Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasucci @ 2009 12 12, 11:35)
As dabar naudoju Daddygirl muiliuka su silku veidui prausti, ir jis man labai tinka, labai svelnus, nesausina odos. Aisku mano oda riebesne, tai nezinau kaip butu sausos odos savininkems,bet faktas kad gerai veikia, nes geri aliejai yra sudetyje, kaip kad mano drauge pagyre mano pirmaji pavykusi muila, sako nu bent ranku nesausina, kaip visi pirktiniai (kvapo nelike jame, forma irgi ne pati nuostabiausia  doh.gif ) - o jos visur ta oda sasueja.
Taip kad, jei neberia nuo muilo, tai jis vargiai pakenks veidui.  ax.gif

O tu muilus gamini su NaOH ar lydydama kitus muilus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 15:26)
kvapas tai turi būti geras, antraip niekas gera valia tokios kaukės nepirktų biggrin.gif Koks tas efektas??

Kvapas nėr ypatingai geras smile.gif, bet plaukai pagaliau primaitinti (nes mano labai sausi), bet nepririebalinti smile.gif, purūs, blizgantys, ir apimties daug.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 12, 15:31)
Kur jį pirkai, kokia kaina ir ar greitai naudojasi?  mirksiukas.gif

pirkau panoramoj, bioboutique 4u.gif 33 Lt, na purskiau vakar gana daug, tai matosi keli mm sunaudoti, sake sis labiau drekina, yra dar kondic putu pavidale, jis labiau gydantis, o mano galima purkst kada ir kaip nori(slapiu ar sausu),
jo purskimo 'apimtis' ar kaip cia pavadinti nera lb plati, bet ir ne siurksle bigsmile.gif tokia vidutiniska, ten gana didelis kiekis,150ml tai manau ilgai naudosiu, nes pvz is druide to miniuko man menesiui uzteko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 12 gruodžio 2009 - 15:49
QUOTE(Versmė @ 2009 12 12, 15:27)
O ką, neatitinkančios šios temos?  ax.gif Esu visai be idėjų  verysad.gif

profesinę knygą, kurią pats išsirinko, aš tik ieškojau jos JAV, buvau atsakinga už apmokėjimą ir parsiuntimą). Man irgi didžiulis klausimas, ką sesers brangiausiam nupirkti, todėl jungiuos prie tavęs, gal kas mestels įdomių idėjų drinks_cheers.gif Nes reikia žmogui, kuris neputojančios dušo želės tikrai neįvertins biggrin.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 15:30)
ir dar bandziau metos ekstrakta plauku stiprinimui...

galėtų jį nekvėpintą Mėta pardavinėti, be tos vadinamos melisos - pasikvėpintumėm pačios, kuo patinka smile.gif

QUOTE(Lucie @ 2009 12 12, 15:43)
Kvapas nėr ypatingai geras smile.gif, bet plaukai pagaliau primaitinti (nes mano labai sausi), bet nepririebalinti smile.gif, purūs, blizgantys, ir apimties daug.

na, reiks ir man tada bandyti drinks_cheers.gif Dar pamąstysiu, su kuo tuos dumblius sumaišyti g.gif Kiek laiko tu saviškę kaukę laikai apytiksliai ir ar tepi šaknis, per visą plaukų ilgį? Paskui, kaip supratau, su šampūnu nuplauni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 gruodžio 2009 - 15:52
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 15:48)
pirkau panoramoj, bioboutique  4u.gif 33 Lt, na purskiau vakar gana daug, tai matosi keli mm sunaudoti, sake sis labiau drekina, yra dar kondic putu pavidale, jis labiau gydantis, o mano galima purkst kada ir kaip nori(slapiu ar sausu),
jo purskimo 'apimtis' ar kaip cia pavadinti nera lb plati, bet ir ne siurksle  bigsmile.gif tokia vidutiniska, ten gana didelis kiekis,150ml tai manau ilgai naudosiu, nes pvz is druide to miniuko man menesiui uzteko  mirksiukas.gif
Kaip supratau dar tik įsigijai jį, jei nesunku parašyk po kokios savaitės ar poros savo nuomonę 4u.gif

Papildyta:
bozkakoszka20, kaip tau Madaros giliai valantis tonikas? mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Nenukrypkit nuo temos. Tema apie kosmetiką, ne kalėdines dovanas.
Plepalam apie niekus susikurkit temą Bendraminčiuose.
Atsakyti
msn pstinks, visai nesausina odos, nakciai net kremo netepu.tik vat tas s.acid kazkaip keistsai skamba g.gif
Papildyta:
norejau parasyt, kad patinka drinks_cheers.gif
dabar Douglas 20 pro.nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 12 11, 22:27]
[color=yellow]jų puslapis. Bet jie daug ką pakeitę, atskirų šalių puslapius jau sudėję - pasižvalgyk

Aciuu 4u.gif wub.gif O kuri is ju bandei? Bio? blush2.gif ax.gif rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
pasigirsiu turiu ir as palergoniju ea biggrin.gif visus 15lasu biggrin.gif lyginau su rozem kvapus nes sake, kad giminingi kvapai tai daug labiau nei rozes patiko, pirkau tikslu - streso malsinimui, gal zinote kurie dar ea stipru teigiama poveiki turetu nervukams, labai reikia unsure.gif isskyrus levandas -neveikia jos manes, jau net akies vokas pradejo beveik nesustodamas trukcioti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 12, 19:15)
gal zinote kurie dar ea stipru teigiama poveiki turetu nervukams, labai reikia unsure.gif 

kas tau konkrečiai yra? 4u.gif Nuo nuovargio rozmarinų, citrinžolių (tik ne iš Akamuti), bazilikų, pipirmėčių. Nuo chroniško nuovargio: čiobreliai, citrinžolės, mairūnai. Įtampa: snapučių, pačiulių, šalavijų, bet kuris citrusinis EA, mirtenių, rožių, jazminaičių, kananagų, kedrų, vetiverijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 12, 12:34)
Sargaso kažkas apie 2 lt/10 g. Dar kitokių užsakiusi (indiški, spirulina), visai mažai, tai brangoki bus apie 7 Lt/10 g, nežinau net ar pardavinėsiu. Reiks užsakinėt didesniais kiekiais, kad geresnę kainą gaut, čia daugiau bandyminiai užsakymai, ir kainos deja didokos gavosi.

Na tas po 2 ltnėra jau labai ir brangiai, jei molio kaukės tobulinimui ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 13:36)
palauk, tu dar dumblių neuostei hihihi.gif Nusižiūrėjau, kad Aubrey turi plaukų kaukę su dumbliais, pati mąsčiau tokią dėti, gal ir per naktį, bet bijau, kad ir per rankšluostį dumbliai gali patalynę perimti  unsure.gif Nors dėl paties poveikio tai tikrai verta su jais terliotis, bent jau veidui. Nes po jų kaukės tokia stangri oda lieka  thumbup.gif

Tai vat ir noriu labai dumblius pabandyti, gal bent kartais kaukę su jais pasidaryt, pasilepint rolleyes.gif Labiausiai norėčiau įvyniojimus darytis šlaunims, bet brangiai išeitį, tai nesiryžtu. O kvapo tai nebijau. Šiaip nesu labai jautri kvapams, retai sakau, kad smirdi, o jei ir smirdi, tai galiu pakęst dėl grožio biggrin.gif bet MB uoslė labai jautri, tai jis man vis "kas čia vėl smirdi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 20:22)
kas tau konkrečiai yra?  4u.gif Nuo nuovargio rozmarinų, citrinžolių (tik ne iš Akamuti), bazilikų, pipirmėčių. Nuo chroniško nuovargio: čiobreliai, citrinžolės, mairūnai. Įtampa: snapučių, pačiulių, šalavijų, bet kuris citrusinis EA, mirtenių, rožių, jazminaičių, kananagų, kedrų, vetiverijų smile.gif

aciu 4u.gif
stresuotas metas, ir nuovargis ir nervai all in 1
Atsakyti