Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 20, 16:44)
o kainos ir kiekio neatmeni? ax.gif

50ml apie 13Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 20, 18:24)
50ml apie 13Lt 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Kurios turite Sveikų produktų avokadų aliejų, ar jis tikrai rudos spalvos kaip paveikslėlyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 20, 18:35)
Kurios turite Sveikų produktų avokadų aliejų, ar jis tikrai rudos spalvos kaip paveikslėlyje?  g.gif

Aš neturiu, bet esu laikiusi rankose. ax.gif Taip jis tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 20, 17:58)
Aš neturiu, bet esu laikiusi rankose. ax.gif Taip jis tamsus.

Viskas aišku, tuomet kartosiu jau bandytąjį, man žalias šis aliejus natūraliau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 20, 19:07)
Viskas aišku, tuomet kartosiu jau bandytąjį, man žalias šis aliejus natūraliau atrodo biggrin.gif

Bet jis taip pat tamsus ar ne? g.gif

Aš pirkdama aliejus iš SP dažniausiai renkuosi tuos kurie skirti maistui, jei yra pasirinkimas.Nors iš kūno aliejų, lyg tai tik šis avokadų skirtas ir maistui. Bet, tamsiuose stikliniuose buteliukas man labiau patinka. ax.gif
Atsakyti
mergaites, koki alieju nupirkt sesei po kojos operacijos?tamanu?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 20, 18:16)
Bet jis taip pat tamsus ar ne? g.gif

Jis labai tamsiai žalias, net į juodumą vakare atrodo, bet jei patepčiau ant balto popieriaus, tai matytųsi ryškiai žalia spalva. Iš matytų Palominos lūpų balzamų suprantu, kad ir KN tosios pat spalvos turėtų būti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 20, 18:44)
mergaites, koki alieju nupirkt sesei po kojos operacijos?tamanu?

Jei randui naikinti, tai taip.
Atsakyti
Gal žinot kokį mišinuko receptą nuo kojų venų plėtimosi? Draugė dirba stovimą darbą, pažadėjau, kad paklausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 20, 18:54)
Gal žinot kokį mišinuko receptą nuo kojų venų plėtimosi? Draugė dirba stovimą darbą, pažadėjau, kad paklausiu  ax.gif

Gal tiktų KN masažinis mišinukas pavargusiems, skausmingiems sąnariams ir raumenims mirksiukas.gif
Atsakyti
Man įdomu pasidarė,ar kuri iš jusų vartojat ea į vidų, t.y. geriate? Interneto platybėse radau, kad dauguma aliejų tinkami gėrimui po lašelį ar daugiau..mane domina rožių ea.. ax.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, ar kas isbandet Atarus is KN? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti