Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

labiau patyrusios paneles thumbup.gif koki man alieju universalu patartumet, kad pvz.ir kaip losjonas, kaip veido kauke ar siaip po molio kaukes pasitept misriai odai, kaip plauku kauke ir ju galiukams ir paakiams.na mazdaug toki.turiu kokosu alieju, noreciau dar kokio ax.gif galvoju apie avokadu gal? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 19, 17:34)
Cia turbut apie mane, kaip tik vakar buvau uzsidejus ersketroziu, avokadu ir kakavos misinuka, labai patiko drinks_cheers.gif
O kvapas geras koks gavosi, kai visus tris pasildziau wub.gif Nors MB sake, kad kvepiu pasaldintais agurkais  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Apie tave smile.gif , kaip tik turiu eršketrožių aliejaus, veidui nelabai, tai bandysiu plaukučiams smile.gif .
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 19, 18:27)
labiau patyrusios paneles thumbup.gif koki man alieju universalu patartumet, kad pvz.ir kaip losjonas, kaip veido kauke ar siaip po molio kaukes pasitept misriai odai, kaip plauku kauke ir ju galiukams ir paakiams.na mazdaug toki.turiu kokosu alieju, noreciau dar kokio ax.gif galvoju apie avokadu gal? thumbup.gif

Man lb patinka KN jazminų eliksyras, jis veidui, plaukams, kvėpintis tinka. tik, kad nepigus. Gal Jojobos labiau tinkų mišriai odai? avokadų riebesnis....
Atsakyti
Ar kai istepi plaukus aliejumi, juos reikia isukti i ranksluostuka ar nebutinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 19, 19:27)
Ar kai istepi plaukus aliejumi, juos reikia isukti i ranksluostuka ar nebutinai  4u.gif

Nebūtinai, kaip tau patogiau smile.gif
Atsakyti
o as dar ir maisiuka uzdedu ir ranksluosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 22:37)
drinks_cheers.gif Moteris turi gerbti save ir nebūti apsileidusi drinks_cheers.gif Bet reikia ir mylėti savo kūną toks, koks yra mirksiukas.gif

Tai taip, sutinku, bet net ir siame forume as pastebejau, kad moterys daznai savo tinguli pakisa po "genais" ir argumentuoja, kad su genais nepakovosi, o tas tikrai nera tiesa ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 19, 09:44)
Atvirai pasakius, rimtos kritikos gazuotam mineraliniam vandeniui nesu girdėjusi ax.gif  g.gif

gaila, kad neturiu tos info, kur butent angliarukste buvo kritikuojama, priedai juose tai pat, ir visi kalbeje buvo uz tai, kad mineralizuoti mineraliniai turetu buti geriami labiau esant tam tikriems sutrikimams. Apie gazuotus limonadus ir visokius energinius gerimus, tai net kalbeti neverta, nes jau tu me gustas aprase, koks yra poveikis
Is asmenines patirties - man burbuliukai sukelia vos ne "koma", kitaip sakant visus tuos neigiamus pozymius issaukia ir to pasekoje as vos ne mirtim vaduojuos, net sampano negaliu paragauti

QUOTE(Odora @ 2009 12 19, 13:38)
kaip jum atrodo tamanai tinka tik svieziems randams lyginti ar veikia ir senus?

+ erskeciu aliejus, tada tinka ir senesniems, nes sis aliejus pirmiasia padeda ji pasvieisnti, o jau tamanai lyginti.
Atsakyti
Tikrai idomus straipsnis, kuri idejo Versme, kazin, ar galima visa tai sustabdyti, kad ir naturalia kosmetika g.gif
http://gyvenimas.del...php?id=12788366
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 19, 15:41)
Kam ją naudosi jei ne paslaptis?  mirksiukas.gif

Dantų pastą gaminsiu smile.gif Turiu keletą receptų, vėliau įmesiu, tik reikia išbandyti, ar verti dėmesio smile.gif Dar mąstau, kad miros tinktūrą galima būtų ir į burnos skalavimo skystį pilti. Pasigaminau šiandien truputėlį pabandymui, norėjau su čiobrelio EA gaminti, bet neturėjau, tad vietoj jo naudojau čiobrelio arbatą blush2.gif Nežinau ar gerai padariau. O sudėtis paprasta: brendis, čiobrelio arbata, šalavijo EA, citrinos EA... smile.gif

Tiesa, ar bandėt kas nors 'Lothanique'? Prieš kokius penkeris metus, kai dar nesidomėjau eko kosmetika, buvau parsivežus jos iš Prancuzijos, dabar užmačiau viename užuolaidų salone (jo patalpose yra parduotuvėlė), pažiūrėjau sudėtį poros purškiamų vandenukų (tualetinis vanduo, dezodorantas, kvapai namams), tad sudėtis pasirodė nebloga. Tik aišku nesertifikuota, neaišku kokios kilmės... g.gif
čia
Atsakyti
Akivaizdžiai pamaitina plauką, išsiplovus jis būna toks minkšas ir žvilgantis, o tarkim po kokosų, plaukai būna kaip riebalų prisigėrę stagarai. Nevaizdžiai nupasakojau, bet gal supratai blush2.gif
Man jis nei kvepia nei smirda, toks kažkuo panašus į pačio avokado kvapą, gal kažkokios žalumos 4u.gif

Ernesin, o kuri avokado alieju naudoji - KN, SP?
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 20, 13:19)
Dar mąstau, kad miros tinktūrą galima būtų ir į burnos skalavimo skystį pilti. Pasigaminau šiandien truputėlį pabandymui, norėjau su čiobrelio EA gaminti, bet neturėjau, tad vietoj jo naudojau čiobrelio arbatą  blush2.gif Nežinau ar gerai padariau. O sudėtis paprasta: brendis, čiobrelio arbata, šalavijo EA, citrinos EA... smile.gif

gal jau isbandei? ax.gif ar patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 20, 12:53)
Ernesin, o kuri avokado alieju naudoji - KN, SP?

Naujosios Barmunės - NERAFINUOTĄ. Nei SP nei KN nebandžiusi biggrin.gif
Papildyta:
Vakar atsigulusi į lovą galvojau, kaip čia pasidaryti galvos odos valymą, su druska pasirodė per šiurkštu, su moliu pabijojau kad po to gali sunkiai nusiplauti, tai nusprendžiau išbandyti šilko muilą, nes jo sudėtyje yra gi molio smile.gif Sušlapinau plaukus ir rankoje keletą kartų prisimuilinusi putų jas įtryniau į plaukų šaknis. Pats trinkimas buvo dar slidesnis nei trenkant galvą su šampūnu, po to nuskalavusi įprastai porą kartų perploviau plaukus šampūnu. Skalaujant labai švelnūs plaukai prie šaknų pasirodė, kai išdžiūsiu, žiūrėsiu ar pastebimas rezultatas smile.gif
Atsakyti
[quote=ernesin,2009 12 20, 17:29]
Naujosios Barmunės - NERAFINUOTĄ. Nei SP nei KN nebandžiusi biggrin.gif

o kainos ir kiekio neatmeni? ax.gif
Atsakyti