Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

Tai vat siandien ir nupirkau vokiska sviesesne, nes pati esu sviesios odos smile.gif pardaveja patare sviesesne imt, dar pries perkant padaze su ja tai visai nieko atrode smile.gif tik is pazystamu visi itikinejo kad amerikietiska geriau nes amerikietiska kosmetika geresne... g.gif bet tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muersita @ 2010 03 16, 12:58)
Tai vat siandien ir nupirkau vokiska sviesesne, nes pati esu sviesios odos smile.gif  pardaveja patare sviesesne imt, dar pries perkant padaze su ja tai visai nieko atrode smile.gif  tik is pazystamu visi itikinejo kad amerikietiska geriau nes amerikietiska kosmetika geresne... g.gif  bet tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu thumbup.gif

Sveikutes,Na man asmeniskai atrodo jog vokiska geresne,as ir noreciau isbandyti bet sakykit mergaites kuri geresne ikos ar bikor? smile.gif
Atsakyti
o jeigu ant EZ parasyta made in Italy tai reiskias padielka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 03 20, 15:21)
o jeigu ant EZ parasyta made in Italy tai reiskias padielka? unsure.gif

Nemanau 4u.gif
Atsakyti
O as va kokia info radau:
ORIGINAL EGYPTISCHE ERDE - ORIGINALI EGIPTO ŽEMĖ, gamintojas GUTKNECHT + FREY AG ( Šveicarija ) .
Tai dabar ir pati nesuprantu kuri yra tikroji, o ne falsifikatas?
Ir dar esu girdejusi kas naudoja, kad vokiska IKOS yra prasta, o jau BI-KOR yra nepamainoma.
Atsakyti
4u.gif sveikutes, pagaliau ir as galiu pasigirti, kad jau turiu issvajotaja EZ (vyras padovanojo wub.gif ) ir jau pries tai isnarsiau jusu foruma spresdama kuriai firmai duoti pirmenybe, taigi nusprendziau pasiprasyti IKOS firmos produkto, kadangi esu sviesios odos, tai maniau, kad ji man bus priimtinesne....ir neapsirikau, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 03 15, 08:22)
sveiki,gal  galite  imesti  koki  sepetuka  naudojate  EZ? as  nepirkau  ten  kur  parduoda  EZ  pas  mane  buvo  is  BE,naturaliu  sereliu,bet  galvoju  gal  kabuki  koks  geriau  tiktu?
dekoju

Aš naudoju šį, man jis super EŽ thumbup.gif Turbūt plokščias CD šepetukas būtų dar geriau, bet krizeeeeee biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 15, 11:50)
, bet artimiausiu metu pirksiu :
user posted image
, o tie kur skirti EZ tai man nesamoningi, siurkstus labai  doh.gif

O jūs esat bandžiusi su tuo TBS tepti EŽ? Man asmeniškai tai šis šepetukas per minkštas dėl EŽ, kažkaip sunkiai pasikabina produktas ir tepasi kažkaip nelabai, na bet gal čia tik aš nesugebu su juo normaliai tept blush2.gif biggrin.gif

Užtai meteorams man jis thumbup.gif
Atsakyti
egipto zeme esu patenkinta,bet tuo specialiu sepeteliu negaliu naudotis nes elergizuoja oda kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 03 25, 11:28)
egipto zeme esu patenkinta,bet tuo specialiu sepeteliu negaliu naudotis nes elergizuoja oda kazko g.gif

O kaip tai pasireiskia? 4u.gif gal ir kitom mergaitem kazkas panasaus vyksta g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ateinu pas jus su klausimu: turiu Bikor EŽ jau kokius tris metus ax.gif Nusipirkau prieš pat nėštumą, tad naudojau jos nedaug, nes nėštumo metu ir būdama vaiko priežiūros atostogose didžiąją dalį laiko praleidau namie ir jos man nelabai reikėjo ax.gif Šiaip dažo ji normaliai, bet vat klausimas-kokia jos garantija, nes įpakavimą išmečiau, o ant dėžutės raidės apsitrynė ir neįžvelgiu, kiek laiko ją patarima naudot. g.gif Suprantu, kad trys metai, tai pakankamai daug laiko, bet visvien įdomu būtų sužinot, kiek laiko gamintojas pataria ja naudotis. Šiaip dažo ji gerai, bet kažkaip prisibijau kokios alerginės reakciojs, nors kol kas nieko panašaus nepastebėjau.
Ačiū visoms, kurios prisidės prie mano pasvarstymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 03 28, 13:19)
Sveikos merginos  4u.gif
Ateinu pas jus su klausimu: turiu Bikor EŽ jau kokius tris metus  ax.gif

Sveikute drinks_cheers.gif na as galvoju, kad 3metai jau daugoka.. 2 metus manau dar galiojimas geras.. is tikro nzn net, gal kitos mergaites daugiau ka zinos sia tema 4u.gif as dar tik metus turiu.. manau dar apie metus uzteks thumbup.gif ir pirksiu kita greicviausia wub.gif Gal Ikos reiks pabandyt, nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 28, 15:32)
jei dažnai plaudavote šepetėlį tai tikrai nieko nebus    mirksiukas.gif

g.gif o tai sakot, kad pati pudra nesensta? g.gif 4u.gif
Atsakyti