Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(lisik @ 2009 12 11, 23:30)
as sakyciau vidutiniskai, ne gausiai smile.gif bet labiausiai megstu buti visai sausa  blush2.gif  zinau, kad prakaitavima stabdo tik kenksmingos aliuminio druskos...  verysad.gif

o kur galima lietuvos rast ACORELLE?  bigsmile.gif

Berods, šeimos vaistinėj pirko merginos g.gif Na prakaitavimą tai abejoju ar stabdys, geriausiu atveju nebus jokio kvapo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 11 gruodžio 2009 - 22:34
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 11, 23:32)
Berods, šeimos vaistinėj pirko merginos  g.gif Na prakaitavimą tai abejoju ar stabdys, geriausiu atveju nebus jokio kvapo biggrin.gif

user posted image

labai aciu aciuks.gif bigsmile.gif bandysiu !! o gal dar kas pamena kiek jis apytiksliai kainuoja? zinoma, nueisiu i vaistine ir pamatysiu, bet tiesiog smalsu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 23:31)
šita dalis tai ne apie tave buvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif gerai, kad greit atrasei, jau buciau visa buteli ant veido pylusi smile.gif
pas mane nelaime, zvakeles baigesi, o taip noriu dar koki ea is monikos kolekcijos pagarinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 22:10)
mačiau  drinks_cheers.gif Visaip galvoju - ir pirkti, ir pačiai daryti. Bet tada gal kokios patogios taros reikėtų? 
beje, mano mama testavo medetkų fitolį ir taip jį įvertino, kad net aš kokio fitolio užsimaniau  blush2.gif Tepė egzemos pažeistas vietas ir jos jau baigia užgyti be hormoninio tepalo  wub.gif

o jei pvz pipetę užsukus ant buteliuko, ar nepatogu būtų g.gif Dėl naudojimo, reiktų paskaityti apie florame ką rašo, ar ant drėgnos odos ar ne. Arba tiesiog bandyti, kaip geriau smile.gif .o TBS sudetis geresnė už visokius Lorealius ir pan.? kaina tai tikrai geresnė biggrin.gif
Aš skaičiau, kad tu alegiška saul. aliejuj, ar ne taip supratau? dėl to tau ir nesiūliau, o be to, jis daugiau gydantis, ne šiaip kasdienei priežiūrai. Kiek pati bandžiau, tai tas medetkų fitolis gerai gydo žaizdeles, spuogelius.

Nidulia, nosiai geriau būtų sviestmedis, jei gerai nusausėjusi. Geras tas erškėtr. al, aš ir mėgstu, tikrai ne senoms tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 11 gruodžio 2009 - 22:38
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 22:36)
pas mane nelaime, zvakeles baigesi, o taip noriu dar koki ea is monikos kolekcijos pagarinti ax.gif

Dievo pirštas nukrypo į tave cool.gif Mato, kad saiko jausmą praradai, tai žvakeles tau iš stalčių surinko, kad neperdozuotum EA lotuliukas.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 22:37)
o jei pvz pipetę užsukus ant buteliuko, ar nepatogu būtų g.gif Dėl naudojimo, reiktų paskaityti apie florame ką rašo, ar ant drėgnos odos ar ne. Arba tiesiog bandyti, kaip geriau smile.gif .o TBS sudetis geresnė už visokius Lorealius ir pan.? kaina tai tikrai geresnė biggrin.gif

Aš skaičiau, kad tu alegiška saul. aliejuj, ar ne taip supratau? dėl to tau ir nesiūliau, o be to, jis daugiau gydantis, ne šiaip kasdienei priežiūrai. Kiek pati bandžiau, tai tas medetkų fitolis gerai gydo žaizdeles, spuogelius.

gal ir patogu drinks_cheers.gif Reikės tik aliejus išrinkti ir padaryti smile.gif O tai prasidės žaidimai dar patinka/nepatinka tongue.gif Neliks netikėtumo niuanso, vistik dovana rolleyes.gif

TBS sudėtis tai pati žinai, kokia blink.gif

alergiška drinks_cheers.gif Bet po Nidulios komentarų dabar labai viskas knieti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 gruodžio 2009 - 22:44
QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 23:37)

Nidulia, nosiai geriau būtų sviestmedis, jei gerai nusausėjusi. Geras tas erškėtr. al, aš ir mėgstu, tikrai ne senoms tongue.gif

kad neturiu, nelabai ten issauseje, tiesiog grubiom servietelem matyt nutryniau aplink nosi, tai paraude
o kas geriau is mano turimu aliejuku?

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 23:43)
Dievo pirštas nukrypo į tave  cool.gif Mato, kad saiko jausmą praradai, tai žvakeles tau iš stalčių surinko, kad neperdozuotum EA  lotuliukas.gif

TBS sudėtis tai pati žinai, kokia  blink.gif

alergiška  drinks_cheers.gif Bet po Nidulios komentarų dabar labai viskas knieti  doh.gif

as ta pirsta apgavau, nupjoviau paprasta zvake ir pasidariau kaip man reikia smile.gif gi miegamajame nepagarinau levandu:)
knieti sakai lotuliukas.gif sakiau paimk ka nors is mano gerybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
mergsites, jau klausiau kur laikot priemones.raset kad vonios kambary.bet pas mane nemazai dregmes ten, tai manau gal perkelt i kambario spintele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 22:55)
as ta pirsta apgavau, nupjoviau paprasta zvake ir pasidariau kaip man reikia smile.gif gi miegamajame nepagarinau  levandu:)
knieti sakai  lotuliukas.gif  sakiau paimk ka nors is mano gerybiu  lotuliukas.gif

na prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na ir gudrautoja biggrin.gif Knieti ta prasme, kad kas turi, tam gerai - mama patenkinta medetkom, tu vanile biggrin.gif Tai ir man tada reikėtų susižiūrėti, kam galiu rizikuoti pasiryžti, nes iš tikrųjų, tai net nežinau, kurio noriu ar kurio gal reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 00:10)
na prisijuokiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na ir gudrautoja biggrin.gif Knieti ta prasme, kad kas turi, tam gerai - mama patenkinta medetkom, tu vanile  biggrin.gif Tai ir man tada reikėtų susižiūrėti, kam galiu rizikuoti pasiryžti, nes iš tikrųjų, tai net nežinau, kurio noriu ar kurio gal reikia biggrin.gif

raminkis, susitepk ka turi, nes tuoj tave mb uz duru isstatys su didele deze eko priemoniu lotuliukas.gif as tai bent lentyna nauja jau uzsisakiau ax.gif
papasakokite apie pasifloru aliejuka, radau, kad jis dar vadinamas MARAKUJOS ALIEJUS
as jau panose tamanu al pasitepiau, kvepia taip idomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 21:27)
daugiau nelabai kas įdomaus smile.gif

Kaip tai nėr daugiau įdomaus..o tai, kad "Amway" priemonės - ekologiškos? biggrin.gif

QUOTE(lisik @ 2009 12 11, 22:36)
o gal dar kas pamena kiek jis apytiksliai kainuoja? zinoma, nueisiu i vaistine ir pamatysiu, bet tiesiog smalsu dabar smile.gif

"Šeimos vaistinėse" ieškokite, apie 44 Lt kainuoja doh.gif (savaitgaliais 15 proc. nuolaida taikoma). Bet taupus 4u.gif
Yra rožių (gan aitrokas pasitepus kvapas, bet jis greit 'nugaruoja') ir yra su alavijais (nebandžiau).
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 12, 00:06)
mergsites, jau klausiau kur laikot priemones.raset kad vonios kambary.bet pas mane nemazai dregmes ten, tai manau gal perkelt i kambario spintele? ax.gif

padek, kad butu tamsu ir ne per silta. Dregme gal nepateks, juk uzsukti kamstukai stipriai visi, nelaikai juk atidariusi
as tai greit issideliosiu svetaineje vietoj paveikslo kokio lotuliukas.gif man labai grazu pvz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 23:13)
raminkis, susitepk ka turi, nes tuoj tave mb  uz duru isstatys su didele deze eko priemoniu  lotuliukas.gif  as tai bent lentyna  nauja jau uzsisakiau  ax.gif

aha, pamato ir klausia - tai ką, vėl turėsim naujų buteliukų? cool.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 11, 23:17)
Kaip tai nėr daugiau įdomaus..o tai, kad "Amway" priemonės - ekologiškos? biggrin.gif 

čia vos arbata nepaspringau, tas pats, kaip ir Frosch ten pat paminėtas, tik kad ne šitos temos čia objektas blink.gif biggrin.gif O ką, žinok ir man vaistinėj aiškino, kad Loc pagamintas kokosų aliejaus pagrindu ir čia yra "absoliuti organika". O aš, matote, nušokus nuo proto pilietė, kažkokį brangų, jos akimis, ir neekonomišką natūralų daiktą perku. Na bet užtat paskui nors yra ką atsiminti tongue.gif
Atsakyti