Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 13:36)
kažkas tikrai bandė ir nesusižavėjo sad.gif

Man rodos, summer buvo mėginukų gavus ir išbėrė ar kažkaip kitaip alergizavo.

Išbandžiau urtekram su rasulu, vienas įdomiausių bandytų šampūnų. Labai gaivinamai veikia galvos odą plaunant. Plaukai po jo kokie ir turi būti. Draugės tikriausiai pabijotų juo naudotis, vien dėl to moliško vaizdo biggrin.gif

Daddygirl, o kiek tie muiliukai kainuotų? Neturiu tavo dar nė vieno, tai kaina du-tris kartus brangesni nieko nesako. Kai bus kitas siuntimas būtinai prisijungsiu, o tai smalsumas graužia, kai iš visų pusių pagyros tiems stebuklams lekia blush2.gif

Ką savo vyrams kalėdoms dovanosit? mastau.gif
Atsakyti
SOFIJA5 ar ozo vaistinėje ir gruodžio mėnesį savaitgaliais taikomos 20% nuolaidos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 12 gruodžio 2009 - 14:49
QUOTE(Versmė @ 2009 12 12, 13:45)
Ką savo vyrams kalėdoms dovanosit?  mastau.gif

nieko, kas atitiktų šią temą - ir taip visko turi rolleyes.gif Tėtei tai Monica gundo skutimosi aliejų sumaišyti ax.gif
Atsakyti
Versmė, kai pamaciau, kad kakavos absoliuto kaina labai skiriasi iv parduotuvese, visai nebezinau del kainos. Tikiuosi, kad bus pigesni nei galvojau.
Papildyta:
o as kai prisigalvojau apie kakavos kvapa smile.gif, pagalvojau, kad kaledoms visai tiktu sumaisytas koks sviestas silto sokoladinio kvapo ... rolleyes.gif (kakavos sv, sviestmedzio sv, kokoso al, kakavos abs, dar gal koks vaniles kvapas) mmm wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 12, 14:45)

Išbandžiau urtekram su rasulu, vienas įdomiausių bandytų šampūnų. Labai gaivinamai veikia galvos odą plaunant. Plaukai po jo kokie ir turi būti. Draugės tikriausiai pabijotų juo naudotis, vien dėl to moliško vaizdo  biggrin.gif

gal galima siek tiek placiau?? ar jis tik gerai plauna, ar siek tiek drekina ar purina plaukus? per kiek laiko po to plaukai susiriebaluoja ir ar nevelia plauku ? ir kokie tavo plaukai ax.gif

kur pirkai ir kiek kainavo ? buciau labai labai dekinga uz info thumbup.gif sorry, kad klausineju taips smulkiai, bet jau stovi spintelej 3 nenaudojami sampunai doh.gif

gal kuri gali patarti kaip naudoti Lavera drekinamaja kauke? rozinze...
neparasyta ant pakuotes g.gif kiek laiko mazdaug laikyti ir po to nuplauti ar tik su popierine servietele nuspausti...
Atsakyti
Nusižiūrėjau, kad Aubrey turi plaukų kaukę su dumbliais, pati mąsčiau tokią dėti, gal ir per naktį, bet bijau, kad ir per rankšluostį dumbliai gali patalynę perimti  unsure.gif

Aš naudoju dabar šitą Aubrey dumblių kaukę, kur prieš plovimą reikia dėt, bet aš pabandžiau ir į kondicionierių pridėti pagerinimui smile.gif, efektas mano plaukams laaabai geras, o kvapas man visai nieko. Turbūt vienų dumblių žymiai stipresnis, bet gal verta išbandyt ir savo pasigaminti, nes tokių plaukų nė po vienos natūralių priemonių neturėjau smile.gif.
Atsakyti
kaip fainai biggrin.gif O kurioje vietoje???? Ir ar tos didelės nuolaidos ir čia galioja?

salia vaistines, pirmam aukste 4u.gif nezinau apie nuolaidas, bet manau bus kazkokios, antraip nk nepirks panoramoj, kas zino apie mada... g.gif
Atsakyti
Sveikos, parasysiu atsiliepima apie Logonos Makeup Fluid. Uztepus vizdas visai neblogas, bet jau po pusvalandzio oda siaubingai blizga. Mano oda riebi, tai ja ta pudra veikia turbut kaip uzdetas polietilieno maiselis, skatina siaubingai riebalu issiskyrima. Tai riebiaodems nepatariu tikrai, nors ir raso, kad sudetyje yra molio, kuris neva ta riebala kazkiek sulaiko. schmoll.gif
Man apskritai Logonos beveik niekoas netiko, kiek bandziau kremu, tai visi mano tiek veido, tiek kuno odai labai riebus. Gal tik visai nieko buvo toks lengvas kuno losjonas su aloe ir laimu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 12 gruodžio 2009 - 15:28
QUOTE(Chippie @ 2009 12 12, 15:05)
gal kuri gali patarti kaip naudoti Lavera drekinamaja kauke? rozinze...
neparasyta ant pakuotes g.gif  kiek laiko mazdaug laikyti ir po to nuplauti ar tik su popierine servietele nuspausti...

10-15 minučių, tada nuplauti šiltu vandeniu smile.gif

QUOTE(Lucie @ 2009 12 12, 15:21)
efektas mano plaukams laaabai geras, o kvapas man visai nieko.

kvapas tai turi būti geras, antraip niekas gera valia tokios kaukės nepirktų biggrin.gif Koks tas efektas??

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 15:22)
salia vaistines, pirmam aukste 4u.gif 

prapultis doh.gif Būtų gerai, kad Vergine parašytų, kokia situacija, bet labai retai pas mus užeina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 14:55)
nieko, kas atitiktų šią temą - ir taip visko turi  rolleyes.gif Tėtei tai Monica gundo skutimosi aliejų sumaišyti  ax.gif

O ką, neatitinkančios šios temos? ax.gif Esu visai be idėjų verysad.gif
QUOTE(Chippie @ 2009 12 12, 15:05)
gal galima siek tiek placiau?? ar jis tik gerai plauna, ar siek tiek drekina ar purina plaukus? per kiek laiko po to plaukai susiriebaluoja ir ar nevelia plauku ? ir kokie tavo plaukai ax.gif

kur pirkai ir kiek kainavo ? buciau labai labai dekinga uz info  thumbup.gif sorry, kad klausineju taips smulkiai, bet jau stovi spintelej 3 nenaudojami sampunai doh.gif

Pirkau holos, tada buvo gal 21% nuolaida, dabar jau mažiau, bet jei bus kaip ir kitais metais, tai prieš pat kalėdas vėl kokius 20-25% padarys. Purina, dėl drėkinimo net nežinau, niekada neturėjau sausų plaukų pojūčio. Plaunu kas dvi dienas, kaip ir su visais kitais. Plaukų man beveik niekas nevelia.
O kokie stovi nenaudojami?
Šiaip galiu kažkiek atpilti ir į kokį tavo nenaudojamą pamainyti, nes man beveik visi tinka, o urtekram daug kam netiko
Atsakyti
noreciau pasidziaugti LOGONA purskiamu kondicionieriumi su betainu wub.gif labai patiko kad neriebina, lengvina sukavima, blizga.
user posted image
ir dar bandziau metos ekstrakta plauku stiprinimui...nu kvapas tai apsaugok... doh.gif vos nesusivem... blush2.gif
bet vis tiek naudosiu, nes ziurau kad blizga plaukai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 15:30)
noreciau pasidziaugti LOGONA purskiamu kondicionieriumi su betainu wub.gif labai patiko kad neriebina, lengvina sukavima, blizga.

Kur jį pirkai, kokia kaina ir ar greitai naudojasi? mirksiukas.gif
Atsakyti