Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 12 19, 01:04)
Atvirai pasakysiu, kad man nepatinka kava ir arbata, kurioje pramoniniu būdu pašalintas natūraliai esantis kofeinas...

Tai, kad kofeinas is kavos pasalintas, dar nereiskia, kad ji nera stimuliuojanti wink.gif Joje dar lieka teofilinas (sutrikdo miega) ir teobrominas, kuris veikia berods panasiai kaip ir kava, tik jo yra maziau. 4u.gif

Ooo, Rooibos as irgi megstu, anksciau ja gerdavau su pienu, bet dabar, kai jo atsisakiau, tinka si arbata man ir viena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 19, 01:07)
noriu dabar as sito ea biggrin.gif svarbiausia, kad padeda esant psichologinei krizei..
o gal zinot kokie dar padeda esant stresui? levandu kvapas man nelabai..

Visi citrusiniai, o ypac mandarinas. Bergamote dar, ji stipriai stimuliuoja 4u.gif

Merginos, o kaip laimo EA naudojat? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 19, 01:33)
Panelės, išbandžiau šiandien ir avokadų aliejų plaukų galams, nu poveikis stulbinantis, net negali lygintis jokie kokosai thumbup.gif

Man avokadai irgi labai thumbup.gif Ir plaukams, is paakiams, ir lupoms, ir kaip maisto papildas, ir salotoms thumbup.gif

Nusipirkau NeoBio kondicionieriu su avokadu ir citrina, artimiausiomis dienomis bandysiu. Cia toji nauja linija, kuria ekoeko pradejo prekiauti.
Atsakyti
ir as uzsimaniau avokadu aliejaus thumbup.gif o naudojart kaip plauku kauke ar kuno losjona apart kaip veido kauke ir plauku galiukams?ar kvepia jisai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 19, 01:04)

Mano diena visada prasideda dainele ir pasikraipymu prieš veidrodį 'kokia graži diena ir aš toks nuostabus' lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif saunu reikia is tamstos mokintis (gal zodiakas liutas?)

kaip jum atrodo tamanai tinka tik svieziems randams lyginti ar veikia ir senus?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 19, 13:38)
lotuliukas.gif saunu reikia is tamstos mokintis (gal zodiakas liutas?)

kaip jum atrodo tamanai tinka tik svieziems randams lyginti ar veikia ir senus?

Aš - vandenė.

Beje, man vakar vaiko odelei tamanų nepatarė pirkti schmoll.gif Sakė liuks, kad sviestmedį su šaltalankiais sumakalavau ir pasiūlė irgi dar agurklių aliejaus pridėt, tai dar patobulinsiu sudėtį.

Man atrodo, kad randas yra randas..'šviežią' gal veiktų greičiau ir lengviau, bet kodėl nepabandžius palyginti ir įsisenėjusių ax.gif Nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 19, 09:09)
Nu sunepatoginai čia mane blush2.gif .Bet aišku malonu, kad pasitiki 4u.gif Vertinant KN konsultacijas, tai jos l. nelygiavertės, kai konsultuoja profė Laimė ir kai kitos darbuotojos. Manau, kad ne Laimė išbrokino mandariną ax.gif
Tikrai ne ji, tokia jauna, kur kaip užsnūdusi kalba mirksiukas.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 12 19, 12:02)
kuo taip patiko? ax.gif  4u.gif
Akivaizdžiai pamaitina plauką, išsiplovus jis būna toks minkšas ir žvilgantis, o tarkim po kokosų, plaukai būna kaip riebalų prisigėrę stagarai. Nevaizdžiai nupasakojau, bet gal supratai blush2.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 19, 13:30)
ir as uzsimaniau avokadu aliejaus thumbup.gif o naudojart kaip plauku kauke ar kuno losjona apart kaip veido kauke ir plauku galiukams?ar kvepia jisai? 4u.gif
Man jis nei kvepia nei smirda, toks kažkuo panašus į pačio avokado kvapą, gal kažkokios žalumos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot kur rasti miros tinkturos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 19, 14:29)

Kad vaistinėse yra, tai tikrai.
Būna dažnai savitarnoje padėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 19, 10:45)
Kokia šaunuolė wub.gif Pima nimtis buvo "Ot kad į SM pas mus ji užsuktų" biggrin.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 19, 14:29)

Kam ją naudosi jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
ar ersketuogiu aliejus tinka plaukams?koks poveikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 23:04)
Atvirai pasakysiu, kad man nepatinka kava ir arbata, kurioje pramoniniu būdu pašalintas natūraliai esantis kofeinas..man tai dar blogiau, nei tie produktai būtų su kofeinu cool.gif Tiesa, nesu tikra ar tai galioja ir arbatai, bet kavai tikrai taip..
LT yra "Ahmad Tea" juodoji arbata be kofeino 4u.gif

Niekas netrukdo, reik po trupučiuką mokytis ir išmoksit mirksiukas.gif

Mano diena visada prasideda dainele ir pasikraipymu prieš veidrodį 'kokia graži diena ir aš toks nuostabus' lotuliukas.gif  Nuo studijų metų visi išgirdę prunkščia juokais, bet iš tiesų - pažiūrėkit į save su begaline meile ir pamatysit, kokios jūs puikios esat..o svarbiausia, kai jausitės žavios, tai ir kiti taip apie jūs galvos ir net nematys to netobulumo cool.gif Patikrinta mirksiukas.gif

dekui. del kofeino pasalinimo - man viskas tinka mirksiukas.gif

as gal ne taip parasiau apie savikritika. as irgi savim patenkinta smile.gif bet turbut priklausau tai zmoniu grupei, kurie is saves nemazai reikalauja, iskaitant ir isvaizda. aisku, proto ir galimybiu ribose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 19, 16:45)
ar ersketuogiu aliejus tinka plaukams?koks poveikis? smile.gif

Kažkuri mergaitė plaukų kaukės darėsi ne su vienu aliejumi, bet maišė kelis. Tai dėjo ir erškėtrožių, kiek prisimenu, tai labai patiko smile.gif . Gali bandyti sumaišyti jojobos aliejų su erškėtrožių, gal patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 19, 16:21)
Kažkuri mergaitė plaukų kaukės darėsi ne su vienu aliejumi, bet maišė kelis. Tai dėjo ir erškėtrožių, kiek prisimenu, tai labai patiko smile.gif . Gali bandyti sumaišyti jojobos aliejų su erškėtrožių, gal patiks ax.gif

Cia turbut apie mane, kaip tik vakar buvau uzsidejus ersketroziu, avokadu ir kakavos misinuka, labai patiko drinks_cheers.gif
O kvapas geras koks gavosi, kai visus tris pasildziau wub.gif Nors MB sake, kad kvepiu pasaldintais agurkais blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti