Nusipraususi veida pasipurskiau rugiageliu hidrolatu (jam urtai krito) ir neiskenciau neismeginusi naujuju alieju, pasidariau i sauja ersketuogiu ir tamanu misinuka, veidas labai greitai sugere aliejukus (pagaliau ismokau saikingai teptis) net neblizga, tarsi nieko netepusi buciau:) labai konfortabiliai jauciasi veido oda, nezinau net katrai priemonei 1-aja vieta paskirti:)
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 17:17)
Del sokoladinio muilo
jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta
jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta
o tas muilas tiktu veidui?
as koki viena irgi tikrai prigriebciau
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 23:37)
be to, jis daugiau gydantis, ne šiaip kasdienei priežiūrai. Kiek pati bandžiau, tai tas medetkų fitolis gerai gydo žaizdeles, spuogelius.
ji tept reiktu ant spuogeliu? ar galima butu ir visai veido odai (mano prie riebesniu)?
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 18:15)
stiprus apsipirkimas zinau ir as ta jausma, kai noris vietoj paveikslo apsistatyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 19:57)
daddygirl, ne Uk pirkau kakavą,ten pas jus brangoki ea, o dar mokesčiai, siuntimai. mano tikrai nuostabi
QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 20:45)
daddy girl, jei nežinomas tiekėjas, kaina įtartinai nedidelė. gal ten ne absoliutas Buvau ir aš radusi ea nedidelėm kainom ea, bet man jų argumentai nepasirodė įtikinami, kad drįsčiau užsisakyti. Pažiūrėk, kiek pas juos kainuoja brangieji ea. Jei dėsi į muilą, gal ir gali bandyti, o mažo kiekio pas juos nėra?
tikiu, kad nuostabi. buciau vilniuj, uzeiciau pauostyt ar net isigyt
aisku, reik dar pastudijuoti namie permesiu savo turimus tiekejus, gal dar reik paklaust gamintoju uk, is kur ir kokia perka.
o ta naujai rasta kaina nera tokia ir maza - nes ir amerikoj kainos kakavos absoliuto zemos (net dar zemesnes - 1ml 1Lt be siuntimo). Tai gal is usa ir uzsisakyti
newdirections kaina tai, zinoma, is visu issiskiria
o, sakyk, is kokios augalo dalies tavo kakavos absoliutas isgautas ir kokia kilmes salis? (galvoju gal tai itakoja kaina )
QUOTE(agnuta @ 2009 12 12, 09:13)
del tikimo veidui niekada negarantuoju man atrodo sitas dalykas visada individualus. nors gamintojai raso, kad muilas tinka veidui jei jis be agresyviu detergentu, su siek tiek pagerinta sudetim... siuo atzvilgiu - taip, jis toks bus.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 12, 12:08)
del tikimo veidui niekada negarantuoju man atrodo sitas dalykas visada individualus. nors gamintojai raso, kad muilas tinka veidui jei jis be agresyviu detergentu, su siek tiek pagerinta sudetim... siuo atzvilgiu - taip, jis toks bus.
As dabar naudoju Daddygirl muiliuka su silku veidui prausti, ir jis man labai tinka, labai svelnus, nesausina odos. Aisku mano oda riebesne, tai nezinau kaip butu sausos odos savininkems,bet faktas kad gerai veikia, nes geri aliejai yra sudetyje, kaip kad mano drauge pagyre mano pirmaji pavykusi muila, sako nu bent ranku nesausina, kaip visi pirktiniai (kvapo nelike jame, forma irgi ne pati nuostabiausia ) - o jos visur ta oda sasueja.
Taip kad, jei neberia nuo muilo, tai jis vargiai pakenks veidui.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 12, 11:08)
o, sakyk, is kokios augalo dalies tavo kakavos absoliutas isgautas ir kokia kilmes salis? (galvoju gal tai itakoja kaina )
man atrodo, kad visi iš pupelių, iš ko gi daugiau. Mano iš Pranc, tai ryškiai ne pats pigiausias, matyt prancūzai darė tą absoliutą. Dar parašyta Cocoa (Chocolate) Absolute. Aš esu linkusi geriau pirkti brangesnį, bet kokybiškesnį ea, na, jei kaina įkandama. pvz mano UK laukinis rozmarinas, kuris vos ne 2 kart brangesnis už Maroko ar tuniso, bet man l. patinka levanda irgi Hi Alt, nors yra žymiai pigesnių.
Kai į muilą, gal bandyk ir tą pigią kakavą, papasakosi, kas per kas. Muile ji daugaiu dėl kvapo bus, kiek suprantu. Esiu ir aš paieškosiu tokios pigios kakavos, cekava
Dėl Nimfali man pasisekė. Į madą sunkiai prisruošdavau, nors ir netoli buvo.
Nidulia, paskaityk aprašymą marakujos aliejuas, turi gi. Jis ir veidui ir plaukams ir kūnui (raminantis, kai miegot eini, o ne gundyt, pakeitimui su vanile )
QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 20:57)
Bryyla, Bitutė pirko rugiag. hidrolatą, jai ir kvapas patiko. O aš pabandžiau akims kaukę pasidaryti, tai nuėmė akių nuovargį.
Aišku na gal reiks šį kitą kartą bandyti arba dar hamamelių Man svarbiausia, kad padrėkintų...
O kiek maždaug pas tave kainuos jūros dumbliai?
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 21:27)
kaip keista - toks švelnus kvapas, o jūs abu actą užuodžiat
naujausiame Natūralios medicinos numeryje yra apie dumblius, bet ne kažin kas. Rašo, kad juose yra 1000 kartų daugiau jodo, 100 kartų daugiau kalcio, 10 kartų daugiau magnio ir vario negu žemės augaluose. Prisotinti A, B, C grupės vitaminų ir įvairių mineralų dumbliai gerina kraujotaką ir aprūpinimą deguonimi, jaunina ir tausoja ląsteles. Aktyviuosius jūros dumblių komponentus organizmas pasisavina beveik 100 procentų.
daugiau nelabai kas įdomaus
naujausiame Natūralios medicinos numeryje yra apie dumblius, bet ne kažin kas. Rašo, kad juose yra 1000 kartų daugiau jodo, 100 kartų daugiau kalcio, 10 kartų daugiau magnio ir vario negu žemės augaluose. Prisotinti A, B, C grupės vitaminų ir įvairių mineralų dumbliai gerina kraujotaką ir aprūpinimą deguonimi, jaunina ir tausoja ląsteles. Aktyviuosius jūros dumblių komponentus organizmas pasisavina beveik 100 procentų.
daugiau nelabai kas įdomaus
Kiekvieno kvapai kitaip suprantami Man jis labiausiai smirdi, kai ant veido užpurškiu.
Skaičiau ir aš, tai susidomėjau vakar
QUOTE(bryyla @ 2009 12 12, 12:08)
O kiek maždaug pas tave kainuos jūros dumbliai?
Sargaso kažkas apie 2 lt/10 g. Dar kitokių užsakiusi (indiški, spirulina), visai mažai, tai brangoki bus apie 7 Lt/10 g, nežinau net ar pardavinėsiu. Reiks užsakinėt didesniais kiekiais, kad geresnę kainą gaut, čia daugiau bandyminiai užsakymai, ir kainos deja didokos gavosi.
QUOTE(Monica @ 2009 12 12, 11:01)
man atrodo, kad visi iš pupelių, iš ko gi daugiau. Mano iš Pranc, tai ryškiai ne pats pigiausias, matyt prancūzai darė tą absoliutą. Dar parašyta Cocoa (Chocolate) Absolute. Aš esu linkusi geriau pirkti brangesnį, bet kokybiškesnį ea, na, jei kaina įkandama. pvz mano UK laukinis rozmarinas, kuris vos ne 2 kart brangesnis už Maroko ar tuniso, bet man l. patinka levanda irgi Hi Alt, nors yra žymiai pigesnių.
Kai į muilą, gal bandyk ir tą pigią kakavą, papasakosi, kas per kas. Muile ji daugaiu dėl kvapo bus, kiek suprantu. Esiu ir aš paieškosiu tokios pigios kakavos, cekava
Nidulia, paskaityk aprašymą marakujos aliejuas, turi gi. Jis ir veidui ir plaukams ir kūnui (raminantis, kai miegot eini, o ne gundyt, pakeitimui su vanile )
nu zinok, tas pigesnis, kuri radau uk, is 'fruit and seed', o gal cia tas pats 'beans', tik kitaip pavadinta.. nors kazin
zodziu, parasiau jiems ir paklausiau, ar ats pats kvapas kaip is pupeliu
siaip jau geriau butu, kad ieskotum, gal ka idaumaus rasi ir mums bet va, kuri as radau uk http://www.essential...icks.php?cat=13
o usa irgi radau prancuziska, tiesa, kai prisideda siuntimas tai 1ml vistiek gaunasi 3-4Lt (perkant didesni kieki).
nezinau ar diskutuota jau, bet lyg bodyshopas isleido kazkokia naturalia serija?gal kas isbande?
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 10:26)
Panoramoj (Vilniuj) atsidare Nimfali... velnias....
kaip fainai O kurioje vietoje???? Ir ar tos didelės nuolaidos ir čia galioja?
QUOTE(Monica @ 2009 12 12, 12:01)
(raminantis, kai miegot eini, o ne gundyt, pakeitimui su vanile )
dabar tai paklausiu O kuo kvepia tas marakujos aliejus?
QUOTE(bryyla @ 2009 12 12, 12:08)
Man jis labiausiai smirdi, kai ant veido užpurškiu.
palauk, tu dar dumblių neuostei Nusižiūrėjau, kad Aubrey turi plaukų kaukę su dumbliais, pati mąsčiau tokią dėti, gal ir per naktį, bet bijau, kad ir per rankšluostį dumbliai gali patalynę perimti Nors dėl paties poveikio tai tikrai verta su jais terliotis, bent jau veidui. Nes po jų kaukės tokia stangri oda lieka
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 12, 12:49)
nezinau ar diskutuota jau, bet lyg bodyshopas isleido kazkokia naturalia serija?gal kas isbande?
kažkas tikrai bandė ir nesusižavėjo