh.gif  pasidare baisu... O informaciniame lapelyje, kuri pridejo prie pudros, taip graziai parasyta, kad ji vos ne gydanti ir t.t  g.gif ... tai dabar esu pasimetusi, nebezinau, ar ja naudoti, ar parduoti kam nors ...doh.gif

kaip Jus, merginos, ja tepate, ant makiazo pagrindo, ar tiesiog iskart ant veido? Ar nekyla spuogai nuo jos? g.gif Kaip ji vasara, nenubega?

Man tai superinis dalykas EZ ir jau be jos negaliu. Anksciau tepdavausi krempudromis tai oda budavo nelabai svari, kartais spuogeliai islisdavo, o pradejus vartoti EZ oda pagrazejo ir veidas naturaliai atrodo smile.gif Vasara tikrai nenubegs, nebent krosa begtumet per karscius biggrin.gif Na mano oda siuo metu sausa tai as pries tai lengvu kremu veida pasitepu kuris greitai susigeria ir tuomet jau ez. Bet ji odos trukumu nemaskuoja, tai jei reikia galima ir krempudra naudoti kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikachu @ 2010 04 11, 01:15)
Pries kelias dienas nusipirkau bikor firmos Egipto Zeme.. bet kai paziurejau sudeti... doh.gif  pasidare baisu... O informaciniame lapelyje, kuri pridejo prie pudros, taip graziai parasyta, kad ji vos ne gydanti ir t.t  g.gif ... tai dabar esu pasimetusi, nebezinau, ar ja naudoti, ar parduoti kam nors ...doh.gif

Taip, EZ toli grazu ne naturali schmoll.gif 4u.gif bet kiekvieno reikalas naudot ja ar ne. Ji gal ir turi kazkokiu gydomuju savybiu.. padrekina oda gal kazkiek ir .tt bet tikrai negydo odos.. as naudoju Bi kor kartais ant pudros, kartais ant svarios odos smile.gif man tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti