Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 20, 20:02)
Norejau pasiteirauti, ar kas isbandet Atarus is KN? Kokie butu atsiliepimai?

Aš turiu "Motia" http://www.kvapunama...t/produktas/51/ wub.gif Atarą lašinu į aliejų kūnui (užtenka tiek nedaug... cool.gif ) arba mažulytį lašeliuką į plaukus wub.gif Man patinka tas švelnus kvapo 'šleifas' liekantis nuo ataro..Pauosčiau kelis dominusius atarus ir tiesiog instinktyviai labiausiai sužavėjo šis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 20, 16:29)
Vakar atsigulusi į lovą galvojau, kaip čia pasidaryti galvos odos valymą,...
...nusprendžiau išbandyti šilko muilą, nes jo sudėtyje yra gi molio smile.gif ...
... kai išdžiūsiu, žiūrėsiu ar pastebimas rezultatas smile.gif

Rezultatas nenuvylė, oda švariai nuvalyta good.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 20, 21:43)
Aš turiu "Motia" http://www.kvapunama...t/produktas/51/  wub.gif Atarą lašinu į aliejų kūnui (užtenka tiek nedaug... cool.gif ) arba mažulytį lašeliuką į plaukus wub.gif Man patinka tas švelnus kvapo 'šleifas' liekantis nuo ataro..Pauosčiau kelis dominusius atarus ir tiesiog instinktyviai labiausiai sužavėjo šis ax.gif

O kiek tai 1 ml? Ji reiktu skiesti su kitais aliejai, ar galima tiesiai and odos. As cia apie juos, kvepalus panaudojima klausiu. Ar ilgai laikosi kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 20, 19:54)
Gal žinot kokį mišinuko receptą nuo kojų venų plėtimosi? Draugė dirba stovimą darbą, pažadėjau, kad paklausiu  ax.gif

Man KN viena pardavėja patarė į tamanų aliejų įlašint apie 20 lašų kiparisų EA būtent nuo kojų plėtimosi (bet tepant labai nemasažuoti).
Atsakyti
Merginos gal esate turejusios duso geli ar kuno pieneli is Neobio? sian CUP'e apsiuosciau labai patiko kvapai smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar gali buti, kad tamanu aliejus sausina oda? tepu sudirgusia odele aplink nosi, o ji dar negraziau atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 20, 21:50)
Merginos, ar gali buti, kad tamanu aliejus sausina oda? tepu sudirgusia odele aplink nosi, o ji dar negraziau atrodo  verysad.gif

Manau, kad tikrai gali. Aš tamanus naudojau visam veidui, tai man laaabai sausėjo. Iš pradžių galvojau, kad alergizuoja, o vat paskui KN pasakė, kad taip turi būti ir oda valosi. Bet daugiau kartoti bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 20, 23:05)
Manau, kad tikrai gali. Aš tamanus naudojau visam veidui, tai man laaabai sausėjo. Iš pradžių galvojau, kad alergizuoja, o vat paskui KN pasakė, kad taip turi būti ir oda valosi. Bet daugiau kartoti bijau  doh.gif

velniava doh.gif tai kokiu cia aliejuku man ta sudirgima pagydyti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 20, 22:07)
velniava  doh.gif tai kokiu cia aliejuku man ta sudirgima pagydyti?

Jau geriau sviestmedis smile.gif Tamanai gal iš vis tokiems dalykams nelabai tinka...
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 19, 09:09)
Esmė ta, kad reikia derinti kelių tipų ea: drenuojančius, tirpdančius reibalus, gerinančius kraujo apytaką, šalinančius skysčių perteklių. Seniau įdėtam recepte jie ir yra suderinti, įtariu reiks padaryt tą mišinį, kad jums nereiktų pačioms susipirkinėt visų ea

O įdomu, kokie būtent EA atitinka kiekvieną iš šių daromų poveikių? g.gif
Dėl mišinių tai gerai taip būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 20, 21:20)
O kiek tai 1 ml? Ji reiktu skiesti su kitais aliejai, ar galima tiesiai and odos. As cia apie juos, kvepalus panaudojima klausiu. Ar ilgai laikosi kvapas?

Aš nežinau kaip su aliejais (o juk ataro pagrindas ir yra aliejus), bet pvz skysčio kaip vandens 1 ml - 10 lašų g.gif
Galima jį ir gryną ant odos, netgi rekomenduojama mirksiukas.gif Pvz. wikipepia straipsniuko ištrauka:
"A major difference between synthetic perfumes and ittar is that the oil-based ittar is worn directly on your body. The inside of the wrist, behind the ears, the inside of elbow joints, back of the neck and a few other parts of your anatomy are directly dabbed with ittar. A small drop is enough to be used as a fragrance on the body.." (esmę išversiu, kas anglų kalbos nesupranta..: pagrindinis skirtumas tarp sintetinių kvepalų ir atarų yra toks, kad aliejinio pagrindo atarai yra naudojami tiesiogiai kūnui. Vidinės riešo pusės, oda už ausų, vidiniai alkūnių sulenkimai, kaklo nugarinė dalis patapšnojama ataru. Pakanka mažo lašelio naudoti kaip kvepalus kūnui mirksiukas.gif)

O čia visas tas straipsnis apie atarus: http://en.wikipedia.org/wiki/Ittar

Kvapas, bent jau man, laikosi labai labai ilgai..net neturiu su kuom sulyginti g.gif kasdien maudydamąsi dar jaučiu,nors būna prabėgus ilga diena ax.gif Aš irgi naudoju kaip kvepalus, bet taipogi ir lašinu į kūno aliejų mirksiukas.gif Arba kaip sakiau - lašiuku suvilgau ne odą, o plaukus, tada kvapas labai ilgai išlieka.

Apie mano naudojamą atarą (anglų kalba tik..) cool.gif : http://blog.whitelot...attarindia.html
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti