jo superinis ir man dalykelis,tik nervina kad teplioja rubus
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 08, 17:14)
Juokas net paeme, likuti ir gavot, tik dezute, o EZ nema
aisku taip ir pagalvojau paskui,norejau pabandyt galvoju ar patiks man,kazkaip isgirta ez bet nesu bandziusi,siaip nemegstu rudintis,bet kas naudoja sako gali kaip nori pasidazyt rudai, svelniai... tai sugalvojau pabandyti ir apsove
gerai,kad viskas taikiai issisprende,pasakiau,kad mane apgaut pavyko,bet pasistengsiu,kad kitu neapgautu,pasakiua,kad paviesinsiu,iskart sako grazinsiu pinigelius...
sveiki,gal galite imesti koki sepetuka naudojate EZ? as nepirkau ten kur parduoda EZ pas mane buvo is BE,naturaliu sereliu,bet galvoju gal kabuki koks geriau tiktu?
dekoju
dekoju
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 03 15, 08:22)
sveiki,gal galite imesti koki sepetuka naudojate EZ? as nepirkau ten kur parduoda EZ pas mane buvo is BE,naturaliu sereliu,bet galvoju gal kabuki koks geriau tiktu?
dekoju
dekoju
As asmeniskai naudoju toki :
tik kitokiu koteliu
, bet artimiausiu metu pirksiu :
, o tie kur skirti EZ tai man nesamoningi, siurkstus labai
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 15, 11:50)
As naudoju Erdesos, skirta EZ antrus metus jau gal, bet superinis jis man.. ir EZ ir skaistalus, daug ka su juo tepu
QUOTE(amber123 @ 2010 03 15, 11:59)
As naudoju Erdesos, skirta EZ antrus metus jau gal, bet superinis jis man.. ir EZ ir skaistalus, daug ka su juo tepu
Gal jei naudojant vien ji, bet kai palyginu svelnuma su kokiai MAC, TBS tai man didziulis skirtumas
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 15, 12:24)
Gal jei naudojant vien ji, bet kai palyginu svelnuma su kokiai MAC, TBS tai man didziulis skirtumas
A.. gali but MAC nebandzius.. bet pvz kas liecia svelnuma turiu ziauriai svelnu toki sepeteli, tai nieko as su juo nepaimu.. bet cia gal kitur problema..
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 15, 11:50)
As asmeniskai naudoju toki :
tik kitokiu koteliu
tik kitokiu koteliu
na man is EZ irgi kaz kokie siurksti jie,o is body shopo sita man atrodo tik skaistalams tinka,kuri jus rodote,o pvz nera skirtumo ar sepetelis naturaliu ar sintetiniu sereliu?
dar vienas dalykas as sian dregnu tamponeliu nuvaliau virsu savo zemes,bet taip atsargiai,nestipriai,nes man pasirode kad neima sepetelis pudros,na zodziu,tai daba is vis nesiima,dabar pavirsius pasidare toks slidus ir blizgus,ka daryti?
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 03 15, 20:12)
dar vienas dalykas as sian dregnu tamponeliu nuvaliau virsu savo zemes,bet taip atsargiai,nestipriai,nes man pasirode kad neima sepetelis pudros,na zodziu,tai daba is vis nesiima,dabar pavirsius pasidare toks slidus ir blizgus,ka daryti?
Ten nuo odos riebalai. Aš tai paėmiau su peiliuku švelniai nugrandžiau ir vėl viskas čiki
Sveikos , siandien parduotuveje apziurinejau egipto zeme ir dabar nagrinejuosi kuo skiriasi vokiska nuo amerikietiskos. Ar kokybe ar dar kuo nors?
QUOTE(muersita @ 2010 03 16, 00:51)
Sveikos , siandien parduotuveje apziurinejau egipto zeme ir dabar nagrinejuosi kuo skiriasi vokiska nuo amerikietiskos. Ar kokybe ar dar kuo nors?
Na visu pirma tai gamintoju.. o kitas dalykas pacia EZ speju ant amerikietiskos neraso Bi kor ar Ikos
QUOTE(muersita @ 2010 03 16, 01:51)
neatkreipiau niekad demesio imciau vokiska, bent jau egiptas arciau vokieciu pati naudojau tamsesni atspalvi, dabar vyras gimimo dienos proga sviesesni padovanijo, sis labiau patinka